Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Zyrtarisht në sezonin e Peshqve, çfarë duhet të dini për shenjën më ëndërrimtare të horoskopit

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,221
Pëlqime
522
Peshqit kanë një super imagjinatë, janë romantikë dhe unikë. Si një shenjë e mbushur me pasione dhe dëshira, Peshqit lehtësisht mund të ngatërrohen me një shenjë të ndjeshme dhe nostalgjike, por jo gjithnjë është kështu. Ata kanë si element ujin dhe udhëhiqen nga Neptuni. Peshqit shquhen për fleksibilitetin dhe përshtatjen në çdo mjedis. Është një shenjë empatike, transparente dhe e hapur. Peshqit janë vizionarë dhe kanë një ndjeshmëri të lartë ndaj situatave të ndryshme, të cilat jo domosdoshmërisht i prekin.

Gjithsesi, e kanë paksa të vështirë të ndajnë mendjen dhe mendojnë 1000 herë para se të flasin. Peshqit kërkojnë një lidhje që frymëzohet nga romancat më të bukura të dashurisë. Nuk është çudi nëse sheh një person të kësaj shenje që teksa flet për dashurinë, t’i shkëlqejnë sytë, pasi beson te shpirti binjak. Peshqit dashurojnë me shpirt dhe bëjnë gjithçka për personin që kanë në krah.

Peshqit janë të dashur me miqtë dhe kanë shokë për kokë. Ata nuk thonë pothuajse kurrë gjëra që i lëndojnë të tjerët. Peshqit klasikë vdesin për ambiente të rehatshme. Ata kanë një qasje të bukur artistike, janë ëndërrimtarë, besojnë te fuqia e universit dhe e kristaleve. Peshqit nuk dallohen si një shenjë me aftësi organizuese, ndaj jeta dhe shtëpia e tyre mund të jetë pak kaotike.

Ndërkaq, rikujtojmë se Hëna e plotë do të shkëlqejë në shenjën e Virgjëreshës më 24 shkurt dhe premton të sjellë emocione intensive dhe të theksojë nevojën për analiza dhe rregull. Kjo dritë qiellore do të nxjerrë në pah tensionet dhe do të vendosë më shumë përgjegjësi si ndaj vetes ashtu edhe ndaj të tjerëve. Hëna në Virgjëreshë thekson detajet, të cilat mund të çojnë në rritjen e ankthit dhe frikës, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me shëndetin dhe marrëdhëniet e biznesit.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back