Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Simpati/Antipati

Gone_With_The_Wind

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 1, 2017
Mesazhe
434
Pëlqime
455
Ndodh që dikush njeh dike në internet dhe krijon simpati të madhe per te, ose telefonon dhe zëri është simpatik. Nëse e njihni në realitet atëherë mund të ndodhë që nuk ju duket aq simpatik ose unë shoh dikë dhe ai duket simpatik dhe pastaj e njihni atë më nga afër dhe nga Sypamthie bëhet antipati.
Pyetja ime, çfarë e bën ndryshimin nga simpati në antipati. A është e mundur të krijohet një përshtypje e saktë nga përshtypje të internetit?

Ka raste qe nga shkronjat krijohet nje simpati pelqim fiksim I momentit dhe qe zhduket kur ti del jasht atyre shkronjave dhe e njef né realitet chati ka nje dhunti qe ty te mbyll né nje qark ndjenjash aty kur flet me dike dhe perhumbesh né ato shkronja Por sa ben hapin te dalesh jasht atij ambjetin kalon edhe ajo simpati o pelqim e né shumicen e rasteve kthehet né antipati zhgenjim

Shume pyetje interesante dhe aktuale duke par si evolojne gjerat ku cdo gje ndodh nepermjet internetit.

Ne qofte se virtualiteti merr formen e pasioneve qe kalojne kufijte e llogjikes,atehere rrezikohesh te marresh divorc me realitetin e perditshem.

Virtualiteti po na ben te harrojme " miqte" te drekojme me ta, te shkembejme nje sms' te flasim ne kafene..
Jemi lidhur "fort"pas shkronjave..dhe po bejme miq dhe armiq duke i kthyer ne antipati...duke u marre me ligesi, thashetheme..
Hey o njerez zgjohuni nga ky makth...mos beni flirte dhe "kurthe"...ligesi e skuther...
Jam dreqesisht e mbyrthyer keq "dhe se di cbej ketu"! Dhe persa i perket pytjes pergjigjia ime eshte nje PO e madhe.

Shume pyetje interesante dhe aktuale duke par si evolojne gjerat ku cdo gje ndodh nepermjet internetit.

Ne qofte se virtualiteti merr formen e pasioneve qe kalojne kufijte e llogjikes,atehere rrezikohesh te marresh divorc me realitetin e perditshem.
Vet e ke thon ket apo e ke kopju :p

Nuk mé intereson ti pelqej té gjitheve
Preferoj mé miré njé antipati té vérteté _ sesa njé miqési fallco.

Virtualiteti po na ben te harrojme " miqte" te drekojme me ta, te shkembejme nje sms' te flasim ne kafene..
Jemi lidhur "fort"pas shkronjave..dhe po bejme miq dhe armiq duke i kthyer ne antipati...duke u marre me ligesi, thashetheme..
Hey o njerez zgjohuni nga ky makth...mos beni flirte dhe "kurthe"...ligesi e skuther...
Jam dreqesisht e mbyrthyer keq "dhe se di cbej ketu"! Dhe persa i perket pytjes pergjigjia ime eshte nje PO e madhe.
Mua sma ndjen fare, eshte thjesht kalim kohe dhe aq mbetet pamvarsisht se ka njerez te mire edhe ne kete "bote".

Shumica e njerzve ju duket simpatik dikush deri ne momentin qe i shkon pas qejfi, me pas kthehet ne antipati. Mendoj qe per te krijuar simpati per dike duhet te pelqejme ate si individ dhe jo nga aparenca.
Per sa i perket pyetjes tjeter qe a mund te krijohet pershtypje e sakte nepermjet internetit, mendoj qe ka te beje intuita, menyra per ti kuptuar njerzit edhe nepermjet shkronjave, pa pare vizualitetin e tyre.

Sma ndjen fare ne te dyja rastet.:)

Veshtire ta njohesh dike ketu duke qene se eshte shume e thjeshte te aktrosh mbas nje telefoni apo pc dhe te jesh tjeter nga cfare je ne real.gjithsesi ke ajo pjesa antipatise sjam dakort...ndoshta ste pelqen aq sa te pelqente prej germave por ske pse krijon antipati..thjesht do te zbehet interesi e sdo i kushtosh me kohe me mbrapa..

Antipati ...simpati ndoll edhe te ket edhe mes dy miqsh qe njihen nga nje jet ...thjesht pranojm faktin qe i kemi te dyja vetit si antipati ..simpati varet se si i marrim ne :)

Tipike per femrat.....edhe dojne llokum edhe e dojne me arra...hajde hajde

Ndodh që dikush njeh dike në internet dhe krijon simpati të madhe per te, ose telefonon dhe zëri është simpatik. Nëse e njihni në realitet atëherë mund të ndodhë që nuk ju duket aq simpatik ose unë shoh dikë dhe ai duket simpatik dhe pastaj e njihni atë më nga afër dhe nga Sypamthie bëhet antipati.
Pyetja ime, çfarë e bën ndryshimin nga simpati në antipati. A është e mundur të krijohet një përshtypje e saktë nga përshtypje të internetit?
Simpatia/antipati.
Jan aq te njejta dhe aq te ndryshme nga njera-tjetra.
Mund te kesh simpati per karakterin e dikujt ne forum,por ndoshta nuk te pelqen pamja e atij personi.
Ndonjeher kur simpatizojm dike dua ti shohim pamjen dhe jo vetem karakterin.
Ndoshta nga zhgenjimi njeriu fillon te krijoj dhe antipatin.

Veshtire ta njohesh dike ketu duke qene se eshte shume e thjeshte te aktrosh mbas nje telefoni apo pc dhe te jesh tjeter nga cfare je ne real.gjithsesi ke ajo pjesa antipatise sjam dakort...ndoshta ste pelqen aq sa te pelqente prej germave por ske pse krijon antipati..thjesht do te zbehet interesi e sdo i kushtosh me kohe me mbrapa..
:thumbsup:

me shume ekziston simpati te une se sa antipati...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back