Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shpejtësia

Elaa

!
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 1, 2017
Mesazhe
1,289
Pëlqime
916
Pershendetje , hap kete tem per te folur pak bashk mbi shpejtesin e makinave , qe eshte nje nder pasionet e mia te rrezikshme . Quhem elaa kam 8 vjet patent dhe me pelqen shpejtesia e makines , me relakson kur ndihem e merzitur ose kur dua te sistemoj mendimet eshte e vetmja gje , qe me lejon te heq cdo shqetesim merzi nervozizem , shpejtesia ime e fundit ka qen 160 né autostrad pak marrezi e di, sepse sic dihet dhe pse jam femer e pranoj skemi aftesin si meshkujt né timon Por eshte nje pasion qe kam .
Do doja te dija a ecni me makin ?né Po sa ka qen shpejtesia heren e fundit.
Ju ka ndodhur te humbni kontrollin ,Po si keni reaguar .
Keshillat tuaja per né timon? Flm
Modelli i makines qe ju mendoni qe eshte pak me I sigurt?

Jam young 4 vjet patente ish i fiksuar pas shpejtesine......shpejtesia me e madhe ka qene 180km/h vete i 5 dmth dy familje ne makine 1 muj pasi kam marr patenten dhe 1 here duke u kthy nga tr per mos me arrit vone 1 dasem !!!! Mka rujt zoti disa here pa ba aksident me shpejtesi ndersa mes qytetit me 1 shok erdhi njeri na ra nga pas na ka shty 20 metra para i kemi ra makines tjeter i kemi ra pemes e kemi perfundu ne trotuar....nuk mbaj mend as zhurme asigja vec kur kam hap syte ne trotuar....fatmiresisht shpetum per mrekulli pak gervishtje ne ball ndersa shoku ne krah dhe gjunj....ate e sot nuk i jap me makines shpejt.....makina qe preferoj audi dhe wolkswagen

Une nuk bej cmendurira ne timon sepse e kam frike shume makinen. Gjithmone jam e kujdesshme. Jam e cmendur ne thyerjen e rregullave. Si semaforin e shkel gjithmone. Zihem me policet femra.. boohhh e meta ime kjo.
Nje here me djalin e halles i dhashe timonin atij dhe ai çbente?! I jepte vetem me kembe as me duar fare. Sdonte te ia dinte per ulerimat e mia apo njerezit ne rruge. Aty kam pare vdekjen time me sy. Qe atehere jam vjz e mbare ne timon.

Makina qe me pelqen eshte mercedes , ndoshta sepse eshte e vetmja qe kam perdorur deri me sot te dy makina qe kam pasur kan qen mercedes , mendoj se jan dhe me te sigurta e me salde in strada.:)

Vallai gazi o aq i mir sa nuk pershkruhet . Adrenalin osht , sidomos me motorr ??.

Nuk jam maniak i shpejtesisë, më pëlqen më shumë siguria.
Por edhe sikur të duash, sot nuk lejohet më shumë se 90 km/orë.
Shpejtësia më e madhe që kam provuar unë, ka qenë 130 km/orë.

Quhen aleks ose alex si te doni , kam 5 vite qe kam uk driving licence dhe si cdo mashkull dhe mua me pelqen shpejtesia , hera fundit qe kam vozitur me shpejtesi ka qene 145 M/h ( qe u gjobita 1000£) p.s: nuk eahte hera pare qe e bej ?

Pershendetje , hap kete tem per te folur pak bashk mbi shpejtesin e makinave , qe eshte nje nder pasionet e mia te rrezikshme . Quhem elaa kam 8 vjet patent dhe me pelqen shpejtesia e makines , me relakson kur ndihem e merzitur ose kur dua te sistemoj mendimet eshte e vetmja gje , qe me lejon te heq cdo shqetesim merzi nervozizem , shpejtesia ime e fundit ka qen 160 né autostrad pak marrezi e di, sepse sic dihet dhe pse jam femer e pranoj skemi aftesin si meshkujt né timon Por eshte nje pasion qe kam .
Do doja te dija a ecni me makin ?né Po sa ka qen shpejtesia heren e fundit.
Ju ka ndodhur te humbni kontrollin ,Po si keni reaguar .
Keshillat tuaja per né timon? Flm
Modelli i makines qe ju mendoni qe eshte pak me I sigurt?
Te relakson edhe kur te thyen qafen ?e kam perjetu para ca muajve,kujdes ?

Kam pas citroen
ford
opel
toyota
e ne fund mercedes

Nuk e heq prapanicen nga mercedes mo. :D
Max shpejtesi disa here ne Shqiperi 200
Ne It 230.

S'me pelqen shpejtesia. :)

Kam pas citroen
ford
opel
toyota
e ne fund mercedes

Nuk e heq prapanicen nga mercedes mo. :D
Max shpejtesi disa here ne Shqiperi 200
Ne It 230.

S'me pelqen shpejtesia. :)
Mercedesi është markë luksoze dhe nuk është e drejtë që të krahasohet me ato 4 të tjerat më sipër, që janë makina normale.
Krahasimi i Mercedesit duhet bërë me marka të tjera luksoze, si BMW, Volvo, Jaguar, Porsche etj.

Mercedesi është markë luksoze dhe nuk është e drejtë që të krahasohet me ato 4 të tjerat më sipër, që janë makina normale.
Krahasimi i Mercedesit duhet bërë me marka të tjera luksoze, si BMW, Volvo, Jaguar, Porsche etj.
Ato tjerat nuk i njoh,por mercedes me jep nje ndjesi te cuditshme ne udhetim. :)

Max qe kam udhetuar ka qene me 170 km ne ore. Zakonisht eci ngadale, me pelqen te shijoj udhetimin. :)

Ato tjerat nuk i njoh,por mercedes me jep nje ndjesi te cuditshme ne udhetim. :)
Nga keto luksozet, kam provuar Mercedes, BMW dhe Volvo.
Mercedesi eshte i gjere dhe i rehatshem ne udhetim.
BMW eshte speciale per shpejtesi.
Volvo eshte e rehatshme dhe i kushton shume rendesi sigurise.

Kohet e fundit pata rastin te provoj nje Volvo XC70. Ishte si nje anije qe ecte ne asfalt, makine qe nuk te lodhte edhe sikur te beje mijera kilometra me të. Kishe qejf të rrije në sallonin e saj edhe pa ecur, aq e rehatshme ishte.

Edhe pse Mercedesi cilesohet si mbreti i rrugeve, per mendimin tim Volvo eshte mbreti i panjohur.

Nga makinat normale, pelqej Opelin.

Kam rreziku shum here edhe cdo pesim esht mesim po kjo koka ime smerr vesh?‍♀️
Tani mundohem mos ta kaloj 110

Kam rreziku shum here edhe cdo pesim esht mesim po kjo koka ime smerr vesh?‍♀️
Tani mundohem mos ta kaloj 110
Shkele gazin ne ta mbajte
shkele gazin :P

Kush udheton ka gjasa qe behen e gabime,por qofshin pa pasoja. :)

@Free`dahhh me 3 mij xhiro me 252 un me shku 6 mij xhiro rraket :p kur do e bojm ate garen. Pak e lashte fotua :p 4477844778

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back