Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Nga forumi kom mesu qe djemt nga shqiperia nuk kokan ashtu rrebela sikur kom degju neper lajme.. ktu mu dha mundesia me kuptu qe vertet ne shqiperi paska djem te mir

Përvojat e para në forumet shqiptare i kam nga vitet 2006-2007...fatkeqësisht atëbotë frekuentoja forumet e disa myslimanëve radikal... Nga vitet 2009-2010 i kam braktisur të gjithë forumet, për shkak të fokusit 100% në studime.
Ndërkaq në forumet u riktheheva vitin e kaluar, si shkasë kisha një studim që po e bëja në lidhje me ushtrimin e prostitucionit online... Edhe pse hyra për shkurt, force of habits, pra fuqia e vesit, është ajo që më riktheu dhe tani hyj herë pas here të shoh ç'po bëhet dhe jam i bindur që së paku për dikë si unë është humbje e kohës kot... Sidoqoftë jemi ku jemi dhe sikur gjithkund tjetër edhe në forumet ka gjëra të mira, ato që janë në mes dhe gjëra negative.
Prej të mirave mund të jetë shkëmbimin i përvojave, trajtimi i temave tabu, hapje e mendjes duke parë edhe mendimin e tjetrit, i cili/e cila mund të jetë tërësisht në një botë tjetër shikuar nga këndvështrimi i mendësisë apo ideve, etj.
Ato në mes janë flirtet konstante mes anëtarëve të forumeve shqiptare, ose maksimalizimi i përpjekjeve për të qenë në qendër të vëmendjes shpesh duke ekspozuar gjërat që s'duhet ekspozuar.
Dhe prej gjërave negative është keqpërdorimi i pushtetit fiktiv nga ana e të privilegjuarve teknikisht, gjë që tregon për një mendësi alla malësore e cila s'do të duhej të demonstrohej së paku nga ata që kanë arritur të kenë çasje në teknologjinë bashkëkohore... Këso gjërash...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back