Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sezoni i akrepit/ 4 shenjat që do të ndikohen nga kjo shenjë

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 24, 2018
Mesazhe
4,220
Pëlqime
522
Sezoni i Akrepit mund të duket si një stuhi tropikale për disa shenja. Intensiteti i energjisë mund të ndryshojë rrënjësisht jetën e tyre. Zbuloni nëse shenja juaj do të preket nga sezoni i zodiakut, sepse nëse jeni të ndjeshëm ndaj kësaj energjie, do t’ju duhet ca kohë për t’u përgatitur për të.

Akrepat kanë një reputacion të keq për të qenë intensiv, por në realitet, intensiteti i tyre është përdorur kryesisht për të bërë mirë. Nëse disa nga miqtë tuaj janë Akrep, atëherë ata janë ndoshta disa nga njerëzit më karizmatikë në jetën tuaj.

Nëse Akrepi ka kaluar një ditë të keqe, mund të vini re se është pak më e vështirë për të që të nxjerrë kokën nga retë sesa shenjat e tjera, por në përgjithësi, Akrepi është pasionant, dashamirës i krijimtarisë dhe besnik.

Zbuloni 4 shenjat e zodiakut ku sezoni i Akrepit do të ndikojë më shumë:

Demi:

Demi, energjia e Akrepit do t’ju bëjë të mendoni thellë për marrëdhëniet tuaja, të cilat mund të çojnë në ndryshime të vërteta.

Gjatë kësaj kohe, do të jeni në humor për të pajtuar dhe transformuar marrëdhëniet, por dijeni që kjo mund të çojë në dhimbje në zemër, kështu që përgatituni për të gjitha rezultatet e mundshme.

Luani:

Pikëpamja juaj do të ndryshojë, gjë që do t’ju lejojë të ndryshoni mendimin tuaj, kështu që mos u habitni nëse e gjeni veten në anën e kundërt të një argumenti.

Akrepi:

Akrepi, gjatë kësaj kohe, tregoni njerëzve përreth jush sa shumë kanë rëndësi për ju dhe përdorni atë moment në qendër të vëmendjes për të shprehur veten sa më shumë që të jetë e mundur.

Mos harroni se të gjithë do të preken nga sezoni i Akrepit, kështu që është koha për t’u lidhur me njerëz të të njëjtit nivel.

Ujori:

Dielli i Akrepit do të shkëlqejë në karrierën tuaj dhe shtëpinë e imazhit publik, duke e bërë atë kohën e përsosur për të ndryshuar perceptimin e njerëzve për ju për mirë./ CNA.al

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back