Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfarë po bëni në këto momente?

Tash me thuaj ti si mund te te bind ja don qe te nxjerr 75% ze veshkave ne ebay dhe nga perfitimi te jetojm te luntur :p ne kto pak vite rini te mbetura :p

Hahahaha, edhe pse duket si plan i shkëlqyer për të jetuar të lumtur, besoj se më mirë do ishte të shisnim ndonjë ide më kreative në eBay. Po për veshkat, më vjen keq, por i mbaj të plota për të mbajtur energjinë e rinisë 😛

Tash me thuaj ti si mund te te bind ja don qe te nxjerr 75% ze veshkave ne ebay dhe nga perfitimi te jetojm te luntur :p ne kto pak vite rini te mbetura :p
Di gje,ne gjermani te marten qe vjen mbyllen supermarketet?

Di gje,ne gjermani te marten qe vjen mbyllen supermarketet?
mbyllen por ke gjithnje marketin e stacionit te trenit hapur nese jeton ne qytet te madh ne bahnhoff osht gjithnje nje hapu qe i bjen stazione centrale

Hahahaha, edhe pse duket si plan i shkëlqyer për të jetuar të lumtur, besoj se më mirë do ishte të shisnim ndonjë ide më kreative në eBay. Po për veshkat, më vjen keq, por i mbaj të plota për të mbajtur energjinë e rinisë 😛
Shesim tmijat iher … kur tmarojm ato pare mendojm me tujat po spatem ide :p

• Haha
Reactions: Mia
mbyllen por ke gjithnje marketin e stacionit te trenit hapur nese jeton ne qytet te madh ne bahnhoff osht gjithnje nje hapu qe i bjen stazione centrale
Po une e pash qe te marten do ishte me orar mdkt nga ora 8 deri 2 drekes Rewe dhe Edeka

Po une e pash qe te marten do ishte me orar mdkt nga ora 8 deri 2 drekes Rewe dhe Edeka
Mbyllen por ne qender ka gjithnje nje market osjt hapur cdo dit edhe festive ne stazione centrale nese jeton ne qytet nese jeton ne fshatra mbyllet gjithvka :)

Mbyllen por ne qender ka gjithnje nje market osjt hapur cdo dit edhe festive ne stazione centrale nese jeton ne qytet nese jeton ne fshatra mbyllet gjithvka :)
Boboo si per inat ma beri,ishalla nuk jan mbyllur andej nga franca

Po sa më shumë para aq më shumë ide për të jetuar dhe ëndërruar 😛
Moj si kan ardh kohet veshtir nga brezat tone qe do e ha njeri pensionin tpakten te hame mire para asaj moshe :p btw
Un quhem Asimi nga arabishtja i madherishmi nen sherbimin tend :p

• Haha
Reactions: Mia
Moj si kan ardh kohet veshtir nga brezat tone qe do e ha njeri pensionin tpakten te hame mire para asaj moshe :p btw
Un quhem Asimi nga arabishtja i madherishmi nen sherbimin tend :p
Hahahaha, po, brezi ynë duhet të jetë i zgjuar dhe të haje mirë para pensionit! Shpresoj që të bëjmë mirë dhe të sigurojmë të ardhme të lartë para se të arrijmë atje. Faleminderit për shërbimin, Asimi, i madh dhe gjithmonë i gatshëm për të sjellë urtësi 😛

Hahahaha, po, brezi ynë duhet të jetë i zgjuar dhe të haje mirë para pensionit! Shpresoj që të bëjmë mirë dhe të sigurojmë të ardhme të lartë para se të arrijmë atje. Faleminderit për shërbimin, Asimi, i madh dhe gjithmonë i gatshëm për të sjellë urtësi 😛
U welcome o mia por ke nje emer pervers :p thjesht ta dish

1000003556.jpg

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back