Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shpirti juaj e di kur te heq dore

Kresha

A pretty face can never trick me
STAFF
S-Mod
Regjistruar më
Mars 17, 2021
Mesazhe
36,469
Pëlqime
26,609
Te heqesh dore nga dicka, dikush etj, eshte e veshtire, nuk ka dyshim per kete.

Kur na intereson dicka, ndonje ide apo dikush, ne duam ta mbajme veten sepse ndihemi te sigurt ne nje fare menyre me te ne jeten tone (edhe nese nuk i ploteson nevojat tona ne shume menyra te tjera).

Nese jeni aktualisht ne fazen (nese mund te shprehem keshtu) emocionale te "duhet te mbaj apo te le te shkoj", e verteta eshte se ju tashme e dini ne njefare niveli. Gjithashtu, nese ne radhe t'pare po e beni kete pyetje, shpesh eshte nje shenje se lenia e lire eshte opsioni qe ndoshta do t'ju sheroje me shume ne planin afatgjate.

Shpirti yne e din se kur duhet te heqim dore nga dicka dhe eshte mendja jone ajo qe e ben zgjedhjen tone t'komplikuar. Ne fund, ne duhet te kujdesemi per veten mbi t'gjitha, dhe ne pervojen time menyra me e mire per ta bere kete eshte te heqim dore nga ajo qe nuk ndihet me si paqe.

Cfare keni hequr dore kohet e fundit?
A e ka permiresuar jeten tuaj ne planin afatgjate?

Diskutim te mbare =)

Kam hequr dore nga besimi teper per te tjeret sepse duke u folur sa me shume per veten dhe duke i treguar te gjitha pa te keq thjesht qe te ndihesha mire ata ma kan marr per dobesi ,mesova prej ketij gabimi dhe te them te drejten jam permirsuar shume.Askush nuk na e do te miren?

Kam hequr dore nga besimi teper per te tjeret sepse duke u folur sa me shume per veten dhe duke i treguar te gjitha pa te keq thjesht qe te ndihesha mire ata ma kan marr per dobesi ,mesova prej ketij gabimi dhe te them te drejten jam permirsuar shume.Askush nuk na e do te miren?
Kush te tha mo vlla qe sta do njeri tmiren

Te heqesh dore nga dicka, dikush etj, eshte e veshtire, nuk ka dyshim per kete.

Kur na intereson dicka, ndonje ide apo dikush, ne duam ta mbajme veten sepse ndihemi te sigurt ne nje fare menyre me te ne jeten tone (edhe nese nuk i ploteson nevojat tona ne shume menyra te tjera).

Nese jeni aktualisht ne fazen (nese mund te shprehem keshtu) emocionale te "duhet te mbaj apo te le te shkoj", e verteta eshte se ju tashme e dini ne njefare niveli. Gjithashtu, nese ne radhe t'pare po e beni kete pyetje, shpesh eshte nje shenje se lenia e lire eshte opsioni qe ndoshta do t'ju sheroje me shume ne planin afatgjate.

Shpirti yne e din se kur duhet te heqim dore nga dicka dhe eshte mendja jone ajo qe e ben zgjedhjen tone t'komplikuar. Ne fund, ne duhet te kujdesemi per veten mbi t'gjitha, dhe ne pervojen time menyra me e mire per ta bere kete eshte te heqim dore nga ajo qe nuk ndihet me si paqe.

Cfare keni hequr dore kohet e fundit?
A e ka permiresuar jeten tuaj ne planin afatgjate?

Diskutim te mbare =)
Me eshte dashur te heq dore nga gjeja me e veshtire e mundshme qe rralle perballon njeriu,tani cdo gje tjeter eshte me e leht dhe e mundur te arrihet.

Te kjo tem sado qe ti besh mir njeriut te dashur aq ma ke e ke sta din askush

Te kjo tem sado qe ti besh mir njeriut te dashur aq ma ke e ke sta din askush

Ketu qendron problemi. E mira nuk behet me ta dit ai tjetri e me ta kthy, por behet per veten tende dhe mjafton te ta dije i Madhi Zot.

ketu eshte e bukura jetes , kur ke zhgenjime , sepse perfeksionohesh deri sa gjen njeriun e duhur

Ketu qendron problemi. E mira nuk behet me ta dit ai tjetri e me ta kthy, por behet per veten tende dhe mjafton te ta dije i Madhi Zot.
Vertet ke te drejt ma mir Zoti se sa te tjerit un kam ber shumm mir disa personave po nuk ma din ani them ma din ai lart

Vertet ke te drejt ma mir Zoti se sa te tjerit un kam ber shumm mir disa personave po nuk ma din ani them ma din ai lart
Te mjafton me ta dit Ai lart, njeriu si natyre eshte harrues, mosmirnjohes, keshtu qe eshte mire mos te kesh aspak pritshmeri ndaj tjereve, se vetem zhgenjime merr asgje tjeter.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back