Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A Urreni faktin kur dikush gjykon jeten tuaj, pa qene pjese e saj

Po të flasin çpunë kemi ne

Nuk ka arsye ti urrejm ,përkundrazi më dhimbsen sepse vetëm një njeri që nuk ka jetën e vet paragjykon jetën e tjerve.

S'kanë çfarë thojnë për vete dhe merren me jetën e të tjerëve

Cdo njeri ka nje histori unike qe nuk mund t'kuptohet plotesisht nga te tjeret. Ata qe gjykojne jeten time pa qene pjese e saj, sigurisht se e shohin jeten time nga nje pozicion i jashtem, i painformuar. i padrejte dhe shpesh i paragjykuar.

Nuk me interesojn shume mendimet e njerezve te jashtem dhe do pranoja gjithcka nga njerzit qe i kam te afert, ndoshta mund te ndikonte dhe per mire.

Nuk me interesojn shume mendimet e njerezve te jashtem dhe do pranoja gjithcka nga njerzit qe i kam te afert, ndoshta mund te ndikonte dhe per mire.
E shikon sesa interesant qe e ke mendimin personal dhe shume te drejt madje….
Kush mundet dhe kush ka te drejt qe te perfshi mendim individual brenda nje jete, nje te kaluare pa ditur detajet pa qen ne brendesi dhe sigurisht pa marre aspak doza reale njohurie,pervoje,ndjesie.
Kush mundet te jete gjykues ose paragjykues,perfshires? Askush,sepse ne thelb nese dikush kerkon te fshij ose te ndertoj nuk ka nevoj per stimulin e askujt pervec forces individuale per ta bere.

Me pelqen kur logjika jote hidhet ne germa je shume njerzor dhe sigurisht shume i logjikshem.

E shikon sesa interesant qe e ke mendimin personal dhe shume te drejt madje….
Kush mundet dhe kush ka te drejt qe te perfshi mendim individual brenda nje jete, nje te kaluare pa ditur detajet pa qen ne brendesi dhe sigurisht pa marre aspak doza reale njohurie,pervoje,ndjesie.
Kush mundet te jete gjykues ose paragjykues,perfshires? Askush,sepse ne thelb nese dikush kerkon te fshij ose te ndertoj nuk ka nevoj per stimulin e askujt pervec forces individuale per ta bere.

Me pelqen kur logjika jote hidhet ne germa je shume njerzor dhe sigurisht shume i logjikshem.
Ti faleminderit per komentin dhe per mbeshtetjen e mendimit dhe logjikes qe une perdora. Nese te kam dhene ndonje keshille, ndoshta dhe pabaze sipas teje, ta kam dhene ne menyre miqesore dhe asnjehere me tendence tkeqe apo paragjykuese dhe mbi tgjitha kam marr shkase nga pergjigja jote tek tema qe hapa dje. Skam asgje personale me askend dhe skam arsye pse te hedh kunja, ironi apo te hedh "shashka" per jeten personale te askujt. Nuk jam tip qe fus hundet tek jeta personale e tjerve as jashte, jo me ktu qe njoh shume pak nga jashte. Nese te kam prekur me ndonje vend, te kerkoj ndjese, skam pas asnje qellim tkeq. Ktu vij bashke me @Alizz per te kaluar pak momente te gezushme me ato qe i rrespektojme dhe na rrespektojne, per tbere dicka ndryshe.

Ti faleminderit per komentin dhe per mbeshtetjen e mendimit dhe logjikes qe une perdora. Nese te kam dhene ndonje keshille, ndoshta dhe pabaze sipas teje, ta kam dhene ne menyre miqesore dhe asnjehere me tendence tkeqe apo paragjykuese dhe mbi tgjitha kam marr shkase nga pergjigja jote tek tema qe hapa dje. Skam asgje personale me askend dhe skam arsye pse te hedh kunja, ironi apo te hedh "shashka" per jeten personale te askujt. Nuk jam tip qe fus hundet tek jeta personale e tjerve as jashte, jo me ktu qe njoh shume pak nga jashte. Nese te kam prekur me ndonje vend, te kerkoj ndjese, ska pas asnje qellim tkeq. Ktu vij bashke me @Alizz per te kaluar pak momente te gezushme me ato qe i rrespektojme dhe na rrespektojne, per tbere dicka ndryshe.
Te falenderoj per sqarimin dhe ju uroj argetim neper tema.
Ky eshte komunikimi i duhur kundrejt cdo antari/e dhe sigurisht komukimi te cilen e prisja prej teje dhe jo ate versionin e tumit qe permende mbreme 🤗 nuk te ka hije,ketu jemi germa por jemi kryesisht njerez dhe te nje moshe adulte e cila nuk ka arsye agravimi.
Ndjes dhe prej meje nese diku keqkuptuat shakat e mija,sigurisht drejt jush do jem teper e rezervuar.

Kalofshi bukur : )

Po ca boni kot jo sme intereson jo kshu jo ashu. Ju i gjo me u thon naj njoni ne forum qe se njifni fare sja harroni nje vit 🤣

Po ca boni kot jo sme intereson jo kshu jo ashu. Ju i gjo me u thon naj njoni ne forum qe se njifni fare sja harroni nje vit 🤣
Po në forum ndodhin këto keqkuptime .. Se në realitet ti nuk rri me të panjohur .

Ato shprehjet që nuk u intereson, janë sa për me gënjy veten, falsitet. Mirë e the. :rofl:

Ne realitet nuk e keni lluksin ti thoni kto qe thoni pas nje ekrani .
e meqe jan germa nuk na interesojne.
Burrnin e provojm vec real ;)
Lexo i her par se te komentosh.

E lexon temen ?
Po ti mban mend ca ke shkrujt? Ku i njef ti njerzit, qe flet ne shumes? Dhe eshte e vertet qe ktu vec germat kan dhe mund t thon apo shkruajn ca i teket, se live another muhabet pastaj.

Po ti mban mend ca ke shkrujt? Ku i njef ti njerzit, qe flet ne shumes? Dhe eshte e vertet qe ktu vec germat kan dhe mund t thon apo shkruajn ca i teket, se live another muhabet pastaj.
Une e di ca kam shkrujt po ju sdi pse se komentoni pa e kuptu.

Lexo i her par se te komentosh.
Nuk komentoj per numer un shoku ;)
Po qe trima dhe dallaveraxhinj e gango behen te gjithe pas nje tastiere!
Ne momentin qe nuk te njohin kush je real jan vetem bla-bla-bla . Kaq!

Nuk komentoj per numer un shoku ;)
Po qe trima dhe dallaveraxhinj e gango behen te gjithe pas nje tastiere!
Ne momentin qe nuk te njohin kush je real jan vetem bla-bla-bla . Kaq!
Duke u nis nga tema problemi esht qe sa me shum komenton aq me shum me jep te drejte. Dhe fakti qe komenton pa e kuptu normal per numer komenton.

Duke u nis nga tema problemi esht qe sa me shum komenton aq me shum me jep te drejte. Dhe fakti qe komenton pa e kuptu normal per numer komenton.
Aha ti vuake nga problèmi i vetepelqimit ose kerkoke vemendje.
. Skip !

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back