Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Urrejtja e Gejve ndaj Femres!

Shirin

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 9, 2018
Mesazhe
53
Pëlqime
44
urrejtja e femres në skenë homoseksual është një problem i vërtetë
A keni përjetuar ndonjëherë një njeri homoseksual duke kritikuar pamjen tuaj ose kapjen e gjoksit tuaj "për argëtim"? Shumë shpesh harrojmë se edhe meshkujt homoseksualë mund të jenë seksistë.
"Unë kam përjetuar sjelljen e urryer të homoseksualëve deri më tani. Është pothuajse më e keqe, se meshkujt heteroseksualë, sepse nuk ka të bëjë me shprehjen e interesit të tyre seksual në ne si Femra. Kjo është e gjitha për të shprehur dominimin e tyre mbi trupin e nje Femres thjesht sepse janë burra. Ata e bëjnë këtë sepse munden!"
Është e vështirë për të adresuar çështjen e dhunes verbale apo fizike nga burrat homoseksualë. Në përvojën time, burrat ”normal“ dmth heteresexualet thjesht refuzojnë të besojnë se një gjë e tillë ekziston ose diskutimi drejtohet shpejt në një drejtim tjetër dhe pastaj vulosemi si Femra Homofobe!!
Mesiguri ju kan ren edhe në Forum tipa të till, mos hezitoni jepni mendimin tuaj pa ndrojtje që të krijojm një formë diskutimi natyrisht se nuk jan të gjith homoseksualet njesoj edhe prej tyre ka lloj lloj por ne do flasim ?theksoj për Homoseksualet që perdorin Dhune verbale apo fizike ndaj Femres?

Çdo kush të shprehet i lir dhe të japi një opinion se cdo dit konfrontohemi me keto lloj njerzish deshem apo zdeshem.

Cdo lloj dhune nga cilido qofte (gei,hetero,biseksual,me ngjyre,pa ngjyre etj) nuk justifikohet dhe eshte e denueshme.

Femrat po urrehen e po poshterohen me shume nga heteroseksualet,jo nga homoseksualet.
Nuk jam ndeshur ne ndonje situate te tille,por mesa di une nje mashkull gay ka shoqeri me shum me femra dhe e rrespektojne gjinine tone.
Pavaresisht se ne i gjykojme,i ofendojme apo i urrejme gayt nuk jane kaq mizore dhe agresiv me gjinine femerore.
Kam pershtypjen se nje mashkull gay mund te reagoj keq ndaj femres ne momentin qe femra e shikon me perbuzje ose qesh nenvete si nje dhelper.
Nuk jane dhe aq agresiv sic i ka pershkruar anetarja me siper.

ah juu honger mortiiii ishalla ju thafteee mos behen me per gjee hoo se nuk u thu as burra dot

Nuk me ka ndodhur ndonjehere dhe pse njoh e tille ( dhe ne pune kemi por s'kam pare ndonje xhelozi ndaj nesh

Ne i duam fort femrat kush tha i urrejm?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back