- Regjistruar më
- Dhjetor 9, 2024
- Mesazhe
- 2,993
- Pëlqime
- 973
Nëse pyet meshkujt, ata nuk e shohin një femër se çfarë karriere ka po çfarë sjellje ka. Janë femrat që e shohin burrin nga karriera dhe kujtojnë se edhe meshkujt tërhiqen nga karriera e femrës. Nga ana e mashkullit, karriera e femrës është pa rëndësi. Ata i kushtojnë shumë më tepër rëndësi moshës së femrës në mënyrë që të kenë fëmijë sesa karrierës së saj.
Nëse një femër kalon kohën që mund të lindë, çfarëdolloj karriere nuk i vlen më.
Meshkujt nuk e pëlqejnë një femër që i thotë tërë kohës që nuk kam nevojë për ty se jam e fortë dhe e pavarur. Idetë feministe i mashtrojnë femrat me vetëpëlqim dhe i bëjnë të humbasin butësinë, i bëjnë me sjellje mashkullore dhe agresive dhe të mbeten beqare deri në moshë të thyer.
Nëse femra nuk e dëshiron burrin atëherë ai ndihet i padëshiruar dhe meshkujt nuk rrinë aty ku nuk janë të dëshiruar.
Kush mashkull e pëlqen një femër mosmirënjohëse ?
Kush mashkull kthehet në shtëpi që të luftojë për epërsi me gruan e tij?
A i duan femrat që meshkujt të jenë më shumë mashkullorë apo të humbin burrërinë e tu nënshtrohen atyre në çdo gjë ?
Nëse një femër kalon kohën që mund të lindë, çfarëdolloj karriere nuk i vlen më.
Meshkujt nuk e pëlqejnë një femër që i thotë tërë kohës që nuk kam nevojë për ty se jam e fortë dhe e pavarur. Idetë feministe i mashtrojnë femrat me vetëpëlqim dhe i bëjnë të humbasin butësinë, i bëjnë me sjellje mashkullore dhe agresive dhe të mbeten beqare deri në moshë të thyer.
Nëse femra nuk e dëshiron burrin atëherë ai ndihet i padëshiruar dhe meshkujt nuk rrinë aty ku nuk janë të dëshiruar.
Kush mashkull e pëlqen një femër mosmirënjohëse ?
Kush mashkull kthehet në shtëpi që të luftojë për epërsi me gruan e tij?
A i duan femrat që meshkujt të jenë më shumë mashkullorë apo të humbin burrërinë e tu nënshtrohen atyre në çdo gjë ?