Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Sa e veshtire eshte te njohesh dike?

The_Joker

Monster!
Kontributor
Regjistruar më
Janar 4, 2021
Mesazhe
42,807
Pëlqime
27,220
Mendimi im.

Te njohesh karakterin, sjelljen dhe natyren e dikut eshte shume e veshtire.
Natyra njerezore eshte shume e komplikuar dhe ndikohet nga shume faktore dhe mund te ndryshoj nga momenti ne moment.
Personalisht kam pas raste te njo natyren e disa personave dhe te krijoj shume miqesi .

Por kam pas dhe momente te pakendshme kur pas nje kohe te gjate "shoqerie" nje keqkuptin i vogel ka sjell ndryshime te medha.

Jepni dhe ju mendimin tuaj dhe tregoni rreth eksperiencave tuaja.

Eshte relative, disa njerez i njeh per pak kohe disa te tjere te duhen vite apo ndodh se nuk i njeh kurre ose te duhet nje jete e tere. Megjithate une i besoj shume intuites sme ka lene asnjehere ne balte , per te arritur dhe njohur sado pak tjetrin qe momentin e pare .

Eshte relative, disa njerez i njeh per pak kohe disa te tjere te duhen vite apo ndodh se nuk i njeh kurre ose te duhet nje jete e tere. Megjithate une i besoj shume intuites sme ka lene asnjehere ne balte , per te arritur dhe njohur sado pak tjetrin qe momentin e pare .
Pse ti mendon se mund ta njohesh dike qe ne moment te pare?

Nga eksperienca ime personale kam pare qe shpesh njerezit qe "flasin shume " dhe duken shume te hapur ne fakt jane ata qe fshehin me shume gjera.
A nuk mendon se intuita shpesh eshte thjesht nje rastesi?

Pse ti mendon se mund ta njohesh dike qe ne moment te pare?

Nga eksperienca ime personale kam pare qe shpesh njerezit qe "flasin shume " dhe duken shume te hapur ne fakt jane ata qe fshehin me shume gjera.
A nuk mendon se intuita shpesh eshte thjesht nje rastesi?

Nuk thashe qe ne momentin e pare e njoh dike 100 % . Pohova qe e njeh sado pak ne baze te asaj qe ai/ ajo jep. Normalisht qe me kalimin e kohes e njeh me shume. Per mua intuita nuk eshte rastesi, pasi ajo eshte prane te vertetes.

Nuk thashe qe ne momentin e pare e njoh dike 100 % . Pohova qe e njeh sado pak ne baze te asaj qe ai/ ajo jep. Normalisht qe me kalimin e kohes e njeh me shume. Per mua intuita nuk eshte rastesi, pasi ajo eshte prane te vertetes.
Shpresoj qe mos te zhgenjej kurre intuita jote atehere dhe falemiderit per mendimin

• Pëlqej
Reactions: Mia
Teme e bukur Xhoker urime .

Eshte shume veshtire sot te njohesh dike ndaj skam shume pritshmeri.
Me gjate do pergjigjem kur kem me shume kohe

Eshte me shume e veshtire te njohesh, se te harrosh dike!

Tek ne eshte nje thenje:

"Pa e hanger nje thes kripe me te, s'mun e njeh".

Sot eshte bere shume veshtire ta njohesh dike deri ne ate mase sa te vazhdoje miqesia pa u prishe.
Ata njerez te cilet per nje kohe shume te shkurter ndryshojne sjelljet e tyre dhe raportin me ty 360 shkalle, ate dite ka perfundu aktrimi i tyre. (Fjala eshte per shoqeri)
download.jpeg

Ne disa raste nuk e njohim vetveten Jo ta bindim veten per ta njohur dike tjeter..?‍♀️

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back