Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfarë keni bërë sot?

Nuk është keqtrajtim, por trupi ka tepricë rezervash ushqimore ( dhjam ) dhe përsëri në të përditshmen një ditë të rrish pa ngrënë vihet në gjendje alarmi sikur të jesh duke vdek për ushqim. Janë mekanizma mbijetese që zgjohen nga ana fiziologjike, edhe pa qenë vertetë organizmi në një rrezik të tillë. :)
Ti je ushtarak un djal ushtaraku por ter jeten me sporte jam marr e akoma asnje nga mjeket sme ka then rri pa ngren te forcosh irganizmin por ha e vi ne levizje te djegesh cosht e teper … dhjami me sporte kthehet muskuj nga e pangrena bjen imuniteti trupit humbet forca fizike e kto sjellin efektet ansore :)

Është njësoj sikur të zhytesh nën ujë, e të mbash frymën.
Kjo nuk i dobëson mushkëritë, përkundrazi, i forcon.
Më fal nëse të citova shpesh.
Asgje lum vellai por po themi per humbjen e peshes jo per nje dit pa ngren per pastrim te organizmit menyra me e keqe per te humbur peshe osht mosngrenja :) me e demshmja

Duhet dalim të kërkojmë në media pastaj 😂😂
Kështu janë bërë ekspertët e ushqyerjes. Nga hallet që kanë kaluar vetë 😂 😂
Ti je fiks për këtë 😊

Ti je ushtarak un djal ushtaraku por ter jeten me sporte jam marr e akoma asnje nga mjeket sme ka then rri pa ngren te forcosh irganizmin por ha e vi ne levizje te djegesh cosht e teper … dhjami me sporte kthehet muskuj nga e pangrena bjen imuniteti trupit humbet forca fizike e kto sjellin efektet ansore :)
Po trupi ka disa sisteme energjitike se si funksionon.
Sot problemi numër 1 i njerëzve (përfshirë mua) është që hanë më tepër se sa u nevojitet, të shtyrë dhe nga kënaqësia e shijes e nga stresi që i shtyn të gjejnë aty kënaqësi.
Nuk fiket trupi pse ngeli një ose dy ditë pa ngrënë por ndërron burimin e kalorive që nuk është ushqimi i drejtpërdrejt por magazinimi i dhjamit në trup.
Mbipesha është problemi numër 1 i burrave shqiptar, sjell probleme vaskulare.
Probleme edhe gjatë tretjes.
Dhjami i tepërt grumbullohet rreth organeve dhe nuk i lë të funksionojnë normalisht por ushtron presion dhe i bllokon dalëngadalë venat e damarët.
Pra unë nga kjo pozitë flas personalisht që të pakësosh të ngrënin është vetëm me rezultate pozitive për mua e nuk po flas për anoreksinë.

Editimi i fundit:
Asgje lum vellai por po themi per humbjen e peshes jo per nje dit pa ngren per pastrim te organizmit menyra me e keqe per te humbur peshe osht mosngrenja :) me e demshmja
Sigurisht. As unë nuk besoj në humbje peshe vetëm nga dieta. Por le të themi realitetin. Shumica e njerëzve hanë më shumë se u nevojitet dhe bëhen larg peshës ideale.
Është e vështirë pastaj me moshën që të hash shumë e të harxhosh edhe më shumë kalori, se me kalimin e kohës metabolizmi bie dhe nuk mund të dorëzohesh e ta lësh veten ashtu. Bie edhe cilësia e jetës kur njeriu mezi lëviz e nuk mundet të jetë i shkathët.

Editimi i fundit:

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back