Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Barazia gjinore

Germo tare germo... se mbase edhe kthjellohesh: )

Un jam aq i kthjellët sa të jap siç t kam dhënë leksione ty e tallagjareve virtuale andej çdo herë.Por para se të shtypësh gishtin,lëshosh fjalën, përdore ndonjëherë mendjen,patjetër pa u idiotizuar komplet.

Me ke dhene mua leksione ti ? Ti qenke kokrra e gomarit ... ik tani na le rehat dhe shiko punet e tua .

Komenti I im kishte te bente me temen e jo me ty .

He Ishalla e mban fjalen ?

Une them qe femra dhe mashkulli jane te barabarte, problemi eshte se s'ma ve njeri veshin! ?????

Te tere lindim te barabarte ... Perse Nuk e Kuptoni ?! pa dallim rrace apo gjinie dhe ju mos e merrni per ofendim apo percmim, dhe te tere kshu duhet te trajtohemi. : )

Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??

Nuk jemi te njejte, dhe kjo automatikisht na ben te mos jemi te barabarte... Akoma nuk e kuptoni qe fushata e barazise gjinore eshte kunder jush??

Te njente Nuk jeni as ju
Meshkujt me njeri tjetrin... dhe sic duket Po e koncepton ne forme te pjerret.

Femra lufton aty ku i behet padrejtesia e kjo vlen per te dyja/gjitha palet , jo qe nuk qenkan/mi te barabarte .

Jo vallaj, e konceptoj bukur une, i kam vu lavjerrsin ?

Thjeshte mvaret kush si e kupton.. Gjithesesi, peace & ju rujt Zoti se mezi ju kemi ?

Jo vallaj, e konceptoj bukur une, i kam vu lavjerrsin ?

Thjeshte mvaret kush si e kupton.. Gjithesesi, peace & ju rujt Zoti se mezi ju kemi ?

He nje here Ta shikojme ?

Une them ta ndajme pjaten e fasuleve te barabarte ... ti me thuan jo mua me takon pjata me e madhe se jam mashkull .. tani qysh kjo shkonka ne favorin tend ?! Meqe thuan qe barazia nuk na favorizonka ne femrave .

Sic duket ngaterron konceptet e barazise e kjo sigurisht qe varet edhe nga ambienti & mentaliteti ku je rritur apo jeton.

Jo pjaten ta jap te teren une, se si femer qe je ke perparesi..

E shikon qe nuk jemi te barabarte? ?

Jo pjaten ta jap te teren une, se si femer qe je ke perparesi..

E shikon qe nuk jemi te barabarte? ?

E respektoj k’te xhentilesen tende ne k’te rast ?

Po sikur te dy te aplikonim per nje pune , ku do te na siguronte te ardhmen pergjithmone .. nderkohe qe jemi komplet dy te panjohur :

A- do beje te njenten gje
B- do insintoje qe duhesh Ta marresh ti sepse Je mashkull dhe te takon
C - ta fitoje kush e meriton

Zgjidh ?! ??

Të zgjedh unë?
Jo do thuash ti.
Punë e madhe un gjithësesi do zgjedh
Një punë në minierë,do isha aq xhentil,sa sytë sta kan zënë..

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back