- Regjistruar më
- Dhjetor 9, 2024
- Mesazhe
- 1,893
- Pëlqime
- 705
Larg duart nga pafajsia! Larg Duart nga @Mia !Mezi po pres plotsimin e javes
Do protestoj unë me pankarta!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Larg duart nga pafajsia! Larg Duart nga @Mia !Mezi po pres plotsimin e javes
Më duket se paksa më paske keqlexuar @daniel00 , unë thashë që për @Machiavelli sapo kanë mbaruar aventurat makjaveliane me të tjerat, jo që kanë mbaruar për mua, pra ai do zgjohet dhe do flejë i përkundur nën tiguj kanësh t'amla që këtej e tutje dhe jo e kundërta @Machiavelli Mach...kiss me and never let me go!Jo unë merakosem për të kundërtën nëse e lë të vërdalliset afër @Mia !
Për mua mbaje @Machiavelli -n sa të jetë jeta
Sot në mëngjes e përshëndete me këngën më të bukur, kaq shpejt e harrove?
@daniel00 a e shef sa e mire eshteMë duket se paksa më paske keqlexuar @daniel00 , unë thashë që për @Machiavelli sapo kanë mbaruar aventurat makjaveliane me të tjerat, jo që kanë mbaruar për mua, pra ai do zgjohet dhe do flejë i përkundur nën tiguj këngësh t'amla që këtej e tutje dhe jo e kundërta @Machiavelli Mach...kiss me and never let me go!
@Machiavelli
Eh sa mirë ke folur! Gabimi im se të keqkuptova!Më duket se paksa më paske keqlexuar @daniel00 , unë thashë që për @Machiavelli sapo kanë mbaruar aventurat makjaveliane me të tjerat, jo që kanë mbaruar për mua, pra ai do zgjohet dhe do flejë i përkundur nën tiguj këngësh t'amla që këtej e tutje dhe jo e kundërta @Machiavelli Mach...kiss me and never let me go!
@Machiavelli
Eja në shtëpi te unë se edhe këtë javë je çift me mua!Po ik unë meqë @Machiavelli po shikon netflix me Marietta Corsini
Kte jave te thash je @daniel00 , e shef ai asgje sben sta solli mengjesin ne krevat asgje asgjePo ik unë meqë @Machiavelli po shikon netflix me Marietta Corsini
Eh sa mirë ke folur! Gabimi im se të keqkuptova!
Machiavelin ta mbash me shëndet dhe mos e lër të shëtisi te oborri im që t'i flasi @Mia -s
Pu ç'paska qenë, sa i bezdisur!
Kte jave te thash je @daniel00 , e shef ai asgje sben sta solli mengjesin ne krevat asgje asgje
Eja në shtëpi te unë se edhe këtë javë je çift me mua!
Tentativat për të më tradhëtuar dështuan
Po se si e thua këtë..."ta mbash me shëndet..." sikur ka ndonjë kleçkë më duket apo e kam gabim?Eh sa mirë ke folur! Gabimi im se të keqkuptova!
Machiavelin ta mbash me shëndet dhe mos e lër të shëtisi te oborri im që t'i flasi @Mia -s
Pu ç'paska qenë, sa i bezdisur!
Ca vajzash thua edhe mua nka ber per vete edhe une po dua ta bej me kte jo me gocatDreqi vetë paska qenë ky @Machiavelli si i bën vajzat për vete
I vjen inat qe gruaja e tij e javes @Mia me do muaPo se si e thua këtë..."ta mbash me shëndet..." sikur ka ndonjë kleçkë më duket apo e kam gabim?
Ne sikur jemi zenCa vajzash thua edhe mua nka ber per vete edhe une po dua ta bej me kte jo me gocat
Veten cift dmth me kte
Spo flisja me ty une po flisja me danielinNe sikur jemi zen
Ore mos bej kshu se kshu sdo te doj me gruaja qenka qaraman thotO Djall, mos fut hijen e dyshimit tek marrëdhënia ime me @Mia
Unë i kam sjellë lumturinë po ajo do e kuptojë vetëm kur të lidhet me ty se sa shumë ka humbur
Ja behu si ky don juani daniel qe sle lule me lule pa shkuarOre mos bej kshu se kshu sdo te doj me gruaja qenka qaraman thot
ku i ke provat ?Ja behu si ky don juani daniel qe sle lule me lule pa shkuar
pertoj ti gjej te chit chatetku i ke provat ?
Mos u influenco! Ai vetëm shkatërron jetë! Largoje djallin me temjan!Dhe pastaj thojnë pse tradhtojnë femrat
Ja ky ke përgjigjen
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.