Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sjelljet që duhet të evitoni me çdo shenjë horoskopi.

Jetmira

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 27, 2017
Mesazhe
11,141
Pëlqime
8,249
xsjelljet-640x339.jpg.pagespeed.ic.EMlI01WU4L.webp

1- Me DASHIN evitoni..
Sjelljen e komandantit.
Kjo është specialitet i tiji. Ai nuk duron dot që t’i japin urdhëra apo që dikush t’i thotë çfarë duhet të bëjë. Lëreni të lirë dhe do ta shihni që do të nxjerr në pah nga vetja anën e tij më të mirë.

2- Me DEMIN evitoni…
Të ngacmoheni/ kapeni.
Është kaq i bindur në idetë e veta dhe i gatshëm të bëjë gjithçka për t’i çuar ato përpara që vështirë se do ta bëni të ndryshojë. Në vend të kësaj më mirë merreni me të mira dhe do ta shihni që pak nga pak do të vijë vetë.

3- Me BINJAKËT evitoni…
Të qarat.
Është një shenjë që nuk ka shumë durim dhe është e lehtë të lodhet me ju nëse nuk bëni gjë tjetër por vetëm i qaheni. Merreni më lehtë dhe do ta shihni që do e keni në krahun tuaj!

4- Me GAFORREN evitoni…
Ta sulmoni.
Nëse keni diçka për t’ja vënë në dukje, numëroni deri në dhjetë dhe ruani qetësinë. Kjo do t’ju ndihmojë të zgjidhni çdo mosmarrëveshje.

5- Me LUANIN evitoni…
T’I ulni prestigjin.
Për të është e rëndësishme që roli i tij si lider të njihet dhe nuk duron dot të ketë pak konsideratë. Ushqejeni egon e tij dhe mund t’i kërkoni çdo gjë më pas.

6- Me VIRGJERËSHËN evitoni…
Të bëni polemika.
Krenaria e tij dhe të qënurit kritikë ndaj çdo detaji, rrezikon t’ju çojë në një diskutim të pafundëm. Ndonjëherë nëse i jepni të drejtë ju leverdis edhe ju.
7- Me PESHOREN evitoni…
Pakujdesinë dhe mungesën e rregullit. Kjo shenjë thjesht nuk pranon dot të qënurit i rrethuar nga njerëz që nuk korrespondojnë me standartet e saj të elegancës dhe bukurisë. Mëw\nyra sesi dukeni është shumë e rëndësishme për këtë shenjë.

8- Me AKREPIN evitoni…
Banalitetin.
Është i tërhiqur nga njerëzit jashtë kornizave, nga gjithçka që ka në brendësi pak mister. Gjithçka që është banale e shmang, ndaj ju rrezikoni të humbni vëmendjen e tij në shumicën e rasteve.

9- Me SHIGJETARIN evitoni…
Bisedat tepër serioze.
Adoleshenti i zoodiakut nuk preferon të bezdiset apo të diskutojë për çështje shumë serioze dhe materiale. Nëse ju duhet ta bëni këtë, kërkoni ta përshtasni në një kontekst loje.

10- Me BRICJAPIN evitoni…
Ta tradhëtoni.
Është një shenjë shumë serioze, që nuk fal dhe nuk nuk jep një mundësi të dytë. Nëse keni më të një marrëdhënie qoftë miqësore, dashurie apo pune kërkoni të jeni gjithmonë sa më të ndershëm dhe të sinqertë të jetë e mundur dhe do të vlerësoheni për këtë.

11- Me UJORIN evitoni…
Të jeni të bezdisshëm.
Ujorët nuk zotërojnë dhe nuk duan të jenë të zotëruar. Bezdisja i largon ata dhe paradoksalisht për t’i afruar do t’ju duhet durim dhe pak largësi.

12- Me PESHQIT evitoni…
Të jeni të paqartë dhe të shkoni direkt në temë. Kjo është një shenjë që tenton të ndalet shumë në disa tema dhe ekiston rreziku i që qënit të keqkuptuar. Qartësia do t’ju ndihmojë të gjeni rrugën në atë labirintin e quajtur ndryshe sensibiliteti i tyre.
Burmi: Al Femminile

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back