Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare pasurie ju kane lene prinderit!

E para per mua personalisht kjo fjala plaku me duket aq e pavend,prindi ka emer te madh BABA DHE NENE,dhe pastaj i bashkangjithen shum emra nga me te bukurit,si keshillues,mesues,kujdestar ,etj..por prgj ime per ket tem eshte:
Pasuria me e madhe qe prindrit me kan len eshte: ISLAMI,dhe pas ksaj gjithcka cka un sot jam,para zoti pastaj prindrit?

Deri tani shum premton por s’e di kur të shkoj tek burri do m’i japi thotë?

E para per mua personalisht kjo fjala plaku me duket aq e pavend,prindi ka emer te madh BABA DHE NENE,dhe pastaj i bashkangjithen shum emra nga me te bukurit,si keshillues,mesues,kujdestar ,etj..por prgj ime per ket tem eshte:
Pasuria me e madhe qe prindrit me kan len eshte: ISLAMI,dhe pas ksaj gjithcka cka un sot jam,para zoti pastaj prindrit?
wooowwwwwwwwwww edhe me ket koment let mbyllett ky post sja vlen me komentu asni tjt bravok

Brv

Edukaten

Fal tyre jam dhe kam tgjitha kto ???

Sigurisht plot vlera morale , aq me teper qe i kam ngjare atij ne shume pika te karakterit .

Ndersa nga ana e pronesise se tokes :- testamenti u hap pas vdekjes se Babit e aty ishte edhe emri im pavaresisht qe jam e martuar .
Jam ne dileme . Tua le vellezerve (token ) apo ta mbaj per vete .. te jete aty ..?

Akoma te islami lol 2021

Sigurisht plot vlera morale , aq me teper qe i kam ngjare atij ne shume pika te karakterit .

Ndersa nga ana e pronesise se tokes :- testamenti u hap pas vdekjes se Babit e aty ishte edhe emri im pavaresisht qe jam e martuar .
Jam ne dileme . Tua le vellezerve (token ) apo ta mbaj per vete .. te jete aty ..?
Pershendetje me radh te par ma lejo ta jap memdimin tim un personalisht sdo pranoja asgje nga pronesija e tokes lind pytja pse sepse kur te martohem me duket sikur po mbyll deren me duart e mija tek te dy vellezrit e mij po marr pronesin andaj jo them

Pershendetje me radh te par ma lejo ta jap memdimin tim un personalisht sdo pranoja asgje nga pronesija e tokes lind pytja pse sepse kur te martohem me duket sikur po mbyll deren me duart e mija tek te dy vellezrit e mij po marr pronesin andaj jo them
Ndoshta ke te drejte .Por mendoj se pronesia ne njefare menyre te ben te pavarur . Pse do thuash ti ...Ja e zeme se shkoj mire me burrin e nuk me hyn ne pune kurr toka ...por mund te ndodhe qe ne nje moment per arsye te ndryshme zihem me burrin e ai sme le asgje nga pasuria e tij nga inati . Ku do perplasem une ? Te vellezerit normalisht .. Po nese ata jane te martuar e nuset e tyre jane kunder ? do filloje sherri kot . Atehere kjo pronesia qe mua ma la babai me nxjerr nga situata per te mos mbetur mes kater rrugeve . Jetes asnjehere nuk i dihet si na vjen . Duhet te mendojme te miren e te keqen .

Ndoshta ke te drejte .Por mendoj se pronesia ne njefare menyre te ben te pavarur . Pse do thuash ti ...Ja e zeme se shkoj mire me burrin e nuk me hyn ne pune kurr toka ...por mund te ndodhe qe ne nje moment per arsye te ndryshme zihem me burrin e ai sme le asgje nga pasuria e tij nga inati . Ku do perplasem une ? Te vellezerit normalisht .. Po nese ata jane te martuar e nuset e tyre jane kunder ? do filloje sherri kot . Atehere kjo pronesia qe mua ma la babai me nxjerr nga situata per te mos mbetur mes kater rrugeve . Jetes asnjehere nuk i dihet si na vjen . Duhet te mendojme te miren e te keqen .
Ta gëzosh. E mos e mendo më dy here.
Bijat kanë fatin e " qenit" thotë një shprehje.
Vëllezërit kanë hisen e vet e ti tënden.
Dhe pse je femër ske pse e e ul kokën, je e barabartë me ata. I lumtë babit dhe ndizi një qiri çdo natë?

Me kane len mjaftueshem?‍♀️
per mos i shtri doren askujt!
Me kane arsimuar me kane dhene doren per tepasur nje pune!

E vetmja pasuri e pa cmuar qe me falen eshte te jem njeri i mire cdo gje tjeter mundet ta arish vet me forcat e tua

Shum doni me dit e ju ?

Diturinë, kuriozitetin dhe aftësinë për të kuptuar botën

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back