Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A do ta kishit problem nqs personi qe ju doni do ti perkiste fese tjeter ose e pa fe ?

Mjafton një pyetje e tillë si kjo e temës që të vëjë besimet dhe besimtarët përkatës në një pozicion egoist, ndarës, e përçmues ndaj tjetrit.
"Feja ime ndalën martesë me një të fesë tjetër, me perjashtim nqs kthehet në besimin e tjetrit" ?

Ku është paqe këtu e harmonia në bashkëjetesë?

Shyqyr zotit pjesa më e madhe e shqiptarve as nuk pyet fare për fe, dhe as nuk do t'ja dijë ?
Martohet me kë ndjen të bëjë familje ? pavarsisht nga besimi ??

Si dhuratë vetë zoti na e Ka dhënë në fjalorin tonë shqip, KOMB ku i përfshin të 4 besimet kryesore nder shqiptar.
"Mos shikoni kisha e xhamia, feja shqiptare është Shqiptaria" ❤️
IMG_20221016_152431.jpg

Une jam shqiptare......po me pranuat keshtu "martohem"

Mjafton besimi ndaj tij, pjesa tjeter eshte nga ne njerzimi budallallik.
Pastaj eshte tem e stergjer asnjher nuk behen 2 bashk me 1 ide.
E si u formuan fete pra, si e more mesazhin nga Zoti ti, nga 'budallalleku' i njerezimit?

Mjafton besimi ndaj tij, pjesa tjeter eshte nga ne njerzimi budallallik.
Pastaj eshte tem e stergjer asnjher nuk behen 2 bashk me 1 ide.
Cdo kush ka "fene" e vet, mire esht te respektohen cdo kush per cka esht.. Por ne fund te fundit te gjith drejtohemi tek i njejti ZOT..

Cdo kush ka "fene" e vet, mire esht te respektohen cdo kush per cka esht.. Por ne fund te fundit te gjith drejtohemi tek i njejti ZOT..
Apsolutisht jam nje person qe nuk bej diferencime feje, rrace dhe respektoj maksimum te gjitha tipologjit.
Keshtuqe ok per mua.

Nuk dua ta cek kete tematik apo ta zgjeroj me tej. Prano dhe mendime jo te njejta me te tuat apo te cdokujt tjeter.

Fakti qe te citoje, nuk don te thote se s'po e pranoje mendimin e kundert. Tema eshte per diskutime, por nese nuk deshiron te zgjerohesh apo pergjigjesh me shume, eshte OK.

Fakti qe te citoje, nuk don te thote se s'po e pranoje mendimin e kundert. Tema eshte per diskutime, por nese nuk deshiron te zgjerohesh apo pergjigjesh me shume, eshte OK.
Lexo kometin e @Zeus Se dhe un I bashkangjitem plotesisht medimit te tij.
Nuk dua per faktin se nuk kam dhe njohurit ndoshta mjaftushem, dashur pa dashur prek ku nuk do preferoj.
Keshtuqe mendoj se mjafton per mua si agrumet.

Lexo kometin e @Zeus Se dhe un I bashkangjitem plotesisht medimit te tij.
Nuk dua per faktin se nuk kam dhe njohurit ndoshta mjaftushem, dashur pa dashur prek ku nuk do preferoj.
Keshtuqe mendoj se mjafton per mua si agrumet.

Une te citova ty, jo ate. Nese ty te mjafton mendimi yt, pa shfaqur argumentet per te mbrojtur mendimet e tua, atehere ky quhet monolog, por ska gje :D
Argumenti i mjafton cdonjerit qe flet me veten perderisa ti shfaq para te tjereve mendimet dhe i mbron ato.

Une te citova ty, jo ate. Nese ty te mjafton mendimi yt, pa shfaqur argumentet per te mbrojtur mendimet e tua, atehere ky quhet monolog, por ska gje :D
Argumenti i mjafton cdonjerit qe flet me veten perderisa ti shfaq para te tjereve mendimet dhe i mbron ato.
Ateher Nanush nuk eshte se nuk di apo nuk kam aftesin te coj mendimin tim deri ne fund thjesht eshte shume e nderkikuar.
Per vete faktin se fete kan nje kendveshtrim ndryshe nga njeri-tjetra.
Se un prsh I kam ne shtepi 2 tipologji fesh dhe asnjera nuk kioncide me realitetin ose historin saktesisht. Keshtuqe un si person e shoh me kete kendveshtrim eshte medim u im personal, dhe jam e devotshme ndaj zotit padallim feje.

Te puc un ty se je plot mend ti mos mu boj modeste, ashtu jam dhe un pa merak. Per ca gjera me mire po he?
Po çe do aman, jo kshu jo ashu, jo esht allahu jo esht zoti. (Zot na fal se e tepruam)
Me mire "nje zot per te gjithe" e jemi ok.
??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back