Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Lumturia nuk ekziston.. Jan thjesht fragmenta emocjoni qe zgjasin pak dhe trupi yn leshon hormonet e lumturis... Por duke then kte ne kerkojm gjithnje te jemi te lumtur... E kerkojm ,e krijojm, e ndjekim, e enderrojm... Etj.. Un sjam e lumtur nga jeta ime dhe per kto gjera mendoj se sdo jem kur... Por mund te kem ato fragmente...mendoj se do me bente te lumtur nje person me te cilin puqem dhe qeshim shum bashk, kam nevoj x nje person pa pas detyrime me njeri tjetrin por thjesht te krijoj nje ishull lumturije me te .. Xshembull ta marr ne tel dhe te takohem x te hequr nje merzitje x te ngopur shpirtin (mos shifni detyrimisht gjera e akte seksuale ;p ) nje njeri qe vetem ta shofesh ne sy te heq merzitjen, nje njeri qe me pranon kshu si jam.ne te miren a ne te keqen jo te tentoj perher te me ndryshoj.. Nje njeri qe njef individualitetin tim dhe di ta vlersoj kapacitetin tim .. Nje njeri qe me ngroh shpirtin.dhe me ben te qesh ...!
Po praLumturia nuk ekziston.. Jan thjesht fragmenta emocjoni qe zgjasin pak dhe trupi yn leshon hormonet e lumturis... Por duke then kte ne kerkojm gjithnje te jemi te lumtur... E kerkojm ,e krijojm, e ndjekim, e enderrojm... Etj.. Un sjam e lumtur nga jeta ime dhe per kto gjera mendoj se sdo jem kur... Por mund te kem ato fragmente...mendoj se do me bente te lumtur nje person me te cilin puqem dhe qeshim shum bashk, kam nevoj x nje person pa pas detyrime me njeri tjetrin por thjesht te krijoj nje ishull lumturije me te .. Xshembull ta marr ne tel dhe te takohem x te hequr nje merzitje x te ngopur shpirtin (mos shifni detyrimisht gjera e akte seksuale ;p ) nje njeri qe vetem ta shofesh ne sy te heq merzitjen, nje njeri qe me pranon kshu si jam.ne te miren a ne te keqen jo te tentoj perher te me ndryshoj.. Nje njeri qe njef individualitetin tim dhe di ta vlersoj kapacitetin tim .. Nje njeri qe me ngroh shpirtin.dhe me ben te qesh ...!
Ke fol si ai hoxha qe dha emisioni stopO plak pa fodullizm ose hipokrizi ta them kete femrat te lumtura ne realitet i bej une e mos te kesh asnji lloj dyshimi per kte
Ndersa ketu ne virtyalitet eeeee
Bijne te gjitha te shkretat pre e mashtrimit...
Anashkalojne persona te cilet as se kane idene se cilet jane......
?mos na vej reA ju e keni mterezi ju ka mar koka er nga parja.
?mos na vej re
Germa germa po ju i fiksoni gjitha e i perdorni per piket dobet sa here jepet rasti ne thjeshr provokojme pak me fotot po ky albaner shume serioz fletJo me jo germa jane i mer era po he
Germa germa po ju i fiksoni gjitha e i perdorni per piket dobet sa here jepet rasti ne thjeshr provokojme pak me fotot po ky albaner shume serioz flet
Hahahahahahahhahahaha tkam than un qe je edhe kurrnace dhe monsterMire qe e dini qe jeni dallavere
Nuk e permbliQetesia shpirterore Lumturia dhe dashuria qe jep edhe mer ??
Ca kursi bo qe pik mjesit mer?Or dreqerrrrr po jam ne kurs se do isha mare me ku mire
Ec se sonte e kam te gjithe kohen ne dispozicion dge gjithe naten npeshe do jj maj
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.