Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Shenjat më të rrezikshme të zodiakut

...

Kontributor
Regjistruar më
Tetor 30, 2020
Mesazhe
48,384
Pëlqime
34,911

Zbuloni nëse bëni pjesë te shenjat më të rrèzíkshme të zodiakut​

images.jpeg

Më poshtë keni të listuara të gjitha shenjat e horoskopit, nga ato më pak të rrezíkshme tek ato që bëni mirë t’i rrini larg:​

12- Të gjithë thonë se Binjakët janë të rrezikshëm, por në fakt ata rezultojnë të jenë vetëm manipulues ekspertë.

11- Ujori vjen pas Binjakëve me tendenca më pak vrastare. Nuk e kuptojmë sesi kjo shenjë është kaq e pafajshme, ose ndoshta janë tepër të zgjuar për të lënë gjurmë pas.

10- Mos u frikësoni aspak nga Luani! Ata thjesht evitojnë situatat e dhunës. Ah, nëse vendos të vrasë dikë, e bën thjesht për vëmendje.

9- Të gjithë e dimë sa të qëtë, të dashur dhe të duruar janë Peshoret, por këta kryejnë më shumë vrasje Luani dhe Ujori. E çuditshme!

8- Një vrásës psiqik dhe i pastër: Virgjëresha! Edhe pse duhet të themi se janë më tepër të dhënë pas vjedhjeve.

7- Mendoni se Peshqit janë të lezetshëm? Gaboheni! Ata përbëjnë gjithë grupin e vrásësve serial më me zë (Killer Clown, Richard Ramirez, Aileen Wuornos).

6- Megjithatë mbreti i të gjithë vrasësve seriale ka qënë dhe (ndoshta do të vazhdojë të jetë) Bricjapi!

5- Të lindurit nën shenjën e Dashit janë të çmendur komplet, kështuqë evitoni zënkat me ta.

4- Inati i një Demi është i frikshëm! Megjithatë ata janë mashtures të lindur. Tek e fundit do bënin gjithçka për pak jetë luksoze.

3- Në vend të tretë pozicionohet Shigjetari. E meta e këtyre është se pëlqejnë krimet e shkallës së parë dhe kanë dëshirë të madhe ta quajnë veten “Udhëheqës”.

2- Psikopatët zyrtarë janë ata të shenjës së Akrepit. Këta njihen si vrasës sadistë…

1.Të parët në listë rezultojnë, të ndjeshmit, romantikët, miqtë tuaj më të mirë Gaforre. Në fakt këta kryejnë shumë vrasje për shkak të xhelozisë. Duke qënë se kanë luhatje intensive humori është pak e vështirë t’i ndalosh kur situate ju del jashtë kontrollit. Bëni kujdes nga kjo shenjë!

Bota.al

Un so qe besoj ne kto se jan dicka kot
Por simas ktyre i bie virgjeresha ?
As unë nuk besoj? i lexoj kur më dalin,vetëm për gallat?
Ti qeke i virgjër ?
Të tjerave varja çfar kan shkrujt?????

As unë nuk besoj? i lexoj kur më dalin,vetëm për gallat?
Ti qeke i virgjër ?
Të tjerave varja çfar kan shkrujt?????
Me plot bindje them qe jam i Virgjer.

Nga mrapa.

Po re?më thuj ditën,orën,vendin dhe pres biletën e ?direkt ??
Ja e disa dit do presim sa t ik shoku im e i hym diku tek 12 buke ka na dalin nga 18k paund secili besoj ?

Ja e disa dit do presim sa t ik shoku im e i hym diku tek 12 buke ka na dalin nga 18k paund secili besoj ?
Na dalin? tafmoja modhe të le pa gjo ??? presim the,normal pa sakrific nuk fiton gjë???

Haha kush foli per Akrepin, ata jane dashuri ??

Të lindurit nën shenjën e Dashit janë të çmendur komplet, kështuqë evitoni zënkat me ta.
@POLICI lexo ?

Ne shigjetaret jena tmire, jan shpifje!
@Hera do te padis per shpifje ?
Apo ska dal dhe ligji ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back