Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A lëndon dashuria apo mungesa e saj?

Lene aro se na ka bo kjo dashnia vlla zemren si kullojse makaronash he mthuj shokut ti kapen skedinat jo kush i ma pasojat ne te gjithe se bashke @Nikoo hec ijer te kjo tema hec se ti je si pulllum i plagos si puna ime ke nevoj per nji fjale te mire.
@Dea do me pelqente edhe mendimi yt ?

@Bjondina2019 gjithashtu edhe mendimi yt ?

@Sole hec edhe ti se je bo nare e illet ?

@Haters edhe mendimi yt byrazer ?

@NOUR une them del 1 dashnia si menon ti ?

@ANABELA so tem per ty kjo ti je per dashni dashni me lale ishe keq per germa ti ?
??????????????

• Kiss
Reactions: Dea
Jemi ne 2020 ska arsye,me nejt me dike qe se do.
Asnje pale sdo jete i/e lumtur.
Ceshte kjo qenka i detyruar se e kercenoje.
Se konceptoj dot kte fakt.
Na me na qytetari dixhital byca jote???

Un do shtoja dicka ne lidhje me temen e cila thote a lendon dashuria .por cila dashuri e humbura apo ajo zhgenjuese dhe mendoj se dashuria zhgenjyese lendon shume gjithsesi nga dashuria ska vdek njeri cdo gje e riparon koha qe kalon .saper mungesen do thoja se nese mungon pa dashuri eshte veshtire ...

Lene aro se na ka bo kjo dashnia vlla zemren si kullojse makaronash he mthuj shokut ti kapen skedinat jo kush i ma pasojat ne te gjithe se bashke @Nikoo hec ijer te kjo tema hec se ti je si pulllum i plagos si puna ime ke nevoj per nji fjale te mire.

@ANABELA so tem per ty kjo ti je per dashni dashni me lale ishe keq per germa ti ?
Bir noneee?
Ku di un ca o dashnia me
Un jam tap topi?
Shkruj kot m kot
Po sa per temen
Mendoj se sado pak ta kesh njoh te mungon
Pa dashni ska jet me?
Qyy u bona romantike

ne disa raste me mire eshte te vuash nga mungesa sesa ta perjetosh nje dashuri qe nuk e ndjen si dashuri por si ankth si psh nje kojshi ketu afer nuk e dashuron aspak partneren por eshte i detyruar sepse vellezrit e saj e kan kercnu me vdekje po i ndodhi diqka motres se tyre ajo luan me te si macja me miun por ky as koken nuk guxon ta ngre
Ca je ty thon mer
Po se deshe ste kerceno kush
Kshu mendoj un e vlla?

Me thon te drejten futja 0 der ne 4 ska koficent po tpakten e kap se smeren vesh kto grat e sotme :P

Dashuria eshte e bukur shume dhe pse nje rremuje e madhe .
Nuk lendon por na ploteson . Na ben te ndjehemi gjalle ne kete bote kaq te pabese qe se di njeri fundin e askujt...sot jemi ..te jetojme e dashurojme me shpirt e sinqeritet jo vetem me germa siç bejne disa sa per sy e faqe...
Qe mos te lendohemi prej saj duhet te kete ndjenje e besim reciprok .
*
Pjesa tjeter... a lendon mungesa e dashurise merr disa kuptime.
1-Kur dy te dashuruar ndodhen larg...nuk kane mundesi kontakti...
Eshte e dhimbshme pak por i duruari i fituari...sepse distancat eliminohen kur ja ndjenje te paster...
2-kur nje person do nje tjeter e ai/ajo nuk i pergjigjet ..futet te dashuria e njeanshme e kjo te lendon ...
3- kur se ke gjet dashurine e je ne kerkim..nuk eshte aq lenduese se ke shpresa qe nje dite do e gjesh dashurine dhe pse te mungon...

Nje gje duhet ta dime mire...se dashurine piksepari duhet ta gjejme brenda vetes ...ne bukurite e natyres , ne aromen e nje luleje , ne valet e detit , ne magjine e agimit spo perendimit te dites etj......mjafton te kenaqemi me diçka..te shikojme boten pozitivisht e te marrim me te bukuren prej saj.

Kaq per momentin @Ai_Tipi . Mjafton ?

Editimi i fundit:
Jemi ne 2020 ska arsye,me nejt me dike qe se do.
Asnje pale sdo jete i/e lumtur.
Ceshte kjo qenka i detyruar se e kercenoje.
Se konceptoj dot kte fakt.
pz edhe une habitem me kete por e vertet eshte kurr skam degjuar keso raste

Lendojn faturat ... kur je beqar ske as cerekun e gjanave tfaturume te ktyre qe vijn kur dashurihesh e perfundo bahesh me gru kshuqe lendon fundshpinen tu punu e portofolin me bo qefet gruse

Dashuria eshte e bukur shume dhe pse nje rremuje e madhe .
Nuk lendon por na ploteson . Na ben te ndjehemi gjalle ne kete bote kaq te pabese qe se di njeri fundin e askujt...sot jemi ..te jetojme e dashurojme me shpirt e sinqeritet jo vetem me germa siç bejne disa sa per sy e faqe...
Qe mos te lendohemi prej saj duhet te kete ndjenje e besim reciprok .
*
Pjesa tjeter... a lendon mungesa e dashurise merr disa kuptime.
1-Kur dy te dashuruar ndodhen larg...nuk kane mundesi kontakti...
Eshte e dhimbshme pak por i duruari i fituari...sepse distancat eliminohen kur ja ndjenje te paster...
2-kur nje person do nje tjeter e ai/ajo nuk i pergjigjet ..futet te dashuria e njeanshme e kjo te lendon ...
3- kur se ke gjet dashurine e je ne kerkim..nuk eshte aq lenduese se ke shpresa qe nje dite do e gjesh dashurine dhe pse te mungon...

Nje gje duhet ta dime mire...se dashurine piksepari duhet ta gjejme brenda vetes ...ne bukurite e natyres , ne aromen e nje luleje , ne valet e detit , ne magjine e agimit spo perendimit te dites etj......mjafton te kenaqemi me diçka..te shikojme boten pozitivisht e te marrim me te bukuren prej saj.

Kaq per momentin @Ai_Tipi . Mjafton ?
Shum e forte eshte si ndjenje por kur folet shum bajatet mendoj une noshta gabohem se ari bo i tem vinjoli i tem une e kam ne men nji tem te tille ? spash nji goc te boj nji tem ose ka por si kam von re nejse dashuri tket me shpirt jeni mrregull??? ke shkrujt shum paster edhe qarte respekte lal ??

Lendojn faturat ... kur je beqar ske as cerekun e gjanave tfaturume te ktyre qe vijn kur dashurihesh e perfundo bahesh me gru kshuqe lendon fundshpinen tu punu e portofolin me bo qefet gruse
Mos fol ashu familja eshte e shejnte vlla pastaj si ta msosh eshte ajo pjese besoj se aty ndikojm ne. Shyqyr qe boni Ari i tem dashnie qe erdhe ti se dolen fjale qe tka honger @Marsi ?

Mos fol ashu familja eshte e shejnte vlla pastaj si ta msosh eshte ajo pjese besoj se aty ndikojm ne. Shyqyr qe boni Ari i tem dashnie qe erdhe ti se dolen fjale qe tka honger @Marsi ?
Pse me ca jam un kuceder e ?
Keahtu llafesh vetem ti i nxjerr ???

• Kiss
Reactions: Dea

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back