Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Gjuhë Programimi

Shpjegime dhe mesime rreth gjuheve te ndryshme programimi

PHP

Tema
12
Mesazhe
108
Tema
12
Mesazhe
108

HTML / CSS

Tema
4
Mesazhe
15
Tema
4
Mesazhe
15

C++ / C#

Tema
9
Mesazhe
10
Tema
9
Mesazhe
10

Javascript / jQuery

Tema
9
Mesazhe
31
Tema
9
Mesazhe
31
U
Përgjigje
1
Shikuar
1K
P
Përgjigje
0
Shikuar
1K
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
544
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
489
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
666
Pansophia
P
P
Përgjigje
0
Shikuar
5K
Pansophia
P
U
Përgjigje
0
Shikuar
503
Universal
U
U
Përgjigje
0
Shikuar
435
Universal
U
U
Përgjigje
6
Shikuar
1K

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.