Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A i gjykoni njerëzit nga veshja?

Se dij amund te quhet gjykim apo jo duke pas parasysh qe un ekam pasion dhe profesion veshjen me raste them ne heshtje ka mundur ta kombinon ndyshe por per fat te mir se cili apo cila eshte i lir te vesh qar ja do pika e qefin qe te ndjehet me komod hmm.

@Caramele psh ti sma var mya se rri vesh me tuta
Po ti se ke iden qe ato tuta mund jen burbery marco polo nike adidas etj etj

@Caramele psh ti sma var mya se rri vesh me tuta
Po ti se ke iden qe ato tuta mund jen burbery marco polo nike adidas etj etj
Jo jo sesht e vertet mfal duke pas parasysh qe un jam.nje miks i pa par me stil sa me tuta sa elegamt sa shkurt sa gjat sa ngusht sa gjer kshtu qe gjdo un nuk shof stilin apo pamjen e jashtme apo at monetare jam shum ok

Edhe i kam gjykuar

Po pz se te shikoj dike pa la pa hekuros them tu thafshin duret se ke dhe dy . I gjykoj nga kjo an dhe vetem nga kjo anë .
Po te me shohesh mu do me shohes me rroba pa la te pa hekurosura gjithe pluhur te grisura vende vende..

Dhe e di qe shume bjonde si ti me gjykojne ?..

Po te me shohesh mu do me shohes me rroba pa la te pa hekurosura gjithe pluhur te grisura vende vende..

Pervec se ne pune ose me ndonje arsye llogjike ne raste tjera po te gjykoj
Mister x ?

Pervec se ne pune ose me ndonje arsye llogjike ne raste tjera po te gjykoj
Mister x ?
Epo kshu si thu ti veç kur ne pune mund te jesh...
Po skini faj jo se e kini mendjen nga ata qe vishen me luis vitoni ju normal neve u dukemi te lodhur?

Ti e ke gjykimin me te keq se @Alcyon se alcyon gjykon te veshja me te drejte, un gjykoj veshjen shum ekstravagante, ti gjykon shum me rond se kaq, un t gjykoj ty, dikush tjeter do me gjykoje mu, t gjith gjykojm me mendje dhe pse ndoshta jo gjithmone e shprehim

Ti e ke gjykimin me te keq se @Alcyon se alcyon gjykon te veshja me te drejte, un gjykoj veshjen shum ekstravagante, ti gjykon shum me rond se kaq, un t gjykoj ty, dikush tjeter do me gjykoje mu, t gjith gjykojm me mendje dhe pse ndoshta jo gjithmone e shprehim
Te gjithe gjykojne ne menyren e vete nuk e mohoj.

Epo kshu si thu ti veç kur ne pune mund te jesh...
Po skini faj jo se e kini mendjen nga ata qe vishen me luis vitoni ju normal neve u dukemi te lodhur?
Ku e di ti ku e kam mendjen un ? Dhe ne shum aspekte ti je me “bjond “ se un ne mendime mister x ? po mbaje opinjonin tend qe ke per mua , se un sperpiqem kurr te ndryshoj opinjonin e njerzve karshi meje ✌??

Jo, kurrë!
Une tek njerezit shoh menyren si bisedojne, sillen dhe shpirtin, per cdo gje tjeter as me intereson.
Sipas vendit dhe vaktit njeriu duhet te jete i perpikte, mjafton besoj une?

Ku e di ti ku e kam mendjen un ? Dhe ne shum aspekte ti je me “bjond “ se un ne mendime mister x ? po mbaje opinjonin tend qe ke per mua , se un sperpiqem kurr te ndryshoj opinjonin e njerzve karshi meje ✌??
?? Qejf do kisha te isha biond se do kisha sukses me shume me femrat

Po i gjykoj per shembull disa vajza ne mesin te dites ne qytet dalin me taka.. dhe veshje ektravagante..ose disa meshkuj ne diskotek shkojn me veshje sportive.. sdin me pershtat veshjen per ambientin se ku shkon ..nermal as un sjom perfect..

Ti Mister durrsi ? qe gjykon veshjet ekstravagante e une e bej pz se mohoj
Po kim Kardashian dy foto me tanga ne Instagram beri namim i ka gjithe te mirat e si plas rripi tanges fare se e gjykoj une apo ti ?..
Kshuqe te kemi shendetin po llafet nuk mbarojne pz

Ti Mister durrsi ? qe gjykon veshjet ekstravagante e une e bej pz se mohoj
Po kim Kardashian dy foto me tanga ne Instagram beri namim i ka gjithe te mirat e si plas rripi tanges fare se e gjykoj une apo ti ?..
Kshuqe te kemi shendetin po llafet nuk mbarojne pz
Jo un e pranoj ate e gjykoj meqe ishte te veshja dhe shum ekstravagante sikur nuk shkon sme pelqen jam dakort me veshjen ekstravagante por jo e tejkaluar ?

Jo un e pranoj ate e gjykoj meqe ishte te veshja dhe shum ekstravagante sikur nuk shkon sme pelqen jam dakort me veshjen ekstravagante por jo e tejkaluar ?
Po miza na ha perbrenda por e syte vdesim ti bejme sik si fshirse xhamash ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back