Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Besimi.

Nejse e kisha te lotet qe sjan gjithmon fallco po burrat ne ato 2 3 rast qe qajn ne jet eshte qarje qe buron nga zmr !

Kane ndryshuar Koherat & gjerat ... sot
Me shume qajne meshkujt se femrAt . Lotet Nuk do te thone shume .... sjellja eshte ajo qe duhet marre parasysh.

• Pëlqej
Reactions: .
Kane ndryshuar Koherat & gjerat ... sot
Me shume qajne meshkujt se femrAt . Lotet Nuk do te thone shume .... sjellja eshte ajo qe duhet marre parasysh.
Jam dakort me ty ☺fatkeqsisht realiteti i cili jetojm eshte bere i till patjeter sjellja eshte pasqyr e shpirtit ?!

Jam dakort me ty ☺fatkeqsisht realiteti i cili jetojm eshte bere i till patjeter sjellja eshte pasqyr e shpirtit ?!

Njerezit jane te ndryshem e P.O. ashtu edhe situatat /rrethanat..... por te them te drejten sot pothuajse njerezit ankohen ne pergjithesi per tinzari e fallcocitet nderkohe qe ne te njenten kohe behen edhe vete pjese e tyre e Nuk e ndeshkojne.... kshuqe eshte normale qe pas nje fare kohe humbet edhe balanci... si sot pshm ku 70% te njerezve i ke fallco qofte edhe per gjera kot pa lidhje qe nuk kane shume rendesi , por ju eshte bere ves ... e 30% I ke realiste te hidhur , ku eshte edhe rast I rralle qe te te bie e ti takosh sot ne jete . ?

Njerezit jane te ndryshem e P.O. ashtu edhe situatat /rrethanat..... por te them te drejten sot pothuajse njerezit ankohen ne pergjithesi per tinzari e fallcocitet nderkohe qe ne te njenten kohe behen edhe vete pjese e tyre e Nuk e ndeshkojne.... kshuqe eshte normale qe pas nje fare kohe humbet edhe balanci... si sot pshm ku 70% te njerezve i ke fallco qofte edhe per gjera kot pa lidhje qe nuk kane shume rendesi , por ju eshte bere ves ... e 30% I ke realiste te hidhur , ku eshte edhe rast I rralle qe te te bie e ti takosh sot ne jete . ?
Perseri jam dakort me ty thjesht do te shtoja qe po e gjete mbaje fort vlerso ate qe ke para se koha te besh te vlersosh ate qe kishe ?!

E perse Nuk mund Ta bejme k’te lloj
Krahasimi... Nuk te ngjan hipokrizi qe tere jeten ta Kesh dike Hasem e ne mort te vije e te Te qaje... se gjoja Po i dhemb per ty ?!

Aktrim eshte te hudhesh lot
Fallco si ne k’te rast ...se dikush qe te konsideron njelloj si gjalle edhe vdekur, eshte me e sinqerte... packa situates.
@Zana e vogel kie shum te drejt , por une perveti nuk arrij dot te baj krahasim mes nje femre dhe nje shtrige qe ne rastin konkret asht hasmi ☹️..lotet e hasmit per nje merzi temen me ushqejn me mllef dhe asigja tjeter. Kam shum me te thane per lotet e hasmit por nuk besoj qe ja vle ti shpalosim t’gjitha eksperiencat tona ktu se smarojm deri neser e prap do kthehemi ktu. ?

@Zana e vogel kie shum te drejt , por une perveti nuk arrij dot te baj krahasim mes nje femre dhe nje shtrige qe ne rastin konkret asht hasmi ☹..lotet e hasmit per nje merzi temen me ushqejn me mllef dhe asigja tjeter. Kam shum me te thane per lotet e hasmit por nuk besoj qe ja vle ti shpalosim t’gjitha eksperiencat tona ktu se smarojm deri neser e prap do kthehemi ktu. ?

Fatkeqesisht shtrigat jane shtuar ne pergjithesi sot .. @TROPOJAN1 ?

Nejse , une e kam thene me lart ... nese lotet perputhen me sjellen atehere e vleresoj shume .... por jo ne rastet kur perdorin lotet e sjellja nuk perputhet . .....?
Ps... Mirepo e vogel perse me thuan , se me bere kurioze ? ??

Flm per lulen ?

• Pëlqej
Reactions: Zap
Fatkeqesisht shtrigat jane shtuar ne pergjithesi sot .. @TROPOJAN1 ?

Nejse , une e kam thene me lart ... nese lotet perputhen me sjellen atehere e vleresoj shume .... por jo ne rastet kur perdorin lotet e sjellja nuk perputhet . .....?
Ps... Mirepo e vogel perse me thuan , se me bere kurioze ? ??

Flm per lulen ?
Te them me perkdheli se mduket sikur po t’afroj ?

Varet .....ka lot qe djegin ka lot qe qeshin

Une 1 here kam qare, kur linda,dhe 1 here do qaj, kur te mbyll syte e te largohem nga kjo bote.

Pyetje per femrat/ meshkujt
Sa i besoni loteve te nje mashkulli/femre?
Un me lotet smerem fare prz po te pash 2 sekonda tkam hy ne trru ?? ka shum njerez qe qajne shtiren bojn rrolin tfikin ti fillo mer shamine tu qajt me fort se ajo ?

Besimi eshte me i shenjte se dashuria per mua!

Ndodh qe meshkujt perpara femres qe “duan”preken!
Por vetem preken ne nje moment,por loteve te tyre su plotesoj plotesisht

Kurse loteve te nje femre ,flas per vete I besoj shume sepse prekem e qaj mjaftueshem kollaj!

"Më fal!" ka kuptim e pranohet t'i thuash kujt ia lëndon pahiri dorën, këmbën...dhe jo kujt ia thyen zemrën për interesat tua!
E kam thene dhe e them: se besimi eshte me i shenjte se dashuria.
Por, kur therrmohet nuk ka Zot qe e mbledh më.

Femrat jane me sensitive, mund te qajne per nje gje shume te vogel, kuptohet se mund te beje nje pjese perjashtim por ne pergjithesi mendoj se ashtu jane. Sa u besoj loteve te femres ?
Me duhet nje kohe shume e gjeta te kaloje me te per t'i besuar cdo loti te saj. Jam goxha i rende ne kete fushe, pothuajse i pandjenja. Pranoj faktin qe ndjej por shume rralle...

• Pëlqej
"Njoh femra qe nuk qajne por qe te falin 100 here me shume besim se ato qe qajne"

• Pëlqej
Nëse afërsia jote me ndonjërin merr fund për çfarëdo arsye, ruaje gjuhën tënde nga të folurit keq për të.
Kujtoje se një ditë keni qenë të afërt.
Keni ndare kohën, ditët, ndjenjat, dëshirat, qëllimet, keni ndarë aftësitë dhe idetë, emocionet, mënyrën si i shihni gjërat, jetën, dashurinë dhe nuk është e drejtë të lëndosh dikë që e ke në zemër për një ikje.
Kjo do të thotë dashuri, që të mbetemi po njësoj besnikë dhe pas një zënke apo ikje qofte dhe për keq.

Dashuria vdiq ne aksident me motorr
Besimin e vran me nje thik ne kraharor
Respekti vrapoi por urrejtja nuk e la
Ka 3 muaj ne koma me serume ne spital !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back