- Regjistruar më
- Dhjetor 19, 2018
- Mesazhe
- 21,727
- Pëlqime
- 17,345
Ay muabet dihet qe mendimi im ?pse ai qe shpreve ti sesht i jotiMendimi jot ✌
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ay muabet dihet qe mendimi im ?pse ai qe shpreve ti sesht i jotiMendimi jot ✌
Eh Shqiptar hesapi ?Shumë e vërtetë.
Tani jam gjatë kohë jashtë trojeve shqiptare dhe mund të them se e njoh kulturën perëndimore. Paragjykimet i kemi të gjithë, por, nëse p.sh. një danez i thot dikuj ti je ****, personi në fjalë e paraqet te organet ndëshkuese. Pra ligji bën që paragjykimet të jenë më të buta, ose kultura të ndryshojë për të mirë.
Sa për fajin, askush nuk e merr mbi vete. Nga këtu duhet nisur. Pra jam dakord që duhet filluar si individuale. Por me një lule nuk vjen pranvera....
Mir por un e kisha fjalen per shqiptaret te mir te keq te gjith bashkEpo sic e shikon une kam mentalitet tjeter dhe pershtypje pozitive...so nuk kam se c’fare te ndryshoj ne k’te rast . LooL
Mir por un e kisha fjalen per shqiptaret te mir te keq te gjith bashk
Po e them kshu un un jam shqiptari keq ti je shqiptarja e mir, un vjedh i bej te gjith gjerat negative kurse ti e mir shikon punen tende por ste pelqej fare un si shqiptar dhe ti ca ben thiesht me thua mua qe un genjej kam problem por sme ndalon mua madje iken dhe jasht shtetit dhe thua qe duhet te ndryshoj mentaliteti ka dicka qe nuk shkon vetem me mua apo me te dy bashk. Ne kte rast pakashum ndodhet situata ne shqiperi.Po ne pergjithesi fola edhe une ... pastaj komenti I im me perjashton automotikisht nga ky prb ne rrenje.. perderisa e shpreha edhe vete une .
Po e them kshu un un jam shqiptari keq ti je shqiptarja e mir, un vjedh i bej te gjith gjerat negative kurse ti e mir shikon punen tende por ste pelqej fare un si shqiptar dhe ti ca ben thiesht me thua mua qe un genjej kam problem por sme ndalon mua madje iken dhe jasht shtetit dhe thua qe duhet te ndryshoj mentaliteti ka dicka qe nuk shkon vetem me mua apo me te dy bashk. Ne kte rast pakashum ndodhet situata ne shqiperi.
Po kte qe jan gjera me thella me te zgjeruara e dij shum mir un se ti pershkruaj ato duhet te filloj te shkruaj nga sot dhe te mbaroj per 1 dit per pak gjerat qe di un pa le sa kaKshu I shikon ti gjerat jo une ... per mua personalisht ne k’te pike te tere Shqiptaret jane pa perjashtim te mire ... ndersa thelbi I diskutimit ne fjale ( pra mentaliteti ) eshte edhe prb me I madh per Shqiptaret ne pergjithesi ....( dhe nje fakt /realitet i hidhur ) ... dhe nuk ka te beje me k’te qe thuan ti por me gjera me te thella dhe me te zgjeruara.
Po kte qe jan gjera me thella me te zgjeruara e dij shum mir un se ti pershkruaj ato duhet te filloj te shkruaj nga sot dhe te mbaroj per 1 dit per pak gjerat qe di un pa le sa ka
Cdo popull ka qeverrine qe meriton.
Ne jemi te gjithe sebashku toka ne te cilen mbjellim sistemin shteteror. Ne jemi nje toke e varfer e mbi ne nuk mund te rritet nje shtet i shendoshe.
Ne jemi te varfer ne mendjen tone, horizontet tona, kulturen tone, pikepamjet tona. Nuk e shohim te miren e perbashket, nuk shohim me large se sot, nuk shohim te keqen qe i bejme vetes.
Ne jemi te korruptuar, ne jemi te dhunshem, ne jemi vec oportunist te çastit, ne jemi mafioz, ne jemi ....ne jemi shteti dhe shteti eshte si ne.
Ve bast qe edhe ti ke votu per Partine qe shperndante sufllaqe ✌Shqipëria është vend shumë i bukur për të jetuar.Por sa keq që nuk na ofron asnjë mundësi për të bërë dicka për veten dhe familjet tona.
Në rradhë të parë duhet të ndryshojmë ne si popull.Të vlerësojmë më tepër veten e mos t'a shesim votën për një "sufllaqe".
Duhet të ndryshojë sistemi politik me rrënjë.Shqipëria e ka të nevojshme të shohë fytyra të reja në politikë edhe pse jo frytdhënës për vendin tonë.
E gradualisht them se do ndryshonte ekonomia,mbase papunësia do reduktohet ndjeshëm.
Mos e vej kot se ke për të humbVe bast qe edhe ti ke votu per Partine qe shperndante sufllaqe ✌
Dakort pjeserisht me ty ... AMA shtetet kudo jane te njente dhe jane njerezit/populli ato qe e bejne edhe diferencen/ndryshimin ne menyre masive.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.