Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sipas shenjës astrologjike, ja çfarë të konsumosh dhe çfarë jo.

Jetmira

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 27, 2017
Mesazhe
11,141
Pëlqime
8,249
xiStock-546179770-696x445-640x409.jpg.pagespeed.ic._6TJLxG_u7.webp

Zbuloni cilat janë ushqimet që ju bëjnë mirë, gabimet që nuk duhet të bëni dhe gjerat që duhet të shmangni sipas shenjës tuaj astrologjike.
Dashi. Ju adhuroni ushqimet e pjekura në zgarë, por mirë është të shmangni specat djegës sepse do ju sjellin probleme me zorrët. Ushqimi më i shëndetshëm për ju është kafeja. Pjata që iu josh me shumë? Kofshë qengji me hudhra dhe rozmarinë.

Demi. Ju adhuroni luleshtrydhet, por më të shëndetshmet për shenjën tuaj janë avokadot. Panxharin e kuqi duhet ta konsumoni sa më pak sepse ka shumë sheqer. Mundohuni edhe të hani me maturi dhe pse jo t’iu shtoni gatimeve vaj borziloku që ndihmon tretjen. Pjata që iu josh me shumë? Mishi i gjelit gatuar me perime dhe rrush të thatë.

Binjakët. Ju adhuroni shijet sa të ëmbla aq edhe majoshe. Sipas Dritare.net, më të shëndetshmet për ju janë agrumet, ndërsa erëzat e forta duhet t’i shmangni. Pjata që iu josh me shumë? Sallata Cezar.

Gaforrja. Ju adhuroni ëmbëlsirat me petë, por në fakt nuk duhet ta teproni. Për një jetë më të shëndetshme duhet të konsumoni më shumë patëllxhanë. Pjata që iu josh me shumë? Tava me patate dhe pana.

Luani. Ju adhuroni mëlçitë dhe caviarin, ndërkohë që duhet të konsumoni sa më shumë majdanoz. Kripën shmangeni me çdo kusht dhe lexoni mirë etiketat e ushqimeve që blini. Pjata që iu josh me shumë? Makarona me copa mishi.

Virgjëresha. Ju adhuroni byrekët dhe çdo gjë tjetër me petë të shkrifëta. Ushqimi më i shëndetshëm janë thjerrëzat ndërkohë që shpargun duhet ta konsumoni me maturi. Pjata që iu josh me shumë? Mish pule me ftonj.

Peshorja. Ju adhuroni ëmbëlsirat me krem dhe duhet të privilegjoni ato me vanilje. Mundohuni të shmangni rrushin e thatë që përmban shumë sheqer. Gjëja që iu josh me shumë? Akullorja me fruta dhe fara.

Akrepi. Ju adhuroni mishin e pjekur kur vjen i nxehtë ose me zjarr. Mirë është të shmangni konsumimin e tepërt të lakrës dhe çdo gjë ta konsumoni ngadalë. Pjata që iu josh me shumë? Filetoja e salmonit e shuar me shampanjë.

Shigjetari. Ju adhuroni gatimet në tava, por duhet të shmangni ushqimet që kanë shumë sheqer. Erëzat privilegjojeni dhe sheqerin zëvendësojeni më mjaltë. Pjata që iu josh me shumë? Gaforrja e gatuar mire dhe sallata me mango dhe xhenxhefil.

Bricjapi. Ju adhuroni ushqimet e rrugës, por në fakt duhet të shmangni sa më shumë gatimet me tepricë vaji e të privilegjoni lakrën e pasur me vitaminë C dhe antioksidues. Pjata që iu josh me shumë? Tavë me fasule, sallam dhe mish.

Ujori. Ju adhuroni shijet ekzotike dhe ushqimet më të shëndetshme janë frutat e thata. Mos e konsumoni me tepricë tërshërën dhe mos anashkaloni asnjë vakt. Gjëja që iu josh me shumë? Ëmbëlsirat me mango dhe çokollatë të bardhë.

Peshqit. Ju adhuroni makaronat në çdo lloj forme. Ushqimi më i shëndetshëm është kastraveci ndërsa ato që duhet të shmangni janë rrënjët e bimëve siç është xhenxhefili apo diçka tjetër me shije të fortë. Gjëja që iu josh me shumë? Ëmbëlsira me rum dhe krem sipër.

Horoscope.al...

Ja ka fut kot ?
Makaronat si ha fare

Peshqit. Ju adhuroni makaronat në çdo lloj forme. Ushqimi më i shëndetshëm është kastraveci ndërsa ato që duhet të shmangni janë rrënjët e bimëve siç është xhenxhefili apo diçka tjetër me shije të fortë. Gjëja që iu josh me shumë? Ëmbëlsira me rum dhe krem sipër.

Kjo drita.net do ket qen ishja ime qe mdi shijet

Binjakët. Ju adhuroni shijet sa të ëmbla aq edhe majoshe. Sipas Dritare.net, më të shëndetshmet për ju janë agrumet, ndërsa erëzat e forta duhet t’i shmangni. Pjata që iu josh me shumë? Sallata Cezar.

Ska pas dal malli kur eshte bo horoskopi ?

• Kiss
Reactions: R

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back