Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cfare do benit ju ne kete rast?

Pas 100 refuzimeve nga lloj lloj shtepish botuese te huaja ,vjen nje pranim nga nje shtepi botuese Ruse. Po,na interesojne shkrimet tuaja,por duhet te jeni prezent. Cfare do te benit ju ne kete rast? A ja vlen me u ngaterrue me ruset?

Ca problemi ka se eshte ruse ?
Thone qe : per interesa te veta papa beri pakt me djallin ?
Kontakto me ata , e merr shume lehte nje vize per ceshtje te tilla , sbesoj ka barriera me kto vendet baltike , edhe realizo projektin tend ?

Ca problemi ka se eshte ruse ?
Thone qe : per interesa te veta papa beri pakt me djallin ?
Kontakto me ata , e merr shume lehte nje vize per ceshtje te tilla , sbesoj ka barriera me kto vendet baltike , edhe realizo projektin tend ?
Une kam marre kaq shume refuzime,sa nuk i besoj me askujt. Edhe nje shtepi botuese hungareze u interesua dikur per novelen,po pastaj nuk u bene me te gjalle. Une nuk merrem me keto gjera. Tash po shoh sulltan Sulejmanin. Jam fans I terbuar.

Une kam marre kaq shume refuzime,sa nuk i besoj me askujt. Edhe nje shtepi botuese hungareze u interesua dikur per novelen,po pastaj nuk u bene me te gjalle. Une nuk merrem me keto gjera. Tash po shoh sulltan Sulejmanin. Jam fans I terbuar.
Ate te madherishmin fare ? ?

Eeee,po nje ishte i madherishmi...pastaj do shoh sulltanesh Kosemin,pasaj sulltan Abdylhamitin e keshtu me rradhe.
Seriozisht e ke ?
Do shohesh 3 filma me turq rresht ??
A e ke msu historine e turqise tpakten , se kta kan qen perandori qe ne shekullin kacafiu , permendet Skenderbe Bossi gjekundi ? ?

Seriozisht e ke ?
Do shohesh 3 filma me turq rresht ??
A e ke msu historine e turqise tpakten , se kta kan qen perandori qe ne shekullin kacafiu , permendet Skenderbe Bossi gjekundi ? ?
Une kam diplomen e mesuesit te historise,qe e mora me mesatare 5.5 tek filoqyli. Pra,e njoh historine. Po ju e njihni? E dini ju,psh,se Kemankesh pasha,te cilin po e shoh ne keto momente duke i shprehur dashurine sulltanesh Kosemit,ishte nje shqiptar nga Vlora?

Ore, ty me duket se me shume te pelqen te qahesh sesa te kerkosh te zgjidhet halli. Je ti ainqe dyhet t'u rendesh nga pas ketyre dhe jo e kunderta. Kur te thone 1 here mos iu nda duke i kontaktuar vazhdimisht. Telenovelat aty jan.

Ore, ty me duket se me shume te pelqen te qahesh sesa te kerkosh te zgjidhet halli. Je ti ainqe dyhet t'u rendesh nga pas ketyre dhe jo e kunderta. Kur te thone 1 here mos iu nda duke i kontaktuar vazhdimisht. Telenovelat aty jan.
E ke gabim,une nuk qahem,une rrefej. Sidoqofte,te keshilloj te shohesh seriale turke,sepse se shpejti do lidhemi perseri me Turqine. Fillon shifni qe tani,cdo nate....rrofte dashuria shqiptaro-turke,qe I ka rrenjet ne epoken e Skenderbeut.

ku lezoj dicka intresante

ne fund komenteve me dalin Turqt?‍♂️

E ke gabim,une nuk qahem,une rrefej. Sidoqofte,te keshilloj te shohesh seriale turke,sepse se shpejti do lidhemi perseri me Turqine. Fillon shifni qe tani,cdo nate....rrofte dashuria shqiptaro-turke,qe I ka rrenjet ne epoken e Skenderbeut.
Ore ti sikur je minoritar grek mos gaboj ..cne kjo dashuri per turqit ? ?

E ka te dashuren turke:p
Sec kishte dale nje still turk?

Mire mire se dhe Naimin e tallnin ne fillim ..po kur tja bej bammmm ky te them un pastaj ..e kam fjalen te SHKELQEJNE perrallat e tij ?

Ne shenje hakmarrje ndaj grekeve,qe nuk me japin pasaporten. Pastaj,une kam nje admirim per racat e forta,qe kane krijuar perandori. Se fundi,kam nje kusherire ne Turqi,dhe ajo ja kalon per bukuri. Kurse une po ja kaloj si mos me keq.mm

harakati si vajti me ruset?
Nuk kam ndermend te shkoj ne Siberi. Edhe po te doja,nuk kam leke. Nuk kam as nerva per aventura.Do bej vete nja 10 kopje te librit,dhe do jua dhuroj juve te forumit. Aty pastaj merr fund cdo gje.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back