Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Une dua njerezit e thjeshte........?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Une dua njerezit e thjeshte,
te cilet buzeqeshin gjithmon,dhe ne cdo rast.

Une i dua ata.
Fjale per fjale i dua njerezit e thjeshte.
Ndoshta ngaqe jam dhe vet e thjeshte se di.
Me pelqen ti kem prane.
Si shoke,si shembuj te jetes,sepse
per te qene te lumtur nuk kane nevoje per gjera te medha,efekte speciale,te jetojne ne lux ose te kene pushtet.
Dhe keshtu kur jemi me njerez te thjeshte nuk,ndihemi rehat nese jemi te veshur modestisht.

Atyre u inteteson se kush jemi,
sa i duam,
Kohen qe kalojme se bashku....................

Temë mjaft e qëlluar e dashur ?
Thjeshtësia është vesi më i bukur që mund ta kemi dhe të ja falim tjetër kuj.
Të përshëndes ty dhe gjithë të tjerët me këngën në vijim ☺️

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Temë mjaft e qëlluar e dashur ?
Thjeshtësia është vesi më i bukur që mund ta kemi dhe të ja falim tjetër kuj.
Të përshëndes ty dhe gjithë të tjerët me këngën në vijim ☺

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Faleminderit rrush Respekte???

Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm.
Thjeshtësia është karakteristika që e bën një femër më të bukur se kozmetika, paruket dhe xhinglat e llojeve të ndryshme. Njerëzit e thjeshtë janë të mirëfilltë dhe nuk kanë frikë ta tregojnë veten para botës, pa filtra ose fotomontazhe.
Këta njerëz nuk kanë nevojë për artifica të ndryshme sepse thjeshtësia e tyre, zemra dhe shpirti, është gjëja më e bukur që kanë. Ata janë krijesa të përulura dhe fisnike që dinë të njohin vlerën e tyre dhe atë të njerëzve përreth tyre.
I dua keto njerez

Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm.
Thjeshtësia është karakteristika që e bën një femër më të bukur se kozmetika, paruket dhe xhinglat e llojeve të ndryshme. Njerëzit e thjeshtë janë të mirëfilltë dhe nuk kanë frikë ta tregojnë veten para botës, pa filtra ose fotomontazhe.
Këta njerëz nuk kanë nevojë për artifica të ndryshme sepse thjeshtësia e tyre, zemra dhe shpirti, është gjëja më e bukur që kanë. Ata janë krijesa të përulura dhe fisnike që dinë të njohin vlerën e tyre dhe atë të njerëzve përreth tyre.
I dua keto njerez
Skam cfare shtoj me teper ???

Këta njerëz e dinë mirë që lumturia duhet të gjendet në gjërat e vogla. Dhe nuk ka të bëjë me mungesën e ambicies apo qëllimeve, përkundrazi. Ata thjesht njohin bukurinë e botës përreth tyre dhe gëzohen për të.
Njerëzit e thjeshtë janë të mrekullueshëm sepse kanë mësuar të pranojnë të tjerët për atë që janë, pa imponime.
Thjeshtësia çon në përvetësimin e një virtyti tjetër, atë të spontanitetit. Njerëzit që kanë këto karakteristika janë të ekuilibruar dhe të fortë, askush nuk mund t’i prekë ata, kurrë.

Keto njerez dua ....

Ne vere kur punoja ne pushimet e shkolles, vinin vajza nga Shqiperia ?
Mund te pija kafe me kedo sepse kisha pune te mire, por une u merrja kafen nga shtepija ime edhe per ato per cdo dite dhe uleshim bashke!
Vjet kisha nje vajze nga Peqini dhe gjer me sot eshte nga njerezit me te mire qe kam njohur.
Une rrallhere pi kafe, por me keto njerez te thjeshte me ka shijuar shume.
Kam qeshur me shpirt dhe gezueshem ka kaluar sezoni i punes ??
Njerezit fodull dhe qe duan te duken apo te poshterojne tjeret se ashtu u pelqen, une as te me paguajne dhe as te me vrasin nuk ulem te pi kafen me ato?
Teme e bukur @Anabella
Te kam shume xhan dhe gezohem qe je mire??

Ne vere kur punoja ne pushimet e shkolles, vinin vajza nga Shqiperia ?
Mund te pija kafe me kedo sepse kisha pune te mire, por une u merrja kafen nga shtepija ime edhe per ato per cdo dite dhe uleshim bashke!
Vjet kisha nje vajze nga Peqini dhe gjer me sot eshte nga njerezit me te mire qe kam njohur.
Une rrallhere pi kafe, por me keto njerez te thjeshte me ka shijuar shume.
Kam qeshur me shpirt dhe gezueshem ka kaluar sezoni i punes ??
Njerezit fodull dhe qe duan te duken apo te poshterojne tjeret se ashtu u pelqen, une as te me paguajne dhe as te me vrasin nuk ulem te pi kafen me ato?
Teme e bukur @Anabella
Te kam shume xhan dhe gezohem qe je mire??
Je shume e mire te perqafoj zemer flm ???

• Super Dashuri
Reactions: .
njerëzit e thjeshte nuk kanë frikë ta tregojnë veten për atë që janë, sepse ndjehen plotësisht rehat në trupin që zotërojnë dhe ndjenjat që ndiejnë.
Kjo karakteristikë e tyre reflektohet edhe në marrëdhëniet me të tjerët: këta njerëz janë në gjendje të pranojnë miqtë, familjen dhe partnerët e tyre me të gjitha të metat, ata kurrë nuk gjykojnë, por i kuptojnë dhe i duan.
Njerëzit e thjeshtë nuk kanë frikë nga refuzimi, sepse kanë mësuar ta duan njëri-tjetrin duke i shndërruar ato defekte që kanë, në shenja karakteristike dhe unike.
Jeta është më e bukur për njerëzit e thjeshtë sepse nuk kanë nevojë të pretendojnë diçka që nuk janë ose të aprovojnë atë që të tjerët e quajnë perfeksion. Ata e dinë se janë të jashtëzakonshëm dhe ecin përpara, duke shijuar gjithçka që bota u ofron atyre.

Keto njerez dua ...

Une dua njerezit e thjeshte,
te cilet buzeqeshin gjithmon,dhe ne cdo rast.

Une i dua ata.
Fjale per fjale i dua njerezit e thjeshte.
Ndoshta ngaqe jam dhe vet e thjeshte se di.
Me pelqen ti kem prane.
Si shoke,si shembuj te jetes,sepse
per te qene te lumtur nuk kane nevoje per gjera te medha,efekte speciale,te jetojne ne lux ose te kene pushtet.
Dhe keshtu kur jemi me njerez te thjeshte nuk,ndihemi rehat nese jemi te veshur modestisht.

Atyre u inteteson se kush jemi,
sa i duam,
Kohen qe kalojme se bashku....................
Flm e dashur ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back