Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Bej pyetje per Antarin siper dhe merr pergjigje te sinqerte!

FantiSpathi

Artist i Merituar
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 18, 2024
Mesazhe
3,580
Pëlqime
748
Me duket interesante si teme diskutimi, pse jo dhe per tu njohur pak me shume me njeri tjetrin, meqe kalojme kohe bashke. Do ju lutesha ta merrnit seriozisht si teme dhe te jepnit pergjigje te sinqerta. Mendoj se nuk kemi nga se te ruhemi, ku ne fund te fundit eshte thjesht nje virtualitet. Pyetjet mund te jene nga me te ndryshmet si psh:

Ku keni lindur?
Mosha juaj?
Miku juaj me i mire?
Jeni ne nje lidhje, fejese apo martese me dike?
Hobi juaj?
Cfare beni ne kohen e lire?
Ju ka ngelur ndonje gje apo dikush fiksim deri me sot?
Etj etj.

Kur premton, e mban premtimin?

Kur premton, e mban premtimin?
Patjeter qe e mbaj, deri kur dicka del pertej parashikimeve dhe me ben te dal nga vetja dhe nga ato qe kam thene. Shembull (mund ti premtoj dikujt qe do jemi gjithmon bashke dhe sdo iki kurre nga ty, por kur ajo ben veprime apo sjellje te pahijshme, normal qe detyrohem ta shkel premtimin e dhene)

Cfare vendi ka tek ty, personi qe ti i thua " Te dua"
Te dua, te dua… më shumë se fjalët mund të shprehin, më shumë se mendimet mund të mbajnë. Vendi yt tek unë është më i thellë se çdo hapësirë që mund të përshkruhet, është në çdo frymëmarrje që marr, në çdo zemërzim që kaloj, dhe në çdo qetësi që gjej kur jam me ty.
Vendi yt tek unë është atje ku çdo kujtim i ndarë bëhet pjesë e një historie që ende shkruhet, ku çdo buzëqeshje jote është një premtim që mbajmë për njëri-tjetrin. Kur ti je pranë, ndjej që çdo pjesë e trupit tim është më e plotë, se çdo hap që hedhim bashkë është një hap drejt një të ardhmeje që e imagjinoj vetëm me ty..

Të dua, të dua, dhe vendi yt është gjithkund në jetën time. Ai është në ditët e mia, kur e shoh botën me sytë e tu, në netët e mia, kur gjumi është më i qetë sepse e di që je aty, pranë. Vendi yt është më shumë se një hapësirë fizike; është brenda meje, në thellësinë e shpirtit tim, aty ku dashuria jonë nuk njeh kufij.
Nuk ka asnjë vend tjetër që mund të plotësojë këtë boshllëk që kam pasur, përveçse aty ku ti qëndron. Vendi yt është aty ku zemra ime ndalon së kërkuari, sepse ka gjetur gjithçka që ka nevojë.

ps . se kam bërë unë , por çdo gërmë është sikur e kam shkruar unë

@FantiSpathi më ktheu besimin tek meshkujt .. I besoj 100% .. :)

-Mendon se ke luftuar mjaftueshëm për lumturinë?
Mendoj se kam bere me shume nga cfare duhesh te beja ose me takonte,derisa kuptova qe lumturia nuk egziston,besnikeria nuk egziston,njerzimi nuk egziston,dhe e lash gjithcka duke u izoluar dhe njeher ne guacen time personale me mua dhe boten time.

Mendoj se kam bere me shume nga cfare duhesh te beja ose me takonte,derisa kuptova qe lumturia nuk egziston,besnikeria nuk egziston,njerzimi nuk egziston,dhe e lash gjithcka duke u izoluar dhe njeher ne guacen time personale me mua dhe boten time.
Besoni shpejt tek nje mashkull? Cila eshte arsyeja kryesore qe ju ben te besoni nje mashkull? E kalon shpejt zhgenjimin apo mendoni te qendroni per shume gjate ne guacen tende?

Besoni shpejt tek nje mashkull? Cila eshte arsyeja kryesore qe ju ben te besoni nje mashkull? E kalon shpejt zhgenjimin apo mendoni te qendroni per shume gjate ne guacen tende?
Besoj 0%
Ska arsye sepse nuk ka besim.
Jo nuk e kaloj shpejt jam tipi i ekstremeve o besoj shume ose sbesoj fare.
Perjetesisht.

urime per temen niher

sa i rendsishem eshte intimiteti per ty ? 😌

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back