Unë e kam shprehur tek ditari dhe po e sjell copy paste.
E di çpo më bën përshtypje nëpër virtual?
Ndonjëherë shumëçka e ndonjëherë asgjë..
Kur ti regjistrohesh në fillim, nëse je i/e re në këto ujëra të " pista" e ke ngrënë, nëse i njeh chatet, je i zoti/zonja t'ia dalësh..
Ndihesh i paragjykuar e në të njëjtën kohë paragjykon...
Ke dy rrugë: ose të durosh mbi kurriz çdo pengesë që has ose duhet të dorëzohesh e t'ja mbathësh në kohë( nëse ndodh kjo e fundit të ka pa zoti, sapo ke shpëtuar nga një Ves)..
Ti i beson dikujt diçka, dhe kjo diçkaja është shpërndarë në një grup individësh ( brënda ose jashtë formatit), je qendër e thashethemeve, e sulmeve, kunjave, intrigave, mllefeve, ironive, intrigave
Dashur pa dashur je pjesë e klaneve, o je lider i një grupi ose je armik i popullit " forumor" nëse nuk i përshtatesh dialogut të masës..
I vetmi avantazh si individ në këtë botë " fantazmash" është krijimi i personazhit tënd. Nëse ti si frymor, arrin të krijosh një personazh pa maska, ke të njëjtën linjë që ditën e parë, oa u viktimizuar, atëhere je i sukseshëm.
Ka dhe nga ata/o , që për të rënë në sy, shesin shpirtin djallit e shpikin lloj lloj historishë, vetëm për një LIKE..
Karakteret që ti i has nëpër forume, nuk të ka ndodhur ti hasësh as në përditshmërinë që e jeton.
Ti mërzitesh se dikush tha diçka për ty, i merr të mirëqena dhe i fut vetes një stres, por harron që në fund të ditës, janë anonimë, nuk të lidh asgjë me asnjë..
Për të mos folur për rastet e rralla, që ti mund të kesh simpati dhe krijon miqësi përtej këtyre gërmave..
Thjesht një trampolinë e cila herë të duket mediokre e herë jetike.
Kam.vënë re që, sa më të gjata orët e frekuentimit aq më keq është..
Nuk ke çfarë jep më nga vetja, nuk ka më asgjë interesante dhe i thua vetes " në djall" nuk do logoj më.
Mu lodhën sytë, me po të njëjtat përgjigje dhe individë..
Për aq kohë sa ti je ekzistues e përdorues aq kohë do ketë histori e për ty..këto gërma do jenë dokumenta të skalitur përjetësisht këtu.
E në momentin që ti pasi je larguar, vendos të rikthehesh sërish, je po me të njëjtat ngjarje dhe individë.