Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si thoni ju ?!!!

PepsiNyc

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shkurt 16, 2018
Mesazhe
467
Pëlqime
637
Esht viti 2018 dhe sot ndoshta quhet dhe "prapambetje" ose "old school" njohja me shkuesi.

Ndoshta dhe nga eksperiencat qe keni vet (se besoj do ket ndonje te martuar te kamufluar si 19 vjecar/e) a esht me e shendetshme kjo lloj lidhje ?
se si thon : THANA E BIJA THANES ,, GOCA I NGJAN NANES.

kur e merr me dashuri , si cdo fillim lidhje fillon embel si mjalti pastaj fillojn vicklat e micklat, po e parashtroj kte pyetje jo pa qellim,, se jam ne nje mosh qe duhet te vendos ca do behet e si do behet, kjo esht esht pak e veshtir kur je emigrant ,, se ne pergjithesi ne na shofin si nje ure kalimi per lumin ,,, pastaj kalova lumin te **** lepurin ,, apo nuk esht kshu ,, e nejse,,, jepni shfrenohuni ne mendimet e juaja se ku i dihet ndoshta mos ja qellon ndonjeri ,,, :D

@PepsiNyc gz iher qe po te shoh ketej se na i ke thar syte?
Sa per temen esht krimi me i madh qe mund te besh!!!
Me mbleseri jo vetem qe sdo kete dashuri por ai cift do kete shume veshtiresi te ndertoje nje marrdhenie te krijoje familjen,dhe ne cdo moment do jene te ndare...dashuria sheron,dashuria fal, nderton...si do i beje nje cift keto kur skane ndjenja ????
Dhe pasojat me te medha i vuajne femijet me prinderit e ndare.me vjen shume keq qe ka akoma ekzistojne keto gjera ne ditet e sotme kur me perpara kan qene me te theksuara kemi shembuj plot te prinderve apo te xhaxhallareve qe kan funksonuar kan jetuar te lumtur..lind pyetja valle si ja Benin ato te mbanin nje maredhenie gjalle?
Respekti ndaj njeri tjetrit ishte me i madh sesa sot,mentaliteti fakti qe partneri femer varej nga puna e nje mashkulli ishin te detyruar te jetonin te bashkuar

keto qe thone u njohem me mbleseri dhe u dashuruam me duken fallco!!!

@MaYaDa dhe ty do ta gjej 1 burre me mbleseri :P

Ka ik koha kur fusnin shkues po i kerkoj vajzen filanit se jane familje e mire etj etj budalliqe

Njeriu asnjëherë nuk njihet....
Kemi plot raste të lidhjeve dashurore që janë finalizuar në martesë dhe ka mbërritur në një dështim drejt divorcit sikurse ndodh dhe anasjelltas.
Unë personalisht nuk jam kundra mblesërive sepse të gjithë kemi nga një story në fis duke fillu që te prindërit ku pjesa më e madhe rezultojnë të lumtur.
Shumë herë çiftet janë.njohur në një ambient tavoline, pune janë prezantuar nga të afërmit e tyre etj ama idealja është që ky prezantim të vazhdojë.në një njohje jo thjesht ma pëlqeu syri dhe ec se po martohem.
Unë jam pro të të dyjave.

Jeta ka treguar se martesat me mbleseri zgjasin me shume se martesat me dashuri.
Eshte per te ardhur keq qe meshkujt/femrat qe martohen me dashuri ndahen me shpejt dhe tradhetojne me shume partnerin/en.
Une personalisht si kam qef kto martesat/fejesat/bashkjetesat:P

Jam pro mbleserise. Shumica e prinderve tane jane martuar me mbleseri dhe i kane rezistuar kohes. Tani nese do hapim biseda te tjera ne lidhje me lumturine ne keto cifte atehere kjo eshte tjeter teme.

Jam pro dhe dashurise dhe mbleserise .....nuk shoh asnje gje te keqe .....kam pare martesa qe jane marr me dashuri e ne fund jane urryer kam pare martesa me mbleseri qe jane dashur me te vertete

Editimi i fundit:

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back