Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A i gjykoni njerëzit nga veshja?

Nuk mund te sillesh e te vishesh si nje 20vjeçare kur je 40. Une mendoj ska lezet! Shijo cdo gje me kohen e moshen e vet.
ka nje 20 vjecare qe vishen me hoodie , cargo , sport , casual , suit . Ca ka qe mos ti veshi nje 40 vjecare?

ka nje 20 vjecare qe vishen me hoodie , cargo , sport , casual , suit . Ca ka qe mos ti veshi nje 40 vjecare?
Spo kupton cfare dua te them ose sdo ta kuptosh. Po flas per ata qe e tepron me veshjen e tyre.

Spo kupton cfare dua te them ose sdo ta kuptosh. Po flas per ata qe e tepron me veshjen e tyre.
po praa ajo qe nuk jam dakort me ty ska te beje me statusin .. Ai qe e tepron e tepron ne cfare do lloj moshe dhe statusi..
Kupto ti cdua te them . Po gabon ne koncept dhe po shprehesh gabim!

po praa ajo qe nuk jam dakort me ty ska te beje me statusin .. Ai qe e tepron e tepron ne cfare do lloj moshe dhe statusi..
Kupto ti cdua te them . Po gabon ne koncept dhe po shprehesh gabim!
I qendroj mendimit tim, nese sdoni ju ta kuptoni cfare dua te them tjeter gje.

I qendroj mendimit tim, nese sdoni ju ta kuptoni cfare dua te them tjeter gje.
Ti qendroji mir ben , por ketu jemi ne nje forum per kte gje per bashkebisedim e diskutim per tematika te ndryshme .. Mendimi mbrohet me argument .. Sorry not sorry ! Keto qe thua nuk jane argumenta .. Smund te perkufizosh statusin e dikujt ne baze te veshjes, ketu gabon!
Persa i perket teprimit i qendroj asaj qe thashe , sepse teprica eshte dhe tek nje 20 vjecare me mini dhe crop ne auditor , qe sben sens dbe eshte e tepruar .. Ashtu sikurse nje nene me fmi te shkoj ne nje park me fmijet me mini e crop e taka 15 cm ..

Ndaj , eshte ajo qe tham ne fillim si pas vendit behet kuvendi ..
Dhe ne nene me fmi ne nje party mund te veshe mini , croptop , apo cti doje zemra .. Hugsss 🤗

une se gjykova zemer por ishte e dehur dhe e pavetdijshme dhe po fluturonte ajo dhe zogu i saj
ahhahahahahhahahahahhahahahah vdiqaaaa hahhaahhah :p
ca bird ishte pushverdh hahahahahahahha

pardje hasa nje rast te atill,isha pas saj dhe nuk rezistova dot e ndalova dhe i thash ule ate fundin se na bajatose ne mbrapa teje 🥹
Moj pz ishte nentor a dhjetor se mbaj mend mire por e di qe ishte shume ftoht ajo para meje me mini fund nje xhup te shkurtter e pa geta pupupu

Ti qendroji mir ben , por ketu jemi ne nje forum per kte gje per bashkebisedim e diskutim per tematika te ndryshme .. Mendimi mbrohet me argument .. Sorry not sorry ! Keto qe thua nuk jane argumenta .. Smund te perkufizosh statusin e dikujt ne baze te veshjes, ketu gabon!
Persa i perket teprimit i qendroj asaj qe thashe , sepse teprica eshte dhe tek nje 20 vjecare me mini dhe crop ne auditor , qe sben sens dbe eshte e tepruar .. Ashtu sikurse nje nene me fmi te shkoj ne nje park me fmijet me mini e crop e taka 15 cm ..

Ndaj , eshte ajo qe tham ne fillim si pas vendit behet kuvendi ..
Dhe ne nene me fmi ne nje party mund te veshe mini , croptop , apo cti doje zemra .. Hugsss 🤗
Shif por nje femre ose me sakt nje nene nuk i shkon dreqi ta haj te vishet si adoleshente sepse tashme eshtr nje status tjeter,femra behet me serioze sa me shume qe vitet kalojn (po them per femra normale une se ke dhe ca akm 18 vjec) gjithcka eshte me moshe mendoj une. Aman kjo sdo te thot qe nje cik te car te gjoksi apo nje fustan i car te shalet do ishte problem,si i thon asaj shprehjes gjella me krip e kripa me karar. Te them te drejten une qe jam 20 vjec kurre nuk e kam ekzagjeruar ne veshjen time me sa te tjeret me thon,varet nga njeriu

Shif por nje femre ose me sakt nje nene nuk i shkon dreqi ta haj te vishet si adoleshente sepse tashme eshtr nje status tjeter,femra behet me serioze sa me shume qe vitet kalojn (po them per femra normale une se ke dhe ca akm 18 vjec) gjithcka eshte me moshe mendoj une. Aman kjo sdo te thot qe nje cik te car te gjoksi apo nje fustan i car te shalet do ishte problem,si i thon asaj shprehjes gjella me krip e kripa me karar. Te them te drejten une qe jam 20 vjec kurre nuk e kam ekzagjeruar ne veshjen time me sa te tjeret me thon,varet nga njeriu
Po pra ..
Por ska te beje statusi , me kupton cdua te them.
Une 20 vjec gjithmone kam qen team suits .. Ashtu do jem dhe 30 ..
Teprica ndodh ne cfare do moshe .. Dhe ne cdolloj statusi , ke dhe gjyshe qe teprohen .Mos ngaterroni gjerat .

Po pra ..
Por ska te beje statusi , me kupton cdua te them.
Une 20 vjec gjithmone kam qen team suits .. Ashtu do jem dhe 30 ..
Teprica ndodh ne cfare do moshe .. Dhe ne cdolloj statusi , ke dhe gjyshe qe teprohen .Mos ngaterroni gjerat .
jo statusi jo,mosha them une

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back