- Regjistruar më
- Janar 31, 2018
- Mesazhe
- 21,438
- Pëlqime
- 34,161
Tema eshte e lire:
E hapa kete tem me qellim qe mos ti beni temat e tjera chit-chat.
Ketu mund te shprehni mendimet e juaja ndaj anetareve,perpos kesaj mund te jepni edhe keshilla,ose pakenaqesit,diskutimet,etj...
Po e filloj une:
Me disa keshilla:
Jam shm e indinjuar kur degjoj qe.
Cunat shqiptare,jo te gjithe kuptohet
Kta cunat tipik Shqiptare qe nuk te len me ken e lirshme,nuk te len me ven foto ne profil,hiqi urgjent do jen vetem fotot tona etjjj bla bla bla.
Sme do qefi mo vlla nuk mund te tregosh pak me edukat?
O eshte trupi im,mendimet e mija, di un si me e majt jo ti hajde hajde. Apo e kur duhet me dal duhet me i mare leje me sezbon?
Nncnncncnnccnncn
Jo mo vlla i dashur: ti nese ke keto mendime,
E ke ti fajin ti je fajtor pwr cdo gje,ti duhet te ndryshosh,se po nuk mdryshove ti un do jem i qet.
Po jo mer pall joooo
Je ti i pasigurt,sje i zoti,dhe ke frike se tjeret mund te ta marin. Kjo do te thot se ti nuk ke dhen asgje tek kjo mardhenie,dhe nuk jep asgje tek kjo mardhenie.
Se mashkulli eshte ai qe ka sigurine e larte.
Se ajo asnjihere nuk do ta leri per dike tjt sepse ka dhen maximumin. Keshtu qe behuni me xhentilmen nese krijon besim tek femra juaja,ajo asnjihere sso ket mundesi qe te shkoje me nji tjt.
Nuk ka asgje personale me mu.
Thjesht jepni keshilla pakenaqwsite ndaj kujtdo. Flm??
E hapa kete tem me qellim qe mos ti beni temat e tjera chit-chat.
Ketu mund te shprehni mendimet e juaja ndaj anetareve,perpos kesaj mund te jepni edhe keshilla,ose pakenaqesit,diskutimet,etj...
Po e filloj une:
Me disa keshilla:
Jam shm e indinjuar kur degjoj qe.
Cunat shqiptare,jo te gjithe kuptohet
Kta cunat tipik Shqiptare qe nuk te len me ken e lirshme,nuk te len me ven foto ne profil,hiqi urgjent do jen vetem fotot tona etjjj bla bla bla.
Sme do qefi mo vlla nuk mund te tregosh pak me edukat?
O eshte trupi im,mendimet e mija, di un si me e majt jo ti hajde hajde. Apo e kur duhet me dal duhet me i mare leje me sezbon?
Nncnncncnnccnncn
Jo mo vlla i dashur: ti nese ke keto mendime,
E ke ti fajin ti je fajtor pwr cdo gje,ti duhet te ndryshosh,se po nuk mdryshove ti un do jem i qet.
Po jo mer pall joooo
Je ti i pasigurt,sje i zoti,dhe ke frike se tjeret mund te ta marin. Kjo do te thot se ti nuk ke dhen asgje tek kjo mardhenie,dhe nuk jep asgje tek kjo mardhenie.
Se mashkulli eshte ai qe ka sigurine e larte.
Se ajo asnjihere nuk do ta leri per dike tjt sepse ka dhen maximumin. Keshtu qe behuni me xhentilmen nese krijon besim tek femra juaja,ajo asnjihere sso ket mundesi qe te shkoje me nji tjt.
Nuk ka asgje personale me mu.
Thjesht jepni keshilla pakenaqwsite ndaj kujtdo. Flm??