Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfarë është virtualizmi?

Le të themi që është ky vesi im.

Ps: kur vijnë fazat e shkëputjes nuk ka gjë që të mban on 24 h por vjen dhe i prsh ata që ke ndarë përditshmërinë tënde. Ke lënë shpirtin këtu dhe vjen për inertësi...
Xhan ty ?

Un nuk do ta quaja ves por do ta quaja domozdoshmeri te asaj qe ty/mua kujtedo na mungon,po ashtu te gjithe tekstin me lart do ta quaja hiperbol nga dora e Rrelses pasi kurresesi nuk besoj se ti do qendroje ne nje ambjent si ai i pershkruari,,padiskutim ka grupime,intriga,keqdashes,por ka dhe nje copez arom familjeje diku apo??

Xhan ty ?

Un nuk do ta quaja ves por do ta quaja domozdoshmeri te asaj qe ty/mua kujtedo na mungon,po ashtu te gjithe tekstin me lart do ta quaja hiperbol nga dora e Rrelses pasi kurresesi nuk besoj se ti do qendroje ne nje ambjent si ai i pershkruari,,padiskutim ka grupime,intriga,keqdashes,por ka dhe nje copez arom familjeje diku apo??
Shiko
Unë kam.shprehur përshtypjet e mia lidhur me çka kam parë vërdallë.
Unë nuk logoj diku ku më përbuzin sikurse kam bërë në një nga forumet që nuk e frekuentoj më.
Nuk rri në ambjente toksike. Nuk merem me njerëz toksikë.
Kuptoje thelbin e asaj ça kam.shprehur.
Është realitet rreth virtualitetit.

Sot përdoret për qëllime maniakizmi.
Shiko e nderuar @Rrelse
Mbase e the ashtu vetëm për t'i dhënë një tonalitet më të fortë mendimit tënd. Por sinqerisht shoh një tendencë në të vertetë psikotike. ?

Me pak fjal do thoja nje genjeshter e bukur dhe cuditem kur lexoj qe e krahasojne me jeten reale qe nuk ka lidhje ky eshte mendimi im

Me pak fjal do thoja nje genjeshter e bukur dhe cuditem kur lexoj qe e krahasojne me jeten reale qe nuk ka lidhje ky eshte mendimi im
Nje genjeshter qe ne e besojm,po te na vesh re, te gjithe merzitemi ketu,qeshim,konceptojm qe eshte dicka jo reale por serisht jemi ketu,te vetdijshmem se ne e duam kete genjeshter.

Nje genjeshter qe ne e besojm,po te na vesh re, te gjithe merzitemi ketu,qeshim,konceptojm qe eshte dicka jo reale por serisht jemi ketu,te vetdijshmem se ne e duam kete genjeshter.
Po yll se shumica nga ne i shprehin mendimet e tyre me shpirt e ndienja dhe jo si disa qe e hedhin fjalen dhe le te dali ku te dali dhe jam i sigur qe keshtu jane dhe ne jeten reale pa pik ndienje dhe respekti po e mbyll me kaq se per kete tem mundet te shkruaj me ore dhe prap nuk mbaroj .???

Po yll se shumica nga ne i shprehin mendimet e tyre me shpirt e ndienja dhe jo si disa qe e hedhin fjalen dhe le te dali ku te dali dhe jam i sigur qe keshtu jane dhe ne jeten reale pa pik ndienje dhe respekti po e mbyll me kaq se per kete tem mundet te shkruaj me ore dhe prap nuk mbaroj .???
Te njejtin mendim ndajm ??

Në faqen e parë është në italisht, po e përkthej në shqip.

“Rrjetet sociale u japin të drejtën të flasin një tufë idiotësh që më parë flisnin vetëm në lokal pas një gote verë, pa e dëmtuar komunitetin. E viheshin menjëherë në heshtje, ndërsa tani kanë të njëjtën të drejtë të flasin si një nobelist.
(Social) është një shpikje prej idiotesh”.
(Umberto Eco)

“Rrjetet sociale u japin të drejtën të flasin një tufë idiotësh që më parë flisnin vetëm në lokal pas një gote verë, pa e dëmtuar komunitetin. E viheshin menjëherë në heshtje, ndërsa tani kanë të njëjtën të drejtë të flasin si një nobelist.
(Umberto Eco)
Me pak fjal nje tuf idiotesh qe zbrazin gjithe emocionet e tyre brenda germave.
Po ata qe dalin jashte virtualitetit pasi jan njohur aty,si quhen?

Hyj se me pelqen.argetohem ku ska me me miqt e mi. Se kam fare per turp e te justifikohem jo hyj kur kam kohe .jo hyj kot se sme terheq. Hyj ku mundem se te gjithe jemi dhe neper forume te tjera dikush me emer qe ka ketu dikush me emer ndryshe. Dhe shumicen ketu ka vite qe i lexoj virtualisht .

(Umberto Eco)
Si ketu si jashte germave te gjithe jemi nganje cik idjote sipas lezetit

Hyj se me pelqen.argetohem ku ska me me miqt e mi. Se kam fare per turp e te justifikohem jo hyj kur kam kohe .jo hyj kot se sme terheq. Hyj ku mundem se te gjithe jemi dhe neper forume te tjera dikush me emer qe ka ketu dikush me emer ndryshe. Dhe shumicen ketu ka vite qe i lexoj virtualisht .
Pervec kesaj "te gjithe jemi" sepse nuk jemi.
Te jap te drejt.

Si ja dilni te keqen? ?

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back