Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jo akoma te dua per veteSjemi shok dmth pas divorcit
mire benJo akoma te dua per vete![]()
Do e mendoj e te themPo ti a do eee a jo me mu kthy![]()
Tani thujeDo e mendoj e te them![]()
Sjam si ty qe merr vendime te shpejta, vet ma dhe divorcin. Me duhet kohe ta rimendojTani thuje
Ske faj ti joo se mir je kshtu me plot gra tjeraSjam si ty qe merr vendime te shpejta, vet ma dhe divorcin. Me duhet kohe ta rimendoj![]()
Sa bukur e ke theneKy proces nuk është gjithmonë i lehtë. Mungesa e ndjenjave romantike mund të shkaktojë dhimbje në fillim, sepse ndoshta njërës palë i nevojitet më shumë kohë për t’u përshtatur me ndryshimin. Ky kalim kërkon respekt për ndjenjat e njëri-tjetrit dhe një angazhim për të ruajtur lidhjen në një mënyrë të ndershme dhe të sinqertë. Në shumë raste, kur dashuria e shndërrohet në shoqëri, mund të lindin marrëdhënie të thella dhe të qëndrueshme, pasi mbetet një bazë e fortë miqësie dhe respekti të ndërsjellë.
Një shoqëri pas dashurisë mund të jetë gjithashtu një mundësi për të mësuar dhe për t’u rritur si individë, duke ruajtur lidhjen, por në një formë që është më e përshtatshme për të dyja palët.
Noooo
Nga i kanë mësuar shqiptarët këto që thotë @Alizz ? Me gjithë respektin që kam për të..Sa bukur e ke thene
Nga cdo brez qe vje,iken nje pjese e mentalitetit,ishalla derisa tzhduket krejtNga i kanë mësuar shqiptarët këto që thotë @Alizz ? Me gjithë respektin që kam për të..
Nuk janë sjellje tradicionale që t'i kenë bërë shqiptarët brez pas brezi.
Për mua janë humbje identiteti për të ngjarë si amerikanë apo si europianë me familje të shkatërruara e me divorce si diçka normale, kur nuk është hiç normale.![]()
Po e shohim që me çdo brez të ri humbet lidhja gjatë gjithë jetës për t'u zëvendësuar me shumë lidhje e shumë partnerë/e. Zhduken vlera dhe sinqeriteti për tu zëvendësuar me gënjeshtra dhe tradhëti.Nga cdo brez qe vje,iken nje pjese e mentalitetit,ishalla derisa tzhduket krejt
Se hedh poshte kte qe the por ska vetem tkqija,najher eshte me e rendesishme te njohesh vetvetenPo e shohim që me çdo brez të ri humbet lidhja gjatë gjithë jetës për t'u zëvendësuar me shumë lidhje e shumë partnerë/e. Zhduken vlera dhe sinqeriteti për tu zëvendësuar me gënjeshtra dhe tradhëti.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.