Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sikur....

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
Regjistruar më
Janar 31, 2018
Mesazhe
21,438
Pëlqime
34,160
Sikur te takonit nje te verber ne rruge:
Dhe te pyeste se si duket bota,si do tja shpjegoje ti?

sdo ja pershkruaja ekzakt se si eshte bota,por do mundohesha tja permblidhja me disa fjale.
Psh.
thjeshte e mrekullueshme,me shume ngjyra,njikohesish edhe bardh e zi.
Dhe mundesia qe i jepet cdo kujt ta jetoj jeten si te doj.

Nuk e kam menduar ndonjehere kete gje ne fakt. Do isha i pa pergatitur ti pergjigjesha kesaj pyetje.

Do ti thoja qe jeta/eshte e bukur.
Ti shpjegoja se deti eshte paqja mbi toke.
Vazhdojme me pemet qe te mbushin shpirtin me nostalgji(sidomos gjate vjeshtes).
Kemi henen madheshtore e cila te lexon mendjen..
Jeta eshte kaq e bukur
.Aq e bukur,saqe e perrallat nuk jane kaq te bukura

,,,,,,te mirreshin me punet e tyre gjithsecili

do ish me e paster rruga. :)

Do i thoja se vizioni osht i njejte :)

Kohët e fundit kam lexuar një histori me të cilën është përmendur në libër guximi i artit të jetesës së rrezikshme. Historia ka një mesazh të fortë dhe ia vlen leximi.

Në një fshat të largët në periferi të Punxhab kanë jetuar 2 armiq të betuar.
Njëri ishte i verbër dhe tjetri ishte një gjymtyrë.
Ata thjesht nuk mund të marrë së bashku.
Nuk ka rëndësi se çfarë bëri njëri dhe u mërzit tjetri, rendesi kish që ata jo vetëm nuk mund të rrinin më bashkë por urreheshin per vdekje.
Kalonin vite që kjo betejë në përplasjen dhe armiqësia midis tyre u bë e ashpër dhe kaustike.
Megjithatë, gjatë një verë shumë të nxehtë dhe të thatë, një zjarr i tmerrshëm shpërtheu në fshat dhe filloi të konsumojë gjithçka në rrugën e tij.
Fshatarët filluan të iknin nga frika pasi nuk kishte të ndalur ferri nga zjarri.
Në panik, njeriu i verbër dhe ai nje gjymtyr u harruan dhe u lanë për t’u kujdesur për veten e tyre.
Tani ata kishin një problem të madh.
I verbëri nuk e dinte se cilën rrugë duhet të shkonte për t’i shpëtuar zjarrit dhe i gjymtuari , i cili mund të shihte rrugën e sigurisë , nuk mund të ndërmerrte asnjë veprim në lidhje me të. Kështu që të dy ishin të mbërthyer.
Për fat të mirë për ta, dëshira për të jetuar ishte më e madhe se urrejtja e tyre për njëri-tjetrin, kështu që ata vendosën të punonin së bashku për të shpëtuar jetën e tyre.
I verbëri e vuri gjymtimin mbi shpatullat e tij, i cili më pas e drejtonte atë në cilën rrugë për të shkuar për të ikur. Prandaj, duke punuar si ekip, ata ishin të suksesshëm dhe përfunduan duke u bërë miq.

Kush është i verbëri dhe kush është gjymtimi?

Njeriu i verbër është mendja juaj dhe gjymtimi është zemra juaj.

Çfarë është zjarri?

Zjarri është vuajtja juaj.

Sikur te takonit nje te verber ne rruge:
Dhe te pyeste se si duket bota,si do tja shpjegoje ti?

sdo ja pershkruaja ekzakt se si eshte bota,por do mundohesha tja permblidhja me disa fjale.
Psh.
thjeshte e mrekullueshme,me shume ngjyra,njikohesish edhe bardh e zi.
Dhe mundesia qe i jepet cdo kujt ta jetoj jeten si te doj.
@BlacK_OpiuM besoj se je ngaterruar zmr. Kjo eshte tema.??

Kohët e fundit kam lexuar një histori me të cilën është përmendur në libër guximi i artit të jetesës së rrezikshme. Historia ka një mesazh të fortë dhe ia vlen leximi.

Në një fshat të largët në periferi të Punxhab kanë jetuar 2 armiq të betuar.
Njëri ishte i verbër dhe tjetri ishte një gjymtyrë.
Ata thjesht nuk mund të marrë së bashku.
Nuk ka rëndësi se çfarë bëri njëri dhe u mërzit tjetri, rendesi kish që ata jo vetëm nuk mund të rrinin më bashkë por urreheshin per vdekje.
Kalonin vite që kjo betejë në përplasjen dhe armiqësia midis tyre u bë e ashpër dhe kaustike.
Megjithatë, gjatë një verë shumë të nxehtë dhe të thatë, një zjarr i tmerrshëm shpërtheu në fshat dhe filloi të konsumojë gjithçka në rrugën e tij.
Fshatarët filluan të iknin nga frika pasi nuk kishte të ndalur ferri nga zjarri.
Në panik, njeriu i verbër dhe ai nje gjymtyr u harruan dhe u lanë për t’u kujdesur për veten e tyre.
Tani ata kishin një problem të madh.
I verbëri nuk e dinte se cilën rrugë duhet të shkonte për t’i shpëtuar zjarrit dhe i gjymtuari , i cili mund të shihte rrugën e sigurisë , nuk mund të ndërmerrte asnjë veprim në lidhje me të. Kështu që të dy ishin të mbërthyer.
Për fat të mirë për ta, dëshira për të jetuar ishte më e madhe se urrejtja e tyre për njëri-tjetrin, kështu që ata vendosën të punonin së bashku për të shpëtuar jetën e tyre.
I verbëri e vuri gjymtimin mbi shpatullat e tij, i cili më pas e drejtonte atë në cilën rrugë për të shkuar për të ikur. Prandaj, duke punuar si ekip, ata ishin të suksesshëm dhe përfunduan duke u bërë miq.

Kush është i verbëri dhe kush është gjymtimi?

Njeriu i verbër është mendja juaj dhe gjymtimi është zemra juaj.

Çfarë është zjarri?

Zjarri është vuajtja juaj.

Me sa domethenje

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back