Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Çfare eshte jeta?!

• Thread starter Thread starter .
  • Data e fillimit Data e fillimit
A do te lidheshit me nje djale qe luan bixhoz, e do te ju kerkonte leke te luante perseri dhe do te ishte i mbytur ne borxhe per kete arsye?
Ana sbesoj se ka njeri qe pa u lidhur te kerkon lek borgj per bigjoz ? formulohe me mire pyetjen une personalisht kam loz bigjoz e shum biles po vjen koha e heq dor nqs se ke pak seder!

Padiskutim që sdo lidhesha..
Me vetëdije asnjë sdo e bënte
Për të mos harruar që njoh femra që luajnë e bixhoz.
Është një varësi që zor se hiqet.
Mbase në të ardhmen djali që dua apo partneri , apo dhe fëmija im do i futeshin këtij sporti( sdo i braktisja)
Mbështetje e tyre për ti larguar nga këto vese të këqija.
Një dreq ludoje luajmë online dhe bëjmë namet.
Imagjino të luash me cash?!
Zoti mos më sprovoftë?‍♀️
Kam lexu vetem fjaline e fundit ???? mos e paçit kurr risk lal ❤️

bravo do rrefehem te ky libri dhe un :p
Gjithsecili ka librin e tij, mendoj se je rrefyer, qeshur, qar, gezuar.... varet nga ty cfar do te besh me te e si ta shkruash me stilolaps 20 leksh ose me stilograf si te ishe nje poet?

Ana sbesoj se ka njeri qe pa u lidhur te kerkon lek borgj per bigjoz ? formulohe me mire pyetjen une personalisht kam loz bigjoz e shum biles po vjen koha e heq dor nqs se ke pak seder!
@NOUR nuk jane te gjithe njerezit dhe ndodhite njesoj.
E sa per vesin e te luajturit bixhoz, thone te moçmit se vesi del me shpirtin.
Une bera dy pyetje:
Çfarë eshte jeta per gjithesecilin?
Sepse gjithkush e sheh ne kendveshtrimin e vet, ose e sheh si nje loje?
Ndersa pyetja e dyte:
Nese do lidheshit me dike qe luan bixhoz e eshte mbytur ne borxhe dhe kerkon leke nga ty, sepse te sheh si mundesine e fundit per te kerkuar leke.
Nese nuk i radhis dot mire fjalet ndodh per arsye emigrimi dhe shkollimit me te shumte ketu se ne Shqiperi. Kaq sa di shqip eshte deshira ime per te mos ju larguar traditave te prinderve dhe gjysherve te mi, te cilet i dua fort dhe dua ti nderoj me shume se jeten time?
Te pershendes perzemersisht ?
Ndersa pergjigjet jepen:
Si ndjehesh
Si mendon
Si do veproje, nese?
Ku jane dilemat ketu?

@NOUR nuk jane te gjithe njerezit dhe ndodhite njesoj.
E sa per vesin e te luajturit bixhoz, thone te moçmit se vesi del me shpirtin.
Une bera dy pyetje:
Çfarë eshte jeta per gjithesecilin?
Sepse gjithkush e sheh ne kendveshtrimin e vet, ose e sheh si nje loje?
Ndersa pyetja e dyte:
Nese do lidheshit me dike qe luan bixhoz e eshte mbytur ne borxhe dhe kerkon leke nga ty, sepse te sheh si mundesine e fundit per te kerkuar leke.
Nese nuk i radhis dot mire fjalet ndodh per arsye emigrimi dhe shkollimit me te shimte ketu se ne Shqiperi. Kaq sa di shqip eshte deshira ime per te mos ju larguar traditave te prinderve dhe gjysherve te mi, te cilet i dua fort dhe dua ti nderoj me shume se jeten time?
Te pershendes perzemersisht ?
Ndersa pergjigjet jepen:
Si ndjehesh
Si mendon
Si do veproje, nese?
Ku jane dilemat ketu?
******** jam une se kapa !
Sa per pyetjen e par cesht jeta :P eshte si ai keku te keqen me pak cokollat brenda qe 90% eshte kek ose buk dmth zhgenjim ai 10% cokollates eshte lumturia qe has gjat rrugetimit qe bene ne kete jet sa per vesin e bixhozit ta thash edhe me lart nqs se nje njeri ka seder heq dore sa per shqipen more je jemi ne me keq se ty mos e vrit mendjen te perqafoj !

