Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare Do Benit Nese Personi Zemres Ju tradhton ???

Kjo varet ne baz,se si e keni ndertu lidhjen tuaj,dhe kur ka femije ne mes,mund te ndodhi falja.
Kurr!!!
Fakti që ke fëmij nuk ke pse qendron me dikë që të tradhētoi, Është përgjisi si e jotja si e partnerit tê kujdesni për fëmijët, por ta fal për hir të fëmive unë asnjherë..
"Ujku qimen e ndërron por zakonin se harron"

Ahahabahahahajajajajahaahagaahaa nëse do denohej me ligj tradhêtia sigurisht ??
Poor e di see kurr nk ka me ndodh????
Ska gje, coje ti vene pergjus ta kapesh me presh ne dore e rrifi vete te dy. :P

Ska gje, coje ti vene pergjus ta kapesh me presh ne dore e rrifi vete te dy. :p
Se ke keqq ti, por kur ta kem dikë do ta mendoj ???
Poqese ka stop deri sa ta gjej unë ??

Kush e ka dredh, ta ngrejë dorën?

Do shikoj tek vetja .!
Cfar une mund te kem bere gabim ,
Nqs une jam ne cdo gje ok
Thjesht do e leja te ikte pasi ai person do ishte shume i ulet per mua

Tradhtia nuk justifikohet nga asnje gabim!!

N'gop Somes a spo ka ma burra aaa???
Ja kisha kput?

E di se ktu jam me ty dhe meriton nji bravo, edhe un kshu mendoj, do shtoja diçka ,mendimi im është se personat që tradhëtojnë jan personat të cilët nuk ka respekt për veten e tij/saj, si fillim, gjëja mê e ulët oh zot nuk e përceptoj dot dhe sinqerisht, sinqerisht se kuptoj nëse nuk e do partnerin që ne kemi në krah pse duhet rrim me atë..??
Uroj e dëshiroj mos ndodh kurr se unë kurr por kurr në jet të jetëve nuk do e falja, nuk asht tradhëti vetm ajo fizike, por edhe vet mendimi të kesh dikë..(ps uroj mos fshihet sw u zgjata..
Si gjithmonë ??
Po qe pash mrom ne onderr nje liber ?

Kurr!!!
Fakti që ke fëmij nuk ke pse qendron me dikë që të tradhētoi, Është përgjisi si e jotja si e partnerit tê kujdesni për fëmijët, por ta fal për hir të fëmive unë asnjherë..
"Ujku qimen e ndërron por zakonin se harron"
Mjaftohu me pak fjale e kuptim shume e dashur!
Ndonjehere jeta te kap prej flokesh e te perplas ne balte dhe te thote rri aty ku je.
Detit me kembe nuk i bihet.
Gjithkush ta bej jeten si te doje, sepse gjithkush e di ku i pikon catia!
Nje grua e mire gjithmonë e permireson nje burre te keq.
Ndersa nje grua e keqe e shkaterron familjen!
Ka shume menyra sot per te jetuar si do, por ne shqiperi s' ka asnje menyre sepse atje varferia, njerezit e pashkolluar, pa edukuar, pa formuar dhe humbja e traditave e ka bere jeten katastrofe!
Dhe fajet i kane te gjithe, sepse nuk shikojne hallet dhe familjet e tyre, por shikojne sarajet e djallit...Kaq!

Mjaftohu me pak fjale e kuptim shume e dashur!
Ndonjehere jeta te kap prej flokesh e te perplas ne balte dhe te thote rri aty ku je.
Detit me kembe nuk i bihet.
Gjithkush ta bej jeten si te doje, sepse gjithkush e di ku i pikon catia!
Nje grua e mire gjithmonë e permireson nje burre te keq.
Ndersa nje grua e keqe e shkaterron familjen!
Ka shume menyra sot per te jetuar si do, por ne shqiperi s' ka asnje menyre sepse atje varferia, njerezit e pashkolluar, pa edukuar, pa formuar dhe humbja e traditave e ka bere jeten katastrofe!
Dhe fajet i kane te gjithe, sepse nuk shikojne hallet dhe familjet e tyre, por shikojne sarajet e djallit...Kaq!
Më pëlqej shumë mendimi yt..??
Jetohet, por jo me tradhēti.
Unë flas për ditët e sotme.

• Përqafime
Reactions: .
Më pëlqej shumë mendimi yt..??
Jetohet, por jo me tradhēti.
Unë flas për ditët e sotme.
Gjithmone gjithkush gjithkund e di vetese cfare ben me jeten e vet!
E kush jemi ne, tu tregojme se ca do bejne?!!!
Ne te kontrollojme emocionet tona dhe mjafton?
Aty ku fillon kufiri tjetrit, mbaron kufiri jone dhe kush e ben me deshire e jep llogarine tek Zoti tek askush tjeter!
Problem i madh eshte tallja, qe nje i/e martuar tallet me zemren e dikujt, ketu pikerisht fillon dhe smbaron mekati?
Klm?

Gjithmone gjithkush gjithkund e di vetese cfare ben me jeten e vet!
E kush jemi ne, tu tregojme se ca do bejne?!!!
Ne te kontrollojme emocionet tona dhe mjafton?
Aty ku fillon kufiri tjetrit, mbaron kufiri jone dhe kush e ben me deshire e jep llogarine tek Zoti tek askush tjeter!
Problem i madh eshte tallja, qe nje i/e martuar tallet me zemren e dikujt, ketu pikerisht fillon dhe smbaron mekati?
Klm?
Më dëgjo pak tlt, atëherë unë si @Melooo nê karkterin tim, nuk e pranoj tradhëtin dhe besoj askush, ndoshta jam pak më e vrazhdë në mendime kur bëhet fjalë për tradhëti.
Nuk do i tregoja unë çfar do bënte se ashtu siq ti thua kush jemi ne, por unë tradhëtarët i shumzoj me zero..

• Kiss
Reactions: .
Më dëgjo pak tlt, atëherë unë si @Melooo nê karkterin tim, nuk e pranoj tradhëtin dhe besoj askush, ndoshta jam pak më e vrazhdë në mendime kur bëhet fjalë për tradhëti.
Nuk do i tregoja unë çfar do bënte se ashtu siq ti thua kush jemi ne, por unë tradhëtarët i shumzoj me zero..
Kush ta ka thek zemren e vrafte Zoti pra?
Ok dakord?

Postime të reja

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back