Pse me mallkon keshtu ?Ti u zhveshe për piperkën?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Pse me mallkon keshtu ?Ti u zhveshe për piperkën?
Jallah ça mémoire ke . ???Ti u zhveshe për piperkën?
Qe u zhveshe u zhveshe ti se te pa gjithe forumi po nejse iku tani . Te shohim ne serit e ardhshme.@Rrelse ta hongsha memoirin me gjith bluz e ca t dali perpara , edhe tulla e Fevzos bashk me te Alberit po qen m cef aty ?
Do cvishem une per piperkat dhe dollat vetem kur ti te me mbiesh komposto ke 5-sa!
Prit Edhe pak kur te thon te dua te kam dasht gjithmon ???Joooooooooo sjam dakord !!!!!!
I have my best friend!!!!
Like my brother!!
Ok mbase ne te ardhmen do jem dakord...
Ok u bera dakord tani!?
Ka miqesi normal qe ka Por e distancume. Te ket qen qe ne fillim e till, Jo njeri te ket shpre dicka dhe tjetri ti ket then ngelemi miq.View attachment 114245P.s mungon dhe Interesi dhe urrejtja ne kte citat per mendimin tim.
Diskutim te mbare .
Sjam hic dakort!View attachment 114245P.s mungon dhe Interesi dhe urrejtja ne kte citat per mendimin tim.
Diskutim te mbare .
Pse moo?!Prit Edhe pak kur te thon te dua te kam dasht gjithmon ???
Jam dakort me mendimin tend po un nuk dua ti perziej ndjenjat.Ka miqesi normal qe ka Por e distancume. Te ket qen qe ne fillim e till, Jo njeri te ket shpre dicka dhe tjetri ti ket then ngelemi miq.
?Jam dakort me mendimin tend po un nuk dua ti perziej ndjenjat.
shoku shoku, Miku mik e i Dashuri i dashur.
Se kur behet fjale qe Nje maredhenie ti ket kto tre stade bashke atehere vertet ska koment .
Ne kte rast po flitet per miqesite.
miqesi mes dy gjinive te ndryshme qe prishen nga nje person i trete , ose qe mohohet nga njeri (nga dy miqt) per arsye interesi.
ne kte rast ka dy mundesi:
1)kushtet Pse ndodhi?
2) ka qen kala rere ska pat kurre miqesi…
Vlen dhe per ty @Fiore ky shpjegim.
Cke mer ??
E kam e kam ?Cke mer ??
More vesh !?
E di qe e ke! ?E kam e kam ?
?E di qe e ke! ?
Yes sir ??More vesh !?
Mora thuaj!
Si moter e vella ka .Dhe po!
Dhe jo!
Por jeta,ka treguar gjithnje te kunderten!
Qe nuk ka nje miqesi si moter e vella!
Do thoja nje shprehje te gjyshes sime te ndjere!
Por pak e rende per ketu!
Ekziston por 1 ne nje miljarde kjo gje!Si moter e vella ka .
@A2. e un e kemi tregu me se miri virtualisht. ?
Kurse réalisht kam nje mik nga Trepce jeton ne Basel qe e dua e me don sikur na ka ber nje nene .
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.