• Përqafime
Reactions: .
A do te lidheshit me nje djale qe luan bixhoz, e do te ju kerkonte leke te luante perseri dhe do te ishte i mbytur ne borxhe per kete arsye?
Jo aspak:
Pse duhet ta duroj dicka te tille?
Do ti jepja mundesi te ndryshonte po.
Por nese sdo e bonte!!
Do i thosha shnet trujt zoti.
Disave mund tu duket i pa vend mendimi im.
Po ama sdo krijoja familje me nji tip te tille.
Perpos kesaj:
Cfare eduakate do merte femija im neser.
Nese njeri prind sdo ishte i pranishem.
Sdo i falte dashuri.
Sdo i gjendej aty.
Do shihte grindje e debate.
Ne asnje menyre.
Sic e citova e me lart do i jepja mundesi zgjedhjeje,nese do vazhdonte njejte.
Do e percillja me dashurin me te madhe.
???

Jetes i jane vene shume epitete i jane thurur shume kenge, poezi vargje pa fund. Shume fjale jane thene per te. Por uune e mendoj me thjeshte... mendoj se "jeta" je vete ti... po, ti sepse jeta pa ty nuk do te ishte jete, do ishte bosh. Je ti ai qe i jep nuanca jetes,ti mund ti japesh forme por dhe mund ta shkaterrosh ne vetem nje cast. Jeta eshte e varfer, kur ti nuk di te kerkosh. sa njerez qajne nga urija, por jo se s`kane buke, por se s`dine te kerojne nje te ardhme. Pse lyp ne rruge kur mund ta sigurosh me dinjitet cdo kafshate...
Jeta eshte injorante,kur ti nuk di te mesosh. Je ti ai qe e bene injorante jeten. Jeta eshte e padrejte... ah!... kjo eshte shprehja qe ma ka vrare veshin me se tepermi si nje kombane e forte. Po ti a e ke pyetur ndonjehere veten me ke ke qene i drejte? Po ta jap une pergjigjen: :Me asnje!" Jeta eshte e zymte kur ti qendron,vetem me kujtime dhe kur kujtohesh ndonjehere per jeten tende. Ajo eshte bardh e zi kur ti di te shohesh vetem ket dy ngjyra.
Jeta eshte e bukur vetem kur ti di te mendosh me optimizem per te ardhmen,kur ti perpiqesh te shijosh cdo detaj te se tashmes. Jeta eshte nje loje nqs ti e quan veten loder. Por mos harro qe ne loje dhe humbet.
Jeta eshte nje sfide per ate qe din te guxoje,te luftoje,te fitoje. Por jeta eshte mizore,eshte nje bishe e vertete kur ajo varet nga dikush tjeter. Ajo qe kafshon ngadale si nje gangrene qe gllaberon. Te terheq zvare,te shqyen,te vret. Te ngjall qe te perjetosh prap jeten. Te vret nene e bab, moter e vella. Jeta te merr jeten kur se ke ne dore.
Ndaj ti lufto deri ne fund qe jeta jote te jesh ti. Mos askend qe ta rrembej. Mbroje jeten me jeten tende.

Kjo është Jeta!!
Dikush të shkel me këmb..dhe të thot më fal..
Dikush të vret në zemër dhe nuk të thot asnjë fjal..
Dikush të do me shpirt dhe ka frikë të ta shprehi..
Dikush tjetër nuk ndjen asgjë por di mirë të gënjej..
Dikush të do por s'mund të të ket..
Dikush tjetër të ka por s'të do vërtet..

Kjo është jeta me pak fjal..
Kur c'do kush hiqet si Ëngjëll.. por në fund ....
...del Djall..

Asnjeri se di se cfar eshte jeta me te vertet. Po un nuk e shikoj si nji fush me lule. Me shume si e mbushur plot me ferra ku po pate fat mund te gjesh ndo1 trendafil.

Asnjeri se di se cfar eshte jeta me te vertet. Po un nuk e shikoj si nji fush me lule. Me shume si e mbushur plot me ferra ku po pate fat mund te gjesh ndo1 trendafil.
Edhe trendafilat në ferra rriten :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back