Mirembrema te gjitheve o pellumba e pellumbesha forumore!
Erdhi dhe koha ime te jap kontributin tim ne kete teme kaq sensitive dhe entuziaste, uroj te qeshni sa me shume e pse jo naj shkendije me perfundim vulosje ne gjendje civile
( shaka more shaka se na ngrini gjembkat perpjete pastaj
)
Po me duket vetja si ne dasem ndaj dhe po filloj tashi:
I dashur
@Klodii : Te them PO! Ti je burri im forumor edhe kete se luan pika , smund te mbaroje magjia kaq shpejt kurrsesi midis nesh
Vjen:
@Lady_fox and
@Kresha - Te perveluarit e shekullit "Tatjana dhe Onjegini" , kujdes me permbajtjet +18 , sigurohuni ti beni ne private
@Boom bomja and
@centos - Qeros , zbutja pak gjembat kesaj qumeshtores se vetem ty te degjon! Perpos , si merakli i hyrjeve te reja e kam idene qe do jesh teper i kujdesshem!
@schatz and
@shkupjane - Deshirat e tuaja behen realitet! Nderkohe Shkupi si lesse fantastike qe je, uli pak tensionet ne luften me mullare qe shohim verdalle neper forum!
@Nina and
@Guns_N_Roses - Krushke, ta dish e bej per ty! Edhe se eshte dashuri ne 2 dimensione te ndryshme por mjafton kimia e shpirtit! Futjani nje bachata tashi se ju shkon!
@Bubulina and
@Bad-Boy - vetem ti i bie krez ketij qe kerkon lart e poshte kafe miqesore! U trashegofshi
@Anisa and
@Miic-777 - I like sygjerimet qe i jepni njeri-tjetrit, kjo tregon se you care about each other
@Dritoni and
@Nerv - 2 polet e kunderta balancojne njera tjetren ne menyren e duhur
@Alice and
@No_Money - Ti japim nje shanc ketij djaloshit , mbaje mire gocen ore se perndryshe ste fus me ne teme!
@No_Money je ne trial period lol!
Kete rast beme edhe bashkim gocash e ndaj sakrifikuam ca djelmosha, por tju behet edhe mesim !
Le te bejme nje CHEERS tani and Lets begin the story of LOVE!