Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A besoni raportin shoqeror mashkull - femer

FantiSpathi

Artist i Merituar
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 18, 2024
Mesazhe
765
Pëlqime
189
Po e nis une, meqe e hapa si teme dhe doja te dija mendimet dhe ekseriencat tuaja.

Deri para disa viteve besoja, derisa me ndodhi qe ajo qe ndaja cdo gje dhe e shifja thjesht si shoqe apo si moter, krijoi ndjenja per mua dhe me e keqja ishte qe mi shfaqi ne momentin kur mori vesh qe do behej me serioze lidhja me ate qe kisha filluar te dal. Nga aty pastaj u distancuam pasi e kuptuam qe smund te ishim me si me pare.

Eksperienca tjeter ishte para pak muajsh, ne fillim flisnim si shoke te ngushte ose si vlla e moter. Ishim goxha te angazhuar me njeri tjetrin, tregonim gjithcka, merrnim mendime per gjithcka. Dita dites, bisedat filluan te shtoheshin me ore te zgjatura, me pas filluam duke fol me kamera, derisa filluam te kuptonim qe kishim krijuar ndjenja per njeri tjetrin dhe fatmirsisht ndjenja ishte e vertete nga te dy krahet. Spo e zgjas shume, sot e ksaj dite jemi te lumtur dhe vazhdojme çift me njeri tjetrin.

Mendimi qe une kam tani : Nuk besoj se raporti shoqeror femer - mashkull zgjat, pasi eshte e sigurt qe njeri nga te dy, do krijoj ndjenja per tjetrin.

ohoooooo , mesa shof FantiSpathi soon do jet staf ktu 🤣🤣🤣

Mendimi im .
Kam ende shprese qe miqesia midis dy gjinive te kunderta mund te ekzistoje pa krijuar ndjenjat ..
Ok nuk varet nga personi ..
Poooooor pse mos ekzistojeee :p

Po e nis une, meqe e hapa si teme dhe doja te dija mendimet dhe ekseriencat tuaja.

Deri para disa viteve besoja, derisa me ndodhi qe ajo qe ndaja cdo gje dhe e shifja thjesht si shoqe apo si moter, krijoi ndjenja per mua dhe me e keqja ishte qe mi shfaqi ne momentin kur mori vesh qe do behej me serioze lidhja me ate qe kisha filluar te dal. Nga aty pastaj u distancuam pasi e kuptuam qe smund te ishim me si me pare.

Eksperienca tjeter ishte para pak muajsh, ne fillim flisnim si shoke te ngushte ose si vlla e moter. Ishim goxha te angazhuar me njeri tjetrin, tregonim gjithcka, merrnim mendime per gjithcka. Dita dites, bisedat filluan te shtoheshin me ore te zgjatura, me pas filluam duke fol me kamera, derisa filluam te kuptonim qe kishim krijuar ndjenja per njeri tjetrin dhe fatmirsisht ndjenja ishte e vertete nga te dy krahet. Spo e zgjas shume, sot e ksaj dite jemi te lumtur dhe vazhdojme çift me njeri tjetrin.

Mendimi qe une kam tani : Nuk besoj se raporti shoqeror femer - mashkull zgjat, pasi eshte e sigurt qe njeri nga te dy, do krijoj ndjenja per tjetrin.
@Anna22 Fntispathi duhet te mundohet pakez me shume te krijoj tema te cilat nuk jane ne cepat e forumit :p :p

sa per temen,personalisht nuk e besoj nje raport te atill eshte si te lesh barutin afer zjarrit,do plasiiii

Per kete teme gjithmone skam dal ne nje konkluzion nqs eshte vet fakti sepse ne kete fryme jemi rritur ne vendin tone dhe kemi mendime te tilla, ose thjesht jeta,pervoja na con te mos besojm tek shoqeria till ose tek nje mashkull le te them thjesht nga eksperiencat e degjuara. Ku une jetoj eshte shume shoqeri e fort gjinia kundert, dhe te shumten e rasteve shkojne me mire e kuptohen me mire se sa 2 gjini te njejta .
Une personalisht nuk kam shok per koke dhe se di si do ishte, por mendoj se ne Shqiperi kjo gje shihet pak ndryshe , gjithesesi di qe egziston dhe funksionon.

ekziston mendoj. nuk eshte e thene qe dikush te terheqi fizikisht , mund te pelqeje truri i tjetrit e keshtu krijohet miqesi.

Mund të ketë përjashtime për të tjerë por për mua personalisht nuk funksionon. Shoqja më e ngushtë është partnerja që ndan jetën. Nuk ka kohë apo vëmendje për shoqëri të tjera se këto lloj marrëdhëniesh çojnë në flirte e tradhëti.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back