- Regjistruar më
- Dhjetor 12, 2024
- Mesazhe
- 2,654
- Pëlqime
- 1,181
Une jam shqipetare , dhe po me pyet nga e kam mesuar une?Nga i kanë mësuar shqiptarët këto që thotë @Alizz ? Me gjithë respektin që kam për të..
Nuk janë sjellje tradicionale që t'i kenë bërë shqiptarët brez pas brezi.
Për mua janë humbje identiteti për të ngjarë si amerikanë apo si europianë me familje të shkatërruara e me divorce si diçka normale, kur nuk është hiç normale.![]()
Nje shpehje me pelqen shume “Ti pershtatem une bote? Asnjehere , le tme pershtatet bota mua .
Sjellje tradicioale ? Cfare nenkupto? Sjellje te trasheguara brez pas brezi?
Sjellje nga kush?
Se ktu nis gabim, pse sjellje europiane? Por shqiperia pjese e europes eshte pse mos jemi nje hap?
Si thua ti per shkak te kesaj sjelljes tradicionale tmos kemi divorce , por te kemi “qendroj duroj dhunen tradhtine perbuzjen per hir te femijeve apo akoma me keq per hir te opinionit”.
Kto jane sjellje tradicionale?
Jo , jam pro divorcit kur eshte fjala per qetesi , dhe jam pro e te kthyerit “bashkeshortin bashkeudhetari deri ne ate pike te jetes , ne nje mik sidomos ns ka femije ne mes”..
Per cdo lloj arsye qe te kete perfunduar lidhja ska fajtor te njeanshem te dy jane fajtor..
Dhe ashtu si miqesia kthehet ne dashuri , ashtu dhe dashuria kthehet ne miqesi ..
Ashtu sic e kam cekur me lart , per dike do jete me e dhimbshme poooor jo e pamundur ..
Varet nga qellimi pas ..