Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A do ia lanit kembet te dashurit/dashures , burrit/gruas tuaj ?

Ta shpjegoj un, 0 problem nese e shikon si pjesen tende,pastaj po e pe si pjesen e komshis aty ka perzierje zoresh pastaj.
Sido te sillesh ti, apo dhe shpirtin te japesh, nuk varet cdo gje vetem nga ty, te perqafoj ?

Pertej shakave ku qendron problemi?
Ku ka me mire se te kujdesesh per njeriun e shtrenjte
Nuk jam kundra që të kujdesesh por deri në larjen e këmbëve nuk jam i të njëjtit mendim
Mendimin dhe arsyen time pse duhet , e kam then më lartë ,por se i teket e të thot mi laj këmbët,kurrë nuk e bëj ?‍♀️

Kush e bën se i do qefi atij ,ju qofshit?‍♀️

Nuk jam kundra që të kujdesesh por deri në larjen e këmbëve nuk jam i të njëjtit mendim
Mendimin dhe arsyen time pse duhet , e kam then më lartë ,por se i teket e të thot mi laj këmbët,kurrë nuk e bëj ?‍♀️

Kush e bën se i do qefi atij ,ju qofshit?‍♀️
Sa qef kam te acarrohesh ?
Per mendimin tim personal kjo eshte tema me kot ne forum.
Ka pyetjen me te kot dhe individ me mendime te ndryshme,,te arrish te larja e kembeve eshte nje raport i ndertuar "ndryshe" per mua nese arrin dhe nderton raportin ndryshe nuk te bejn pershtypje keto gjera ?

Ka pyetjen me te kot dhe individ me mendime te ndryshme,,te arrish te larja e kembeve eshte nje raport i ndertuar "ndryshe" per mua nese arrin dhe nderton raportin ndryshe nuk te bejn pershtypje keto gjera ?
Mfal qe nderhyva po nuk me duket nje mardhenie ndryshe nese i lan kembet partnerit se e kemi par kte veprim per t perulur partneren dhe me pak zbutje e kemi quajtur Tradit? Mfal qe nderhyva po un jam feminist e besoj te fuqià madhe e gruas

Mfal qe nderhyva po nuk me duket nje mardhenie ndryshe nese i lan kembet partnerit se e kemi par kte veprim per t perulur partneren dhe me pak zbutje e kemi quajtur Tradit? Mfal qe nderhyva po un jam feminist e besoj te fuqià madhe e gruas
Edhe un jam feministe dhe e betuar madje,un nuk po flas per ata burra te cilet qelben era nga mos larja dhe si rrjedhoj nuk lajn dot as kembet e tyre,atyre lloj ua jap ate ujin e kembeve te tyre ta pine,pergjigjia ime eshte e qart per cilat raste dhe mentaliteti im eshte mjaftueshem i avancuar sa per te bere ndarjen e kategorive.

Cka ka t'keqe?

Edhe un jam feministe dhe e betuar madje,un nuk po flas per ata burra te cilet qelben era nga mos larja dhe si rrjedhoj nuk lajn dot as kembet e tyre,atyre lloj ua jap ate ujin e kembeve te tyre ta pine,pergjigjia ime eshte e qart per cilat raste dhe mentaliteti im eshte mjaftueshem i avancuar sa per te bere ndarjen e kategorive.
Aaaa po ke te drejt te jet kerrm ske ce do por sesi me duket te rri dhe tja lash kot nese eshte i semure ashtu ok ja laj ?

Aaaa po ke te drejt te jet kerrm ske ce do por sesi me duket te rri dhe tja lash kot nese eshte i semure ashtu ok ja laj ?
Kam qejf ta provoj njeher dhe ti guxhuli kembet ?

Laj durt, laj komt, laja ene sumen.
Dhe kshu e ke nje ven pune t sigurt ne azil me la prapanicat e atyre qe sja arrin dot.

Cka ka t'keqe?
Po partneri /burri do ja lante këmbët partneres/gruas? Besoj se ska asgjë të keqe ?
Mendimi im është se asnjëherë , sepse e kan për ofendim larjen e këmbëve të femrës, Nënës së fëmijëve të tyre .

Për nga ana fetare nuk flas ,ajo ësht diçka tjetër që unë nuk dua ti hyj fare ktij diskutimi ( ktë e thash në qoftëse mund ta kesh bër pyetjen nga kjo anë)

Po partneri /burri do ja lante këmbët partneres/gruas? Besoj se ska asgjë të keqe ?
Mendimi im është se asnjëherë , sepse e kan për ofendim larjen e këmbëve të femrës, Nënës së fëmijëve të tyre .

Për nga ana fetare nuk flas ,ajo ësht diçka tjetër që unë nuk dua ti hyj fare ktij diskutimi ( ktë e thash në qoftëse mund ta kesh bër pyetjen nga kjo anë)

Une po flas per te dyja palet, spo flas per mentalitetin apo traditen. Po flas si gjest dashurie, cka ka t'keqe?

Une po flas per te dyja palet, spo flas per mentalitetin apo traditen. Po flas si gjest dashurie, cka ka t'keqe?
Nuk e thash për mentalitet apo traditë, po pse aty duket gjesti i dashurisë ,tek larja e këmbëve?

Nuk e thash për mentalitet apo traditë, po pse aty duket gjesti i dashurisë ,tek larja e këmbëve?

Pse a ka ndonje liber apo kod qe pershkruan gjestet e dashurise?
Cka nese nga larja e kembeve fillon dashuria, nje lloj paraloje, si thua :D?

Pse a ka ndonje liber apo kod qe pershkruan gjestet e dashurise?
Cka nese nga larja e kembeve fillon dashuria, nje lloj paraloje, si thua :D?
Pse pak libra ka që flasin për dashurinë ?
Ti u ngrifsh jahrebi me gjith paralojra ??

Pse pak libra ka që flasin për dashurinë ?
Ti u ngrifsh jahrebi me gjith paralojra ??
Mua s'me duhen librat t'ma mesojne dashurine ose gjestet e dashurise. Ajo shprehet ne forma nga me te ndryshmet, madje edhe ato te cmendurise :D

Nuk acarohem fare unë ? Jam e qet ??
Dhe mua më duket tema më idjote ndër të tjerat ?

Mua s'me duhen librat t'ma mesojne dashurine ose gjestet e dashurise. Ajo shprehet ne forma nga me te ndryshmet, madje edhe ato te cmendurise :D
Ty jo?? po ka njerëz që realizojnë dashurinë nëpërmjet leximeve të librave???

Ty jo?? po ka njerëz që realizojnë dashurinë nëpërmjet leximeve të librave???
Atehere e paqshin nqaf veten ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back