Unë preferoj ta mbaj iPhone tim në modalitetin e heshtur sidomos kur jam në zyrë. Sidoqoftë, problemi me këtë është që unë përfundoj duke humbur thirrje, mesazhe dhe njoftime. Nëse jeni nga një epokë ku keni përdorur një BlackBerry, atëherë unë kam një lajm të mirë pasi ekziston një mënyrë e mirë për të adresuar këtë problem në iPhone tuaj.Ju mund të aktivizoni alarme LED Flash, tiparin e aksesit, në iPhone tuaj për të shmangur humbjen e thirrjeve dhe njoftimeve. Ndërsa tipari i aksesit është menduar për dëgjimin e dëmtuar, mund të jetë i dobishëm nëse e mbani iPhone tuaj në modalitetin e heshtur
Karakteristika e aksesit në thelb përdor blicin LED të kamerës së pasme të iPhone tuaj si Dritë Njoftimi.
Si të përdorni Flash Kamera iPhone Flash si Dritë Njoftimi
Këtu janë hapat për të përdorur blicin LED të kamerës së iPhone si dritë njoftimi ndërsa jeni në modalitetin e heshtur:
HAPI 1: Hapni aplikacionin Settings.
HAPI 2: Navigoni te General> Accessibility.
HAPI 3: Pastaj trokitni lehtë mbi LED Blic për Paralajmërime nën seksionin DEARING.
HAPI 4: Trokitni lehtë mbi butonin për të aktivizuar LED Flash për Paralajmërimet
Trokitni lehtë mbi butonin për të aktivizuar Flash on Silent.
Kjo është gjithçka, tani jeni gati. LED-i i kamerës së iPhone tuaj do të pulsojë sa herë që merrni telefonata, SMS ose njoftime ndërsa është në modalitetin e heshtur. Ju gjithashtu mund të dëshironi ta mbani iPhone tuaj me fytyrë kështu që të mos humbni kurrë sinjalizimet e blicit LED.
Më tregoni se si shkon, dhe nëse e shihni këtë këshillë të dobishme.
Karakteristika e aksesit në thelb përdor blicin LED të kamerës së pasme të iPhone tuaj si Dritë Njoftimi.
Si të përdorni Flash Kamera iPhone Flash si Dritë Njoftimi
Këtu janë hapat për të përdorur blicin LED të kamerës së iPhone si dritë njoftimi ndërsa jeni në modalitetin e heshtur:
HAPI 1: Hapni aplikacionin Settings.
HAPI 2: Navigoni te General> Accessibility.
HAPI 3: Pastaj trokitni lehtë mbi LED Blic për Paralajmërime nën seksionin DEARING.
HAPI 4: Trokitni lehtë mbi butonin për të aktivizuar LED Flash për Paralajmërimet
Trokitni lehtë mbi butonin për të aktivizuar Flash on Silent.
Kjo është gjithçka, tani jeni gati. LED-i i kamerës së iPhone tuaj do të pulsojë sa herë që merrni telefonata, SMS ose njoftime ndërsa është në modalitetin e heshtur. Ju gjithashtu mund të dëshironi ta mbani iPhone tuaj me fytyrë kështu që të mos humbni kurrë sinjalizimet e blicit LED.
Më tregoni se si shkon, dhe nëse e shihni këtë këshillë të dobishme.