Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A njeh dashuria moshë?

Sedi, nuk e kam perjetu moshen e madhe shum ose Diferencen e madhe madhe por se di se gjykoj dot kte pjes.

Nese jep mendimin personal: Nuk duhet pasur moshe ne dashuri, vetem qe femra duhet te jet me e madhe ne ate rast, sepse mashkulli plaket me shpejt!

Ju ka ndodhur qe te dashuroheni disa vite me perpara jush patneri mendoni se dashuria nuk njef mosh e mosha esht vetem disa nr .. apo esht esht justifikim i nje ndarje ...pa dashuri ....
? https://www.**************.com/images/smilies/remykiss.gif

Pra ju ftojm te diskutojm , dhe ne qofte se ju keni ndonje fakt nga jeta reale na e ndani me ne ...ose ndonje lidhje qe ndoshta ka triumfuar ?

Ju ka ndodhur qe te dashuroheni disa vite me perpara jush patneri mendoni se dashuria nuk njef mosh e mosha esht vetem disa nr .. apo esht esht justifikim i nje ndarje ...pa dashuri ....
? https://www.**************.com/images/smilies/remykiss.gif

Pra ju ftojm te diskutojm , dhe ne qofte se ju keni ndonje fakt nga jeta reale na e ndani me ne ...ose ndonje lidhje qe ndoshta ka triumfuar ?
Ca flet e goc, une dashuroj vetem mbi 40 megjithse jam 33 ! ?

pardon e !

Se kuptova?
Lidhjet qe jan disa vite me medha se patneri...... cfr mendimi ke ti cdo do beje neseol e doje dike por do ishte me i madh se ty ...a do luftoje

Lidhjet qe jan disa vite me medha se patneri...... cfr mendimi ke ti cdo do beje neseol e doje dike por do ishte me i madh se ty ...a do luftoje
Me te madh e kam partnerin une
Sigurisht qe do e doja Dhe do e dua tan jeten nese zoti e ka shkrujt me kan bashke
Inshallah!
Me pelqen se e kam partnerin me te rritur sepse e kam me te pjekur dhe me meson dhe me rrit drejt te mires
Do luftoj perballe cdokujt po qe nevoja ?

Me te madh e kam partnerin une
Sigurisht qe do e doja Dhe do e dua tan jeten nese zoti e ka shkrujt me kan bashke
Inshallah!
Me pelqen se e kam partnerin me te rritur sepse e kam me te pjekur dhe me meson dhe me rrit drejt te mires
Do luftoj perballe cdokujt po qe nevoja ?
Edhe une kshu mendoj ...rritemi bashke fundja asnjer nuk iken ajo embelsia qe ndihesh si femij ne krahet e mashkullit qe do e kur mashkullit i duket ......se sbon jo ti je e re ...une plakem me para ktej andej cfr mendin se esht kjo

Jo nuk njeh moshë

Por një teme e tille ekziston

Edhe une kshu mendoj ...rritemi bashke fundja asnjer nuk iken ajo embelsia qe ndihesh si femij ne krahet e mashkullit qe do e kur mashkullit i duket ......se sbon jo ti je e re ...une plakem me para ktej andej cfr mendin se esht kjo
Se di pasi partneri im nuk e ka dicka idjote ne mendje.
Dikur e kishte problem qe isha pak me e vogel dhe ndihej pak ne faj...Po sesht se kemi shume shume vite diference
?
Por sic thone dashuria nuk njeh moshe dhe nuk e ke iden sa me fat ndihem kur shoh qe ai perkujdeset ne cdo Moment per mua
Per te miren time,sigurisht Edhe une per te.

Temat u bashkuan kane te njejten domethenje

Tema: jo nuk njeh moshë dhe s'ka perse

Sedi, nuk e kam perjetu moshen e madhe shum ose Diferencen e madhe madhe por se di se gjykoj dot kte pjes.

Nese jep mendimin personal: Nuk duhet pasur moshe ne dashuri, vetem qe femra duhet te jet me e madhe ne ate rast, sepse mashkulli plaket me shpejt!
Shum dakort jam ... ?aman ne teori kshu thon tgjith praktik ngelin ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back