Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

“Solo per due”, restoranti më i vogël dhe më romantik në botë ku darka kushton 500 euro

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

“Solo per due”, restoranti më i vogël dhe më romantik në botë ku darka kushton 500 euro​

Nga
American Eye
-

Në Vacone, një qytezë e vogël në veri të Romës, ka “Solo per due”, një restorant shumë i veçantë që është kthyer në trend.

Restoranti pret vetëm dy klientë në një kohë për një eksperiencë shumë personale.
Struktura daton që në shekullin e kaluar dhe është ngjitur me mbetjet e një vile të lashtë romake, të cilën klientët mund ta admirojnë jashtë para darkës. Sipas personave që jetojnë aty, ajo mund të jetë shtëpia e poetit latin Horace. Për sa i përket çmimit, klientët shpenzojnë 500 euro, afërsisht e njëjta shumë e nevojshme për të shijuar një vakt në restorantin e njohur La Pergola në Romë, drejtuar nga shefi i Michelin me 3 yje, Heinz Beck. I vetmi ndryshim është se me 500 € në La Pergola mund të shijoni një menu me shtatë pjata.
“Tek ne nuk ka radhë dhe e gjithë vëmendja i kushtohet çiftit të klientëve që kanë bërë rezervimin. Kjo është ajo që e ka bërë Solo per due të famshëm në të gjithë botën dhe një destinacion të paharrueshëm për të dashuruarit”, thonë nga restoranti më i vogël në botë. Me kërkesë, është e mundur të organizoni shfaqje fishekzjarresh për të befasuar të dashurën.

Menuja përfshin kuzhinë italiane të bazuar në produkte të freskëta të zonës së Vacone.

1x-1-1-1024x768.jpg
4-5-1024x712.jpg
3-5-1024x712.jpg
2-6-1024x431.jpg
5-3-1024x712.jpg

https://www.facebook.com/sharer.php...e-romantik-ne-bote-ku-darka-kushton-500-euro/
https://twitter.com/intent/tweet?te...e-ku-darka-kushton-500-euro/&via=American+Eye

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back