Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A ja kontrolloni tel atij/asaj?

Goca nese doni te ndaheni nga te dashurit mjafto te instaloni nje aplikacion te tipit Spy dhe qendroni te qeta per dy dite sa te popularizohen biseda, foto, video etc.. tek Paneli Aplikacionit :p
Pse i keq eduko brezat ?

Une kam qejf te ma kontrollojne pershembull :P

Amon ere
Kush msha mu ka ju tdy ne kush me mro
Ka e gjete qet qukapiksin me lale
Amon ere lale tjesh i sigurt se ai tka shajt lale po un tkam mbrojt perher lale :p
Ene na ke fut n sherr lale sa her ???
Mka gjet ai mu lale un sjam lodh hiq me e gjet lale:p

Goca nese doni te ndaheni nga te dashurit mjafto te instaloni nje aplikacion te tipit Spy dhe qendroni te qeta per dy dite sa te popularizohen biseda, foto, video etc.. tek Paneli Aplikacionit :p
Kshu ja bon edhe ti?:p

opo le ta kem kodin e cel .le te ma japi ai sa her ta dua..vdes tja kontrolloj i cik fshehtas sa her te kem mundesin..eshte ne natyren tone kurioziteti

Me kte kohe qe ka ardh jo tja kontrrollosh po e breket tja veshesh hekuri dhe me shenjen e me kod qe mos e hapi njeri...

Sa me paranoja jeni bere. Nese partneri si femra si mashkulli ka nermen te bej dicka kontrolloja sa te duash tel ske per te mor vesh gjo.

Une dhash nje opsion sepse sic e ke thene dhe ti kur ruhet, ruhet ske ci ben. Por nje opsioni ‘spy’ smund ti ruhet :p

?
Ju kuptova juve çeliku, kam pamje te plote te objektivit pres konfirmim per angazhim!

Sa me paranoja jeni bere. Nese partneri si femra si mashkulli ka nermen te bej dicka kontrolloja sa te duash tel ske per te mor vesh gjo.
Po por thjesht behet e qarte pasoja ne keto raste. ?

As me shko ne fije te mendjes....po skam pune tjeter ti kontrolloj tel
Une pertoj te kap tel tim...

Me kte kohe qe ka ardh jo tja kontrrollosh po e breket tja veshesh hekuri dhe me shenjen e me kod qe mos e hapi njeri...
Po arriti puna deri aty e ka marre ferra uraten
E ke parasysh qe kalamajt e vegjel , i thu mos ate..pikerisht ate do bejne.
Edhe femrat ....po i rujte kaq....rrujt e qeth do dalesh.
Leri te lira e shife si te vijne e te shohin....
Ne vdesim per vemendje, e kur e arrijme na humbet interesi....lol

Po arriti puna deri aty e ka marre ferra uraten
E ke parasysh qe kalamajt e vegjel , i thu mos ate..pikerisht ate do bejne.
Edhe femrat ....po i rujte kaq....rrujt e qeth do dalesh.
Leri te lira e shife si te vijne e te shohin....
Ne vdesim per vemendje, e kur e arrijme na humbet interesi....lol

Hahahah ke te drejt ke kjo pjese ishte thjesht nje koment sepse jam krejt ndryshe nga cfare kam shkruar e jam shum dakort me ate qe the . :)

Jo;)
Ska nevoje vjen i thote vete.
Pavarersisht se jam kaq engjell,i hedh nje veshtrim sikur i them(po ma fsheh dicka ai e kupton edhe..flet).

Ai qe di te vjedhe di dhe te fshehe i thon kesaj fjale :D
Mos pretendoni se partneri juaj te kete ruajtur ne tel dicka te dyshimte qe tja gjeni ju aq lehte !

Personalisht perdor tel e tij sa here qe me nevojitet sikurse dhe ai timin kur mbaron oferta apo dhe gigat ,dime gjithmone pasw E njeri- tjetrit dhe ska arsye pse te stepesh kur ai kap tel tend e te thuash me vete oboboo

Fundja besimi esht primar ne nje maredhenie :)
Tradhtia ekzsiton aty ku mungon karakteri o @MaYaDa po kjo @LUCKY-STRIKE te shejtonlliqet e ka menjen ?

dikur.po se tani ka iphon x e ka me gisht ???sma jep gishtin ????

Skam mujt mor se me pas ma shum e kisha perdor te atij se timin

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back