- Regjistruar më
- Shkurt 22, 2024
- Mesazhe
- 4,491
- Pëlqime
- 552
Prandaj se cka ca dit ndjej nje arom une dhe vrisja mendjen nga vinteAroma me kendshme e Shqipnis, rri ti tu rujt trungun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Prandaj se cka ca dit ndjej nje arom une dhe vrisja mendjen nga vinteAroma me kendshme e Shqipnis, rri ti tu rujt trungun.
o budallAte po presim te varen majmunet pastaj
ja nje e mete e shqipetarit une te flas me mirsjellje dhe ti ma merr si ironi,pse moj zemerMjaft aman se ironit nuk i kam qef, troç i kam qef fjalet! Shpirti e zemra me ironi thuaj aty ku ti pranojn.
KakaPrandaj se cka ca dit ndjej nje arom une dhe vrisja mendjen nga vinte
Jo kaka jo shoku skuadret adrian mutuKaka
Kshu jemi ne Shqiptaret per gjynah!ja nje e mete e shqipetarit une te flas me mirsjellje dhe ti ma merr si ironi,pse moj zemer
Ca mo??Jo kaka jo shoku skuadret adrian mutu
Lojtar te milanit dhe kaka edhe mutu si mban mend ti je e vogelCa mo??
Nuk i mbaj mend joLojtar te milanit dhe kaka edhe mutu si mban mend ti je e vogel
E vertet e hidhur,besoj te ka hasur jasht shteti te ndeshesh me shqiptar dhe kosovare e di te them qe shumica prej nesh skan patur nje eksperienc te mire nga bashk atdhetaret taneO Priscilla, ti je e vogël po fjalët i thua të mëdha!
Nuk do i shaja të gjithë shqiptarët me fjalë të rënda por realiteti na ka treguar që duhet të ruhesh sepse njerëzit janë të pabesë dhe mendjen e kanë ku të ta hedhin e ku të përfitojnë diçka.
Pra edhe unë jam pesimist për të dyja vendet, megjithëse ka përjashtime të rralla.
Juve nuk ju versulet njeri kur i shani vec muaE vertet e hidhur,besoj te ka hasur jasht shteti te ndeshesh me shqiptar dhe kosovare e di te them qe shumica prej nesh skan patur nje eksperienc te mire nga bashk atdhetaret tane
per gjynah jeni ne fakt se hiqeni si patriot te medhenje por prashisni dhe mbillni tokat e botes duke mohuar kombin tuaj dhe vetem ne replika dhe komente ju del zjarri i madhe qe keni per atdheun tuaj,por sa shkelni ne memedhe berrtisni me te madhe per dy dite sesa gabuat qe erdhet qoft me pushime.Kshu jemi ne Shqiptaret per gjynah!
Sidomos ata te shkretrt e ndertimit qe skan mar lek qe jan ropatur prandaj jan me para ataE vertet e hidhur,besoj te ka hasur jasht shteti te ndeshesh me shqiptar dhe kosovare e di te them qe shumica prej nesh skan patur nje eksperienc te mire nga bashk atdhetaret tane
Mire e keSidomos ata te shkretrt e ndertimit qe skan mar lek qe jan ropatur prandaj jan me para ata
Po sic thash me par sjan njerezit gjith njelloj pyll pa derra nuk ka kshu qe mos na cani koken me shun me.kto mhb
Sinqerisht nuk dija aq njeri te LIG.per gjynah jeni ne fakt se hiqeni si patriot te medhenje por prashisni dhe mbillni tokat e botes duke mohuar kombin tuaj dhe vetem ne replika dhe komente ju del zjarri i madhe qe keni per atdheun tuaj,por sa shkelni ne memedhe berrtisni me te madhe per dy dite sesa gabuat qe erdhet qoft me pushime.
nejse tja fus icik gjumit une thua gje ti agapi
Sr na cave koken dhe ti shif sa mire flas kur behem.seriozMire e ke
Ti je shpirtSr na cave koken dhe ti shif sa mire flas kur behem.serioz
njeri i lig hahahhahahahh ndoshta por ma thuaj nje genjeshter brenda atyre rreshtaveSinqerisht nuk dija aq njeri te LIG.
Posi! Ja të tregoj raste!E vertet e hidhur,besoj te ka hasur jasht shteti te ndeshesh me shqiptar dhe kosovare e di te them qe shumica prej nesh skan patur nje eksperienc te mire nga bashk atdhetaret tane
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.