Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Si nis java juaj? Horoskopi i PAOLO FOX, e hënë 27 prill 2020

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,233
Pëlqime
522
Dashi

Java do të fillojë shumë mirë për ju, sepse do të keni favorizimet e yjeve të rëndësishëm. Venusi dhe Hëna janë në anën tuaj nesër dhe sipas horoskopit të Paolo Fox ata do t’ju ofrojnë impuls të ri. Këtë vit do të jeni të zënë duke bërë shumë ndryshime të thella për të ardhmen, por herë pas here do të inkurajoheni të ndaleni dhe të merrni kohë për të zgjidhur çështjet personale.

Demi

Sugjerimi i horoskopit të Paolo Fox për këtë të hënë është që të menaxhoni me kujdes financat tuaja. Keni pasur shumë shpenzime kohët e fundit, por mos harroni se keni një projekt të rëndësishëm për t’u realizuar deri në verë. Përveç kësaj, për shumë të lindur në shenjën e Demit, problemi i strehimit vazhdon: mbase do të jetë e nevojshme të zhvendoseni ose shpenzoni më shumë para për qira. Në këtë periudhë problemet praktike ju marrin shumë energji shumë, në dëm të jetës tuaj të dashurisë.

Binjakët

Horoskopi i Paolo Fox parashikon mbështetjen e Venusit dhe Hënës për këtë ditë të hënë: do të jeni me më shumë gjallëri! Ju jeni një shenjë që shmang rutinën e përditshme kur mundet. Ju urreni të bëni gjithmonë të njëjtat gjëra dhe tani yjet po ju nxisin të krijoni projekte të reja, në funksion të një maji shumë produktiv.

Gaforrja

Nesër do të duhet të pushoni pak. Sipas astrologut Paolo Fox, Saturni ka lënë pozicionin e tij të kundërt, kështu që tani e tutje mund të prisni lajme. Por duhet të tregoheni më të kujdesshëm në lidhje me kostot, sepse akoma keni një Jupiter disonant. Fatkeqësisht, yjet nuk garantojnë një gamë të gjerë veprimesh në këtë kuptim, kështu që e vetmja gjë që mund të bëni do të jetë të rishikoni plotësisht biznesin tuaj.

Luani

Nesër Venusi dhe Hëna do të jenë në favor: sipas horoskopit të Paolo Fox, do të thotë një injeksion i mirë i pasionit dhe emocioneve pozitive për ju! Këto ditë mos i nënvlerësoni njohuritë e reja. Në punë do të duhet të prisni pak më gjatë, veçanërisht nëse shihni ngadalësime.

Virgjëresha

Ju jeni një nga shenjat më me fat të këtij viti 2020. Horoskopi i Paolo Fox tregon këtë moment si shumë premtues nëse doni të riktheheni në lojë. Në fakt, mundësi interesante vijnë nga nesër. Në dashuri, megjithatë, keni disa vështirësi. Ju dhe partneri juaj nuk mund të gjeni një pikë takimi se si të menaxhoni jetën tuaj në të ardhmen.

Peshorja

Nëse ditët e kaluara kanë qenë të vështira, tani më në fund do të përjetoni një rilindje të vërtetë. Sipas horoskopit të Paolo Fox, Venusi, Marsi dhe Hëna do të duken mirë nesër dhe mund të mbështesin Peshoren, e cila është në ndryshim të plotë. Ndikimi i Mërkurit, pra, do t’ju sjellë atë stabilitet në punë që ju ka munguar deri më tani.

Akrepi

Astrologu Paolo Fox sugjeron që të bëni një pushim nga shqetësimet tuaja të përditshme këtë të hënë. Janë veçanërisht financat që ju krijojnë agjitacion. Ditët e ardhshme do të duhet t’i menaxhoni më mirë, nëse nuk doni të debatoni me familjen. Kini kujdes, sepse Dielli, Mërkuri, Marsi dhe Saturni janë kundër: rreziku i nervozizmit, stresit dhe migrenës do të jetë prapa qoshes!

Shigjetari

Horoskopi i Paolo Fox ju inkurajon të lëvizni me kujdes në dashuri, sepse nesër do ta keni Hënën në kundërshtim. Disa tensione lindin nga fakti që keni dy histori në mendje, personi që ju dëshironi nga ana juaj nuk korrespondon me ato që ju i frekuentoni tani dhe ky fakt ju vë në krizë. Në ditët në vijim Shigjetari do të duhet të rishikojë të gjitha marrëdhëniet e veta.

Bricjapi

Mos u dekurajoni nga vështirësitë e përkohshme: sipas horoskopit të Paolo Fox, ky vit do të jetë vendimtar për ju. Puna do të fillojë përsëri në maj, një muaj çlirues për ju. Dashuria vazhdon pa ndryshime të mëdha në ajër, si për ata që janë të zënë me ndjenjë, por edhe për beqarët.

Ujori

Ju jeni në revolucion të plotë që nga fundi i Marsit. Horoskopi i Paolo Fox tregon një ndryshim të vërtetë në marrëdhëniet e punës, të shkaktuara nga tensionet që ishin bërë të pamundura për t’u mbajtur. Tani po pyesni veten nëse do të vazhdoni përgjatë kësaj rruge apo jo. Por e ardhmja tashmë është më e qartë se më parë …

Peshqit

Ende keni shqetësime për dashurinë. Sipas horoskopit të Paolo Fox, ju mund të përjetoni ende vështirësi me partnerin tuaj për nesër. Dijeni, megjithatë, që këto dyshime do të qëndrojnë me siguri deri në korrik, veçanërisht nëse keni të bëni me një Virgjëreshë ose Binjakë. Thjesht përpiquni të mos u jepni një shans të dytë atyre që nuk e meritojnë, sepse janë gjithmonë të largët ose sepse kanë sjellje të paqartë ndaj jush. / meb.al

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back