Urata
Kontributor
- Regjistruar më
- Shkurt 25, 2022
- Mesazhe
- 14,785
- Pëlqime
- 4,762
Po fitoj une, zene se ke fitu dhe Ti! ?E fitove bigun me gjithe kete analize
Ku do investonim me pare leket, ketu qendron halli! ? U humbe, si je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Po fitoj une, zene se ke fitu dhe Ti! ?E fitove bigun me gjithe kete analize
Mire jam une mire, me tha nje fallxhore qe ishe fuke fituar ndaj erdhaPo fitoj une, zene se ke fitu dhe Ti! ?
Ku do investonim me pare leket, ketu qendron halli! ? U humbe, si je?
Falemnderit, @Qatipi Qato!Ja pse une i dua me gjithe fuqine e shpirtit Iliridasit.
Sepse jane me Shqiptare se ne Shqiptaret.
Te pakten prej jush mesojme ndonje gje sa rrime kot sa ne koridor, sa ne tualet sa ne sallon.?
Sa i perket kesaj shtepise se temes ketu, nuk rri jo, nuk kam nerva.
Gezohem qe je mire! ? Merri leket ti kam falur, ma beje gati vetem nje exemplar pa botuar dhe jemi ne rregull!?Mire jam une mire, me tha nje fallxhore qe ishe fuke fituar ndaj erdha
Titullin mbaje, leket dua une
Mjafton me qene grate te lumturaGezohem qe je mire! ? Merri leket ti kam falur, ma beje gati vetem nje exemplar pa botuar dhe jemi ne rregull!?
Te lumtur te dy! ?
Sa kam qeshur! Duhet protesta masive, kerkoni te drejtat e barabarta! Edhe ne kemi te drejte te jemi te lumtur! ?Mjafton me qene grate te lumtura
Kur gruaja eshte e lumtur e gjithe familja eshte e lumtur
Kur burri eshte i lumtur gruaja fillon hetimet
Te drejte ke o diplomacia e gjalle levizese mbi dy kembe, te drejte ke por jo te gjithe jemi kaq altruiste.Falemnderit, @Qatipi Qato!
Shqiptare te barabarte jemi te gjithe, por te ndar nga trungu dhe udheheqja nen nje embleme kuq e zi ??
Ndaj Shqiperise sone dhe çdo shqiptari te degdisur anekend natyrisht dhe ne gezojm dashuri dhe respekt te pashoq!
Kjo eshte nje loje te cilen te tentojm te gjithe ta mveshim me ngjyra gazmore duke perjashtuar trysnin dhe negativitetin!
Te qendrosh anash dhe mos te na falesh buzeqeshje nga bota juaj e pasur shpirterore plot humor nuk te nderon as Ty e as neve! ? Te kam shum xhan! Respekt per cdo antar dhe antare ketu! Ju dua o njerz me te mirat e te keqijat qe keni! ??
Te lexosh mes rreshtave lexon shume me shume se sa shkruan o @QatipiTe drejte ke o diplomacia e gjalle levizese mbi dy kembe, te drejte ke por jo te gjithe jemi kaq altruiste.
E meqe disa njerez kane ne dore Maliqin, disa te tjere kane “Taqipin”.
Perendia nuk i le kurre ne balte njerezit, mos nje gje, nje gje tjeter u’a jep.
Sa per pjesen e Shqipes une jam thuajse altrusit sa ty per njerez qe duan te mesojne, ama per ata qe duan, gjithmone.
Si puna e atij mesuesit me ate nxenesin qe perpiqet gjithmone fort, pamvarsisht se sa eshte i afte te nxere, e vlereson pak me shume se te tjeret pasi sjellja dhe vullneti jane per tu vleresuar tek e fundit, jane virtyte, pozitive dmth.
Tani une se di sa xhan me ke ti realisht pasi germat nuk “peshohen” dot pa i njohur mire ama di te them me siguri qe per nga menyra je per tu vleresuar.
Do thuash ti, mjaft se mu skuqen mollzat e faqeve qe dallohen edhe pertej blurit marramendes, po nuk ka gje se dhe ti si gjithe te tjeret duhet te kesh drite-hijet e tua.
He me qafsh mu, ca lexove me shume, me surprizo!?Te lexosh mes rreshtave lexon shume me shume se sa shkruan o @Qatipi
Duke u bazuar dhe peshuar shume sinqerisht respektin dhe dashurin vellazerore qe keni Ju kundrejt Iliridaseve, them serish ju kam xhan!
Respekt!
Roman te tere po lene se sdu te zihemi e lejm sikur duhemi! ??He me qafsh mu, ca lexove me shume, me surprizo!?
E pra, ja e shikon, me sikur.?Roman te tere po lene se sdu te zihemi e lejm sikur duhemi! ??
Po he edhe Ti si kapesh per fjales keqe, miljon te mira ti thash dyshove.. nje sikur e fute ne llupe! Eja futu ne shpi, je ne krye te vendit! Thuaj vetem: Pranoj, ..ska Jo ketu! ??E pra, ja e shikon, me sikur.?
Jam ne fazen e pashallimit@Lektor po ti u fute apo e ke me dy mendje?
?Po he edhe Ti si kapesh per fjales keqe, miljon te mira ti thash dyshove.. nje sikur e fute ne llupe! Eja futu ne shpi, je ne krye te vendit! Thuaj vetem: Pranoj, ..ska Jo ketu! ??
Vetem mendjen mos e vri teper se do te mbulojn thinjat dhe do te rrudhoset fytyra,shijo jeten o pasha kjo jete per ty paska qen ?Jam ne fazen e pashallimit
Thuaje me fjale me germa kapitale, gezimi eshte me i theksum! ?
Sikur te me gjenit disa vajza te devotshme per te me bere fresk, pas bigut do kandidoja per SulltanVetem mendjen mos e vri teper se do te mbulojn thinjat dhe do te rrudhoset fytyra,shijo jeten o pasha kjo jete per ty paska qen ?
Gezimen njoh une vetem ndaj.Thuaje me fjale me germa kapitale, gezimi eshte me i theksum! ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.