Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A duhen penguar studentët e pavaksinuar të hyjnë në mësim?

A duhen penguar studentët e pavaksinuar të hyjnë në mësim? Po

• Gjithsej votues
    15
Jo, nuk duhen.
Duhet gjetur një zgjidhje sa më parë..
Unë do isha vaksinuar( edhe pse jam)
Është i pashmangshëm rezistimi
Tani po u kthehen e fëmijëve?

• Përqafime
Reactions: ...
Jo, nuk duhen.
Duhet gjetur një zgjidhje sa më parë..
Unë do isha vaksinuar( edhe pse jam)
Është i pashmangshëm rezistimi
Tani po u kthehen e fëmijëve?
Ty 2 ti kane ngulur! Do te ngulin e te 3-ten, pastaj te 4-ten, pastaj te 5-ten e keshtu me radhe???

Ne menyre absolute jo!
Shkelen nje nga te drejtat kryesore te liris se njeriut per te mar vendime!
Vet ne gjendje koshience!
Ndaj jo!

Çdo njeri është i lirë të vendosë për veten e tij,nuk duhet imponuar.
Plus që vaksina nuk të mbron hic, kështu që më duket dicka kot

Nuk duhen penguar, por duhet siguruar që të mos rrezikojnë shëndetin e të tjerëve.
Si mendoni, pse kur një student është me shenja gripi apo të ndonjë sëmundje tjetër, dërgohet në shtëpi? (Para covid-19 e kam fjalën)
Duhet parë nga ana e shëndetit, e jo perceptimet personale.

Nga rrethi miqësor,për më tepër mjekë që shprehen se ka të shtruar plot që kanë qenë edhe të vaksinuar.
Sa bukur qe me dole ketu dhe un s'bej pjes te rrethi shoqeror i mjekeve qe japin konsulta.(perfshi edhe infermierer, sanitare e der te roja deres spitaleve)
Nje vaksine qe te prodbihet e te hidhet ne treg per masen do nga 3 der ne 5 vite per te qen e "sigurte".
Tani ne baz te asaj c'rekomandojne mjeket qe t njeh, sepse te gjith njohim dhe pak a shume ishn ne dileme ne fillim, po ta i jan mese te vendosr qe vaksina te behet.
Un kam qen nga te parer ne shqiperi qe kam ber vaksinen(kur shumica e shihnjn me skepticizem) dhe jam shendish e mire si shumica e atyre qe kan ber te njejten gje si une.
E niset me efekte anesore, cipat, gjaku, 5-Gja e ku d jn se ca, po prap ja ku jemi dhe per ndo, njerezit qe kan ber vaksinen jo se nuk kap covid-19, thjesht e kalojn dhe nuk takojn te paret e tyre ne boten e pertejme.
Nejse, India bashk me Kben jan dy nga vendet me shendetesine avangard ne bote dhe te dyja se bashku,(pas skepticizmit) kan poeositur 1.5mkd doza, perjashto kinen qe esht planet me vete.
Un der sa jam ber kaq, kam ber vaksna.
Qe 3 muajsh 3 so vazhdoj ti bej per aq kohe sa mendoj se jan te dobishme per shendetn tim dhe atyre qe me rrethojne.
??
Nqs nuk do jen te dobishme per mua si individ, mjaftihem me faktin qe askujt s kam ber dem.(e kunderta e atyre qe mendojne qe s'duhet ta bejne)

Ndaluar behet fjale ? ?

Sigurisht qe jo , por qe duhen detyruar qe te testohen c’do dite .

Po kur vendimi dhe e drejta jote shkel te drejten e tjetrit per te jetuar, si behet?
Ç'far emri i vini ju?
Liria jote eshte deri aty ku fillon liria e tjetrit!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